28. elokuuta 2010

MANGOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Heissan!

Kävin tossa eilen kietämässä itistä ihan hulluna ku ei ollu mitään päälle pantavaa illaks, ku oli tarkotus lähtee tyttöporukalla ulos. Mut siis olin tosi pettyny kaikkeen valikoimaa, ku mistää ei oikee löytyny mitää niin kivaa.. Ei taida olla ihan oikee sesonki millekkää bilevaatteille :s no kävin sit kuitenki Mangossa missä en oikeestaa vakkaristi käy vaan piipahdan aina välillä. Ja tälläkertaa löytyki ihan tosi täydelliset korkkarit, mitkä oli ihan parhaat jalassa! Ja sit otin sieltä kuvaston, missä oli nt näitä syksyn vaatteita ja ihastuin täysin!


Okei ensinnäkin anteeks toi kuvien laatu, ku omista skanneria enkä lötän noita kuvia netistä, joten oli pakko sit ottaa kuvat vaan suoraan tosta catalogista. Ja sitten toiseks eiks Scarlette Johansson näytä ihan tosi makeelta näissä kuvissa? NO mut siis hei ottaisin noi shortsit vaik heti ja must toi neuleen pukeminen shortsien sisään näyttää ihan tosi hauskalta enkä ois tullu tollasta ite ees aatelleeks!


Ton neuleen ja noi housut voisin ottaa heti..


Ja siis toi neule ja sen alla oleva mekko ( vai mikäköhän se on?) toimii ihan tädelliseti! Mulle myös noi..


Tai entäs noi sääret, voisin ottaa..


Tosi hauska asu musta, vaikkei ihan minun ominta tyyliäni olekkaan.


Ja toi sifonki mekko näyttää tosi hauskalta!


Ja vikask kruununa kaiken päälle viel tollanen upee trenssi. Beige trenssi ois mullaki nyt hakusella, ku musta jo löytyy mut pitishän se beessiki olla, vai mitä?

Mitäs tykkäätte? Iskeekö teihin?

Huomenna esittelen vähäsen mun ostoksia, mitä oon tehny. ( joo se ostos lakko ei ihan onnistunu tän pidemmäks aikaa, mut hei olihan tää ehkä vähän liikaa vaadittu ku nthän on just se paras aika shopata ku kaupat pursuu kaikkee uutta syksy vaatetta!)

T:Juulia

26. elokuuta 2010

OTA RENNOSTI

Moikka!

Tulin just salilta tanssijumpasta ja kiire ois jo lukemaan, mut oli pakko tulla nopee postaa eilisen asua :)
Oli sillee epätavallinen aamu, koska oli unohtanu laittaa kellon soimaan ja isi tuli joskus 10 yli 9 kysyy et moneen oikee meen kouluun, mikä oli siis 9.45... En oikeestaa ikinä nuku pommiin, oon aika täsmällinen tollasissa jutuissa. No sit siit kiireeel lähin kattoo jotain vaatteita päälle pantavaks. Ja tässä oli myös se ihmeellinen juttu et en ollu edellisenä iltana päättäny et mitä aion pukea päälleni vaan se piti päättää aamulla. No tällaiseen ratkaisuun sitten päädyin:

                     Neule - H&M, farkkuleggarit - Veromoda (kirppikseltä), kangaslaukku - Marc O'Polo, kello - Guess

Asu olii tosi mukava ja musta ihan kivan näkönenkin. On ihana välillä pistää päälle jotain tosi mukavaa, et mistään ei kiristä ja purista, taikka ei tartte vetää mahaa sisään 24/7, vaan voi olla ihan rennosti vaan. Mun pukeutumispolitiikka ei siis yleensä keräänny mukavaaden ympärille vaan se että miltä asu näyttää. Eli mukavuudella ei ole usein niin suurta merkitystä, vaan se on yleensäkkin enemmänki plussaa vaan. Mut on päiviä ku toisaalta haluu ottaa ihan rennosti ja tää oli sellanen päivä ja sellanen asu. Ei tarttenu vaihtaa vaatteita ees kotona :D Minkä teen yleensä aina! Kotona on kiva olla iiiiiiiiiiiiihan rennoissa vaatteissa, ku siel ei oikeestaa oo ees välii.
Mitäs tykkäätte? Kumpi teillä määrää pukeutumisen, mukavuus vai ulkonäkö?

Ainii ja niin en sitten loppupeleissä myöhästyny koulusta vaan ehdin oikein hyvin, ku isi onneks heitti mut.

Nyt lukemaan ruotsia! + tekee matikan tehtäviää...

T:Juulia

23. elokuuta 2010

Uuuuus banneri

Oon nyt tän päivän muokkaillu tätä ulkoasuu ja vaihtanu just ton banneri kuvan varmaa sata kertaa, et älkää ihmetelkö et jos se on vaihtunu noin 5 minsan välein :D Yritän nyt pysyy täs päätöksessä et se ois nyt toi minkä just tohon laitoin, mut saas nähää oonko viimeistää huomenna muuttanu jo mieleni..
Miltäs nyt näyttää? Sopiiko tän mun blogin tyyliin? 
Kuvan mekko on ite tehty ja kuvat otti äiti meillä kotona :) Ja oon nyt ihan tyytyväinen tohon, ei tullu ihan sellasta ku olin suunnitellu mut eihän ne ikinä ihan niin toteudu :D Mut näillä pyritään nyt menemään ainakin vähän aikaa etteenpäin :)

Juulia

CINDY RAKAS

Mun koiruudesta oli pyydetty kuvia ja postausta niin tässä tulee :) Elikkä Cindy on seka rotunen ja täyttää syyskuussa 6 vuotta. Cindyn äiti on länsiylämaan terrieri ja isi cotton de tulear rotuinen. Oltii meijän perheeseen kauan haluttu koiraa, minä etenkin ja sit yks isin kaveri oli bongannu ton pentueen mihin Cindykin kului ja sitä kautta saimme hänet sitten. Oli jännä ku pentuja oli syntyny 5 ja ne kaikki oli ihan tosi tummanharmaita melkee mustia, vaikka niitten vanhemmat oli molemmat ihan viti valkosia.. No söpöjä pentuja kuitenkin! :)


Siinä Cindy tosi pikkusena meille just tulleena. Tossa oli toi päivämäärä 11.11.2004 eli aika lailla 3 kk:n ikäisenä.


En saanu koska ommella mitää rauhassa, ku Cindy rakasti lankakeriä... Sillon se mun kutomisharrastus aikalailla loppuki :D Cindy oli saanu nimensä jo siellä sen aikaisemmassa kodissa. Silloset omistajat nimes kaikki pennut siinä järjestyksessä ku ne oli syntyny, niinku a,b,c,d... eli monentena synty ni sillä kirjaimella alko nimi. Ja Cindy synty siis kolmantena ja sai sit nimensä. Ei haluttu sitä enää vaihtaa ku se oli siihen jo vähän tottunu ja meistä se oli oikeen nätti nimi :)




Tältä mun mussukka nyt näyttää. Se on aivan ihana koira, välillä haukkuu kyll liikaa, mut mun kulta muru se silti on :) Must on ihan outoo et se on ollu meillä jo niinki kauan ku 6 vuotta! ei tunnu aika niin pitkältä ollenkaa.. Muistan ihan elävästi sen ekan päivän ja yön ku se oli meillä :) Se oli pikkasen pihalla et mihin se onkaa joutun ja ulvoi ekan yön aika huolella.

Terkuin Juulia ja Cindy

22. elokuuta 2010

I like

Näin telkkarissa mainoksen et Lindexillä on kans netti kauppa, no sit ihan mielenkiinnosta päätin mennä kattoo et onks siellä mitään kivaa. En oo oikee ikinä shoppiallu Lindexissä mitään, jos oon lähteny shoppailee ni ei oo vaa siellä tullu poikettuu, oon jotenki kuvitellu et ei siellä oo mun tyylisii vaatteita ja et ne ois jotenki isompia tai jotain :o Mut eihän näin oo ja oon aika yllättyny kuin kiva mallisto niillä nyt on menossa! JA tosi kivoja asusteitaki! Nää tuotteet siel nettikaupassa iski heti ekana silmää et pitis saada.

NOi takit ku bongasin olin iha et jeeeeee! :D just ton väristä perus nahkatakkia oon ettiny kissojen ja koirien kaa pitkääään! Ainut mikä vähän hämää on toi röyhelö tossa kauluksessa.. No pitis nähä se livenä ni sais selkoo paremmin et kuinka häiritsevästä osasta on kyse :) Sit toi tollanen ohut löllötakki! Ihana! ja toi ois nii hyvä just tähän säähän! noit oli mustii ja toi väri et en tiiä kumpi ois sit parempi... Ja noi housut yllätti mut, en tykkää edelleenkää vihreestä ( ja silti se on änkeemässä mun vaatekaappiin ihan pakosti) Mut nois oli jotain tosi kivaa vähän tollast army henkistä ja sillee, voisin nin nähä noi yhdistettynä korkkareihin ja johonki söpöön tyttömäiseen yläosaan. Kontrasteja, me likes! Pitää varmaa mennä ihan kauppaan metsästää ku en millää jaksa niit tuolt netistä tilata ku mull ei paljoo Lindexin tuotteit oo ( lue: yhtään) ni ei nois koooista eikä malleista sit ihan tiiä.
Miltäs näyttää? Hyvältä? Huonolta? Kantsisko ostaa?

Hei jo toinen postaus tänää oon liekeissä :D

:) Juulia

Only you can love me this way

Moikkelis!

Eilen päivä alkoi suurella vaatekriisillä. Menin töihin 12 ja sieltä suoraan oli tarkoitus lähteä ensin kaverille ja sitten Helsingin yöhön. Ja tällaisesta suunnitelmastahan minä saan aikaiseksi suuren kriisin... Tarkoitus oli päästä mahdollisimman helpolla. Yleensä ku lähen tolleen suoraan jostain ulos on mulla 5 vaihtovaatteet ku en oo kuitenkaa osannu ikinä päättää mitä sit loppupeleissä laitan päälle. Mut tälläkertaa selvisin yhdillä vaatteilla ja sit vaan vaihoin asusteet ku lähettiin ulos.

Näillä vaatteilla siis lähdin aamulla töihin. En ihan ollut tyytyväinen, enkä ihan tuntenut oloani mukavaksi, mutta kyllähän noilla vaatteilla nyt yhen päivän veti.

Naaman ilmeet ei oo ehkä parhaimmat mahdolliset, mut katotaan tota asua vaan jooko :D POintti tossa asussa sit loppupeleissä oli tollaset romanttisen yhdistäminen vähän rokimpaan. Tykkään siitä yhdistelmästä ihan tosi paljon, ku en tykkää liian hempeestä enkä liian rokista tyylistä ni niit on kiva yhdistää ni ne tasottaa toisiaan :) Mut en nyt siinä ihan niin hyvin mielestäni onnistunut, ku oisin halunnu. Mulla ei oo taaskaan yhtään kuvaa siitä illan asusta sitten. En voi käsittää miten en onnistu ikinä ottamaan asukuvaa ku oon johnki ulos lähössä, ku niissä asuissa ois ehkä vielä enemmän kateltavaa... NO mutta siis asu pysy muuten samana, mut kengät vaihtu gladiaattorikorkkareihin ja ranteeseen tuli lisää koruja.

Tossa näkyy muuten mun uudet hiukset. Ne ei oikeestaa kauheesti muuttunu eikä niitä oo yhtään lyhyemmäkskään leikattu, vaikka tossa kuvassa siltä näyttääkin. Tollasena ne ei valitettavasti koko iltaa pysynyt, kiitos sen kauheen sateen! Et olinki baarissa sitten ihan kauheen näkösenä hiukset märkänä ja aivan totaalisena pehkona.. mut ei se menoo nyt niin kauheesti haitannu :D

pusero - Gina tricot, farkut - H&M, kello ja laukku - Guess

Sellanen asu tälläkertaa. Mitäs oottee mieltä?

Huomiseks oon suunnitellu vähän että uudistan tätä blogin ulkoasuu ja tulee ainakin luultavasti uus banneri :)

-Juulia


PS. Täs vielä yks tänään aika paljon soinut biisi. Aaahh<3


20. elokuuta 2010

ELOSSA

Moikka!
Onki ollu tällanen sponttaani blogitauko tässä, mutta nyt oon back in action, vaik ei mull tälläkertaa oikeestaa mitää erityist kirjotettavaa tai kuvii ookkaa.. Oon ollu viimepäivät kipee. Oon allerginen koirille, mut en juuri koskaan sa niistä minkäänlaisia allergisia reaktioita, ku eihän meillä sit vois koiraa ees olla, mut mun kampaajan koirat on suurio poikkeus. Olin maanataina siis laitattamassa hiuksia ja sain taas kauheat reaktiot niistä hänen koirista vaikka otin allergia lääkkeitä.. Ja luultavasti ton kohtauksen seurauksena olin tiistaina aivan kuollut, varmaa oli kuumetta ja tosi nuha ja kaikkee.. Muts on tosi outoo miten voin jostain koirista saada noin suuren reaktion et tuun ihan kunnolla kipeeks ja sit toisaalta esim. meijän koira ei vaikuta muhun mitenkään... Kai niillä on jotenki niin erilainen se karva tai jotain mikä vaikuttaa.

No mut täs postaukses ei oikeestaa oo kauheesti järkee, mut viikonloppuna lupaan ottaa asukuvia ku ainakin huomenna ois tarkotus ulos lähteä eikä täällä oo mun party asuja paljoo yhtään ees näkyny :) Must on aina super kiva laittautuu vähän enemmän ni ihmettelen et en oo saanu niist sit otettuu asukuvii mitä ois voinu julkasta.. NO kuten oon sanonu ni se asukuvien ottaminen ei tuu vieläkään ihan rutiinila, mut ehkä se tästä :)

Hyvää viikonloppua kaikille!!

-Juulia

16. elokuuta 2010

Firts day at school

Heissan taas!

Tänään oli pitkästä aikaa ensimmäinen koulu päivä lukiossa, oon ollu koulussa viimeks huhtikuussa ja silloinki amiksessa. Mulla oli taas eilen ja tänään tietenki perinteisesti hirvee rumba et mitä laitan päälle ja kokeilin kaikenlaisia hdistelmiä, mutta lopulta päädyin tällaiseen ratkaisuun.



SIt oli pakko kaivaa meijän hienoista valokuva albumeista tää mun oikeesti ihan ensimmäisen koulupäivän kuva, ku se on musta niin hauska. Oon ihan huippu trendikäs :D ...nyt mun vähäisetkin lukijat katoaa, ku näkee mun todellisen tyylijn...:D

 Tyyli enne kaikke vai mitä!?

Kävin tänää vähäsen nopeesti kaupungilla koulun jälkee ja mukaan tarttui pari huippujuttua Guessin aleksanterinkadun liikkeestä..


Must on ihan super ihanaa ku tollasissa liikkeissä on oikeesti kunno asiakas palveluu, myyjät juttelee sun kaa ja sit tekis aina mieli ostaa koko kauppa! Oon ihan tosi huono sanomaan ei ja etenki tollasissa kaupoissa mulle on niiiiiin helppo myydä kaikkee, ku mut on niin helppo vakuttaa kuinka jotakin tuotetta juuri tarvitsen.. Vaarallisia toisaalta tollaset liikkeet.. No mutta siis tällaisia juttuja tarttui mukaan.


Laukkua ja kelloa lähdin sieltä hakemaan ja mukaan tarttui lisäksi tuo ihana rannekoru. Oon kuitenki aika ylpee ku selvisin näillä jutuilla ja sain just sellaset jutut mitä halusin ja olin lähteny ettimään ja osa noista vielä alennuksellakin varustettuna!! Mut kyllhän sitä rahaa meni, mut NYT ALKAA SIT OSTOSLAKKO! Ja jos repsahdan ni pakotatte sit mut palauttamaan ne tuotteet, okei? Seuraavan kerran voin sitten palkita itteni lokakuussa ku kaikki koulu on ohi ja kirjotukset mennyt toivottavasti hyvin :) Sitä nyt sitten odotelemaan....
Mitäs tykkäätte asusta ja ostoksista? In or out?

P.S. Kohta kampaajalle jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Terkuin, Juulia


15. elokuuta 2010

pakko saada syksylle n. 2

Nonniin nyt tulee syys vaate jatko-osa :) Must on kauheen kiva tehä tällasia ja innostun yleensä ihan liikaa ja sen takii nää vie kauheesti aikaa. Innostun selailee niin paljo noit nettikauppoi ja siin on aina pienet riskinsä et sielt sit lähtee ostoskoriin vähän liikaaki kaikkee aina :D no oon tähän mennessä ainaki pystyny hillitsee itteni hyvin.

En saanu tätä ihan vielä päätökseen kuitenkaa vaan jatkoa ois vielä tulossa, kuten sanoin innostuin.. Mutta nyt ois vuorossa housut ja neuleet mitä kattelen et mun vaatekaappi vielä tarttis syssymmälle..


Tykkään farkuista ihan sikana ja oon aika housu ihminen vaikkakin legginsejä on tullut viime aikoina käytettyy aikalailla. En oo omistanu sellasia täydellisiä farkkuja ja se on aika paljonkin karsinu niitten käyttöä. Jotta farkut näyttäis hyvältä niin tarttee niitten olla täydellisesti istuvat, ja nyt vihdoin oon sellaset ittellenikin löytänyt :) Nuo kollaasin vasemmanpuoleiset farkut H&M:n nettikaupasta ittelleni tossa muutama viikko sitten klikkailin ja oon siis super tyytyväinen. En oo ollu farkkujen istuvuuteen pitkään aikaan näin tyytyväinen. Mut tietenkään ihan yhet farkut ei vaan riitä vaan pitää olla useemman mallisia ja värisiä. Yhet vähän rennommat, yhet asiallisemmat, ja sit nyt oon innostunu noista chinoista ( joo tiiän tuun vähän jäljessä tän kanssa) ja sit tollasista sinisistä kangas housuista. Et muutamat noista haluamistani vaatekappaleista multa jo löytyykin mutta muutama uupuu, sellaisia metsästämään siis!

Sit ne neuleet mitä himoitsen tällähetkellä :P Oon viel sillee kesäsissä tunnelmissa et kaikki noi värit on aikalailla tollasia nuden sävyjä :) Se musta ja muut tummat sävyt tulee sit viel talvemmal kehii mukaan... Oon aika hurahtanu tähä over size muotiin.. se on vaa niin mukavaa, ku ei tartte miettii et joku kiristäis tai jotain muuta. Se ei oo ehkä paras tyyli mun vartalomallille mut ihan sama :D pääasia et on mukava olla ja näyttää ees jotenki siedettävältä. Nyt nää neuleet on kans viel tollasia semi ohuita, ku en oikeestaa ihan kauheen paksuista neuleista ees tykkääkkää, ku ne kans jotenki kauheesti suurentaa.. Oon jotenki totaalisesti kasvanu yli huppareista ( nyt ku sanon näin ni ostan jonku sellasen ens viikolla...) ne tuntuu niin ala- ja yläaste jutuilta ku sillon niitä niin paljon käytinki.. joten niitä ei tuu varmaa mitenkää kauheesti täällä näkemään vaan noita neuleita senkin edestä :)
Kuvat on otettu H&M:n, Gina tricotin ja Bubbleroomin nettisivuilta.

Tällaisia tälläerää, jatkan tätä viel ainaki asusteiden osalta vielä ehkä tossa joku päivä, mut sit ois se ois varmaan siinä :) Mitäs tykkäätte näistä vaatteista? Onks teillä samoja ostoslistalla?

Terkuin Juulia

Do you have key to my heart?

Heissan!
En ehtinykkään eilen tehä sitä postausta mutta koitan sen vielä tänäään illalla tehdän. Eilinen menikin töissä ja illalla illanistujaisissa poikaystäväni kaverilla. ja tänään oonki sit panikoinu huomista koulun alkamista ihan huolella.... Mulla alkaa nyt lukion viimeinen pinnistys, elikkä puoltoista kuukautta koula enää jäljellä, johon kylläkin varmasti sisältyy paljon stressiä, lukemista, ahdistumista ja kaikkea muuta mitä vain kuvitella saattaa. Mulla on vain muutama kurssi käytävänä enää, mutta sitten senkin edestä yo-kirjoituksia... Kirjoitan ruotsin, enkun, äikän, matikan ja terveystiedon ja nämä kaikki kirjotukset ajoittuvat ihanasti juuri tuohon syyskun 3 viimeiseen viikkoon. No mutta sitten on koulu ohi :)
Oon sellanen ihminen joka stressaa hyvin helposti ja haluun tehä kaikki asiat mitä teen aina niin hyvin kuin vain voin ja oon hyvin kunnianhimoinen ihminen. Tämä ei nyt tarkoita sitä että haluaisin kaikista aineista L:n mutta hyvät numerot kuitenkin. Pyrin myös tekemään kaiken mitä teen niin täysillä ja nyt oon ihan totaalisen ahdistunut, koska en koe siihen pystyväni, resursit ei riitä. Haluan olla hyvä työssäni ja etenki nyt kun olen juri uudessa paikassa aloittanut niin antaa hyvän ja ahkeran vaikutelman. Haluan myös olla hyvä koulussa titenkin ja saada hyvät numerot, ja tällä hetkellä haluaisin myös todella paljn postaulla tänne ja edistää tätä blogia, koska tästä on tullut todella mukava harrastus, ja mua ahdistaa koska koen etten tätä ehi siihen tahtiin päivittää ja tehdä niitä kaikkia juttuja mitä toivoisin. Mutta toivotaan että tämä tän päiväinen olisi vaan tänpäivän kestävä ahdistus ja hälvenisi huomiseksi niin saisin taas paljon enemmän tehtyä asioita :) Koska silloin kun oon ahdistunu ja stressaantunu ja päässä pyörii miljoona asiaa ni en pysty keskittymäänollenkaa niihin asioihin mihin haluisin ja pitäisi :s Ja kaiken kukkuraks mietin ihan hulluna et mitä laitan huomen koluun päälle!!! äääkk :D ( joo on mulla suuret murheet :D)

No tää menee nyt aikalailla tällaseks lörpöttelyks, mut sainpahan vähän purettuu :) Ja kevennykseksi sitten vielä kuvia mun eilisestä asusta.

toppi - Gina tricot, farkkuleggarit - Kappahl, korkkarit - H&M, laukku - Guess, vyö - Marc O'Polo

Ostin noi farkkuleggarit viime maanantaina sillon ku ostelin niitä tennareitakin ja noi oli ihan huippu alessa! Ne oli alennettu normihinnasta joku n. 10 euroo ja sit siitä summasta sai viel puolet lisää alennusta, mitä en tienny ku vast kassalla ku se myyjä sano sen hinnan :D ei maksanu ku joku 12 euroo. Alan olla jo pikkuhiljaa koko aja parempi täs alelöytöjen tekemisessä ;) alan harjaantuu pikkuhiljaa :)


Ostin tossa loppuviikosta joku päivä ginasta tollasen sormuksen ja se on must vaa niin söpö et pakko esitellä tällee vähän lähempääki. (en oo hurahtanu sormuksiin en....)
Mitäs tykkäätte asusta? Kuulostaaks nää mun ahdistus jutut yhtää tutuilta vai oonks vaa jotenki tulos ihan hulluks? Mitä mieltä ootte et onks kivempi et noi asukuvat on esitelty tollases kollaasis vai useampana kuvana vaa peräjälkee niinku oon tähän mennes aikasemmin tehny? :)



No tästähän tuli ihan pitkä postaus vaikka ei muka ois aikaa yhtään mitään tehä, mut tää kirjottaminen ehkä pikkasen helpottiki tota mun ahdistusta :)

<3 Juulia

13. elokuuta 2010

Asukuvaa väliin

Vaikka nyt ihan innolla syksy vaatteita ihailenki ja niistä postauksia teenki ni on musta vielä silti ihan super ihanaa et ulkon on lämmintä ja kesästä :) PItää nauttiii täst nyt viel iha täyain rinnoin ku sit valitan kuitenki siit talven kylmyydet tai muista räntä,loska,vesisateista. Esittelen tän mun tän päiväsen työasun, ku se oli must viel niin ihanan kesänen, et tiiätte, etten kuitenkaa vielä mihinkää toppatakkeihin pukeudu :D


Tällaisella asulla mentiin siis töissä tänään. Meil on siel ihan tuskasen kuuma ( lähelle 30 astetta) Joten se on myös osa syy miks sinne ei voi ees aatella laittavansa pitkiä housuja tai muuta syksysempää. Ja kyllä minä vielä hyvin mielelläni näissä vaatteossa töissä kuljin.


Tää kuva on jotenki ihmeellisesti tosta suun kohalt tollanen outo, varmaa hiukset lentäny siihe eteen just tai jotain, mutta ei anneta sen häiritä, eihän? Tä skuvas jotenki mun hiukset kans näyttää ihan tosi paljon vaaleemmilt :o Et en oo vielä päässy sinne kampaajalle mistä jo vähän aika sitten jo haaveilinki, vaan vasta maanantaina! Siihen asti yritän vielä pinnistellä, vaikka olo näitten hiusten kanssa alkaa olla jo aika tuskanen.. :s

Ja tässä näätte muuten mun uuden hienon pyörän :) Oon viime ja tän kesän tähän asti vedelly mun siskon pyörällä ja nyt tossa viime viikolla isi toi mökiltä tullessaan mulle tän mummon vanhan pyörän ihan yllätyksenä! Eihän toi mikää erikoinen oo, jalkajarrut eikä oikeestaa vaihteita, mutt se kulkee ja siis toi kori! Se on ihan maailman paras keksintö! Mull oli aina aikasemmin ongelmii ku menin shoppailee pyörällä ni et mihin ne kaikki kauppakassit, no nyt niille on tosi hyvä paikka! ne on ihan silmien alla eikä tartte miettii et tippuuksne sielt pakkarilt nyt vai ei.


Ainut asia mikä mua tos vähän häiritsee on toi väri... Haluisin sen kovasti värjätä vaikka mustaks tai vaaleenpunaseks, mut en oo varma osaanko. Jos jollain on kokemuksii pyörien maalaamisesta/ spreijjaamisesta saa antaa vinkkejä!



Tässä asussa näätte muuten sit noi tennarit ihan in action ekaa kertaa, muuten tosi hyvät seisoma kengät, tullu töissä nimittäin testattuu. Jaksaa noilla paljon paremmin seista ja kävellä koko päivän, ku vaik esim niillä mun aikasemmin käyttämillä ballerinoilla...
Tossa kuvaa myös vähän noista koruista mitkä asuun yhdistin. Korvikset ja sydän sormus ginasta ja leijona sormus glitteristä. Muu asu olikin sitten hame ginasta, toppi ja kangaskassi marc o'polon, tennarit stadiumista ja aurinkolasit kirpparilta.

Syksy vaatteiden jatko postaus tulossa varmaankin huomenissa mikäli vain ehdin :) Mitäs tykkäsitte tästä asusta? jaksatteste vielä hehkuttaa kesä vaatteita vai onks teijänki ajatukset jo syksyssä muodin osalta?

-Juulia

12. elokuuta 2010

pakko saada syksylle n.1

Moikka!

En sit eilen ehtinykkaa otella kuvia ja tehdä tät syksy nvaate postausta ku mut passitettiinki töihin. Mut aloin eilen sit kuitenki illalla kattelemaan matskuu tähän syksy postaukseen ja siin vierahtikin sitten tovi joten päätin et teen tän muutamassa osassa koska muuten yhen postauksen tekemises kestää ihan tosi kauan (ps. nytkin kiire töihin jo alkaa pikkuhiljaa olla...) Ja ehkä tää on kivempi teillekki tällee ni ei tuu mitää kilometri postauksii :)

Noniii siis ensimmäisenä on vuorossa kengät mitä syksylle/talvelle haluaisin hankkia.



Nää kuvat oon bongaillu nellyn, topshopin, bubbleroomin, h&m:n, andiamon ja dinskon sivuilta, en muista tarkalleen et mistä mikäki on tai onks kaikilt noilt sivuilt ees kuvaa, ku kävin niin mones paikassa. 

1. Pitis saada tollaset länkkäri bootsi tyyliset kengät, mielellään ruskeena eikä millään kauheen korkeella varrella taikka korolla. Just sellaset perus länkkäri kengät. Mull on niin monta asuu jo mielessä minkä kanssa noita voiisn jo nyt käyttää et pitäis varmaa harkita noitten ostoa tässä jo ihan pian.. Must noi on vaan jotenki niin siistit :)

2. Tollaset vähän ronskimmat biker tyyliset bootsit, ne sais olla kuitenki sirot ja naisellisemmat jos vaan mahdollista, ku en haluis iha mitää maihareita kuitenkaan. Sellasii täydelllisii on varmasti hyvin aikee löytää ku oon niin tarkka :D mut koitetaan. Noiteki voisin kuvitella jo pikku hiljaa alkavani käyttää, joten pitäsi alkaa niitä ettimään, ku niitten täydellisten yksilöiden ettimisessä kuitenkin aina kestää :s

3. Haluisin over the knee bootsit, korolliset ja ei korolliset. Noi h&m:n matalat yksilöt mulla jo onkin, tilasin ne netistä ja ne tuli tossa muutama päivä sitten ja mä rakastan niitä! Ne on ihan huiput. Vaikken kauheesti mokkakengistä ( saati sitten tekomokka) tykkää mutta noi on kyll tosi kivat :) Ni tollaset tarttisin vielä korkeella korolla jotta niitä voi käyttää sit vaikka juhlimaan mennessä tai vastaavasti.

4. En löytäny oikee mitäänkivaa kuvaa tohon kollaasiin laitettavaks, mutta haluisin ehdottomasti myös korollisia, mustia, mielellään nahkasia nilkkureita. Viime talvena mulla kävi noissa tosi huono tuuri ku mun nilkkureista irtos korot vuoronperään molemmista jaloista useamman kerran. Mutta nyt siis ettisin vähän laadukkaampia nilkkureita ja niissä sais olla jotain yksityis kohtiaki, vaikka ketjuja tai jotain muuta kivan näköstä. Mutta tietenki ihan sellaset yksin kertasetki on hyvin tervettuleita mun kokoelmaan :)

Niinku näkyy kaipaisin mustaan tavlikenkä kokoelmaani vähän lisäystä. Mulla viime talven jäljiltä on tosi kivat ruskeet korkkari saappaat ja matalat mokkaset, joten rukseiden kenkien tilanne on tosi hyvä. MUtta mustia vähäsen uupuu ja niitä kaipailin jo viime talvena joten nyt niihin on vähän panostettava :) MItäs tykkäätte näistä kengistä? Ootteko ite miettiny yhtään samanlaisia vai jotain erillaista? Ois kiva kuulla millasia talvikenkiä te aioiite hankkia ni jos niistä sais vielä vähän lisää inspiraatiota noihin munki valintoihin  :) 

NYt pitää lähtee kiiruhtaa töihin ja jatkan tätä postausta sitten muitten vaatteitten osalta pikkasen myöhemmin kun on vähän väljempää tää aika taulu :)

Juulia 

10. elokuuta 2010

tennareita

Heissulivei vaan!

Tää ilta onki menny leppoisasti tällasissa merkeissä:


Kävin pyörällä ( mull on uus pyörä jeeee!!) Makuunissa vuorkaa vähän hömppää mulle ja äitille katottavaks. Äiti on aina ihansati messis näis mun romanttinen-komedai leffoissa :) se onki sit melkee ainoo kuka suostuu vapaaehtosesti niitä mun kaa kattommaan :D Ja leffan kattomiseen kuuluu herkuttelu. Maistoin tota B&J:n makua ekaa kertaa, se oli ihan hyvää mut oon tykänny enemmän niistä mitä oon aiemmin maistanu :)
Muuten suosittelen lämpimästi tota leffaa jos tykkää romsku komskuista :) perus kivaa katteltavaa, ja siis koko leffa täynnä ihan tosi tunnettuja näyttelijöitä!

Sit halusin viel esitellä mun uusii tennareita jotka ostin eilen :)


Kävin eilen vähän kaupungilla shoppailee ja törmäsin Beamhillin alessa tällasiin le coq sportifin tennareihin. En ollu oikeestaan menny shoppailee tennareita koska en sellasia yleensä käytä mutta ku näihin törmäsin niin tajusin et hei tällasiahan mulla ei viel oikee kunnol oo! Niinpä sitten ne lähti mukaani :) ja olihan sille -70% lapulla ja 20 euron hinnalla hieman osaa tähän osto päätökseen, mutta hyvin tyytyväinen olen.


No minäpä sitten innostuin ihan täysillä.. niin kuin yleensäkkin :D ja olihan tuollaiset perus tennarit sitten saatava myös valkoisena! Metsästin Beamhillissä näkemiäni ihania, koko valkoisia, matalavartisia, ohuita conversejä muutamasta liikeestä kaupungista mutta ei löytynyt, en ehtinyt hirveen monesta liikeestä kattoa kunnes Stadiumissa törmäsin näihin ja ajattelin järkevästi. 1. en käytä paljoa tennareita, joten tämäkin huuma saattaa loppua lyhyeen, 2. halusin ne ehdottomasti valkoisina, joten ne menevät alta aika yksikön likaiseksi ja jos nämä pesee koneessa ja ne menee pilalle ni se ei ole niin suuri menetys, 3. no nämä oli vaan ihan täydelliset. Nää stadiumin tennarit on merkkiä race marine ja makso vaa 19,90 e! Eli mielestäni ihan huippu juttu :) Mitäs tykkäätte mun uusista tennareista? 
Nyt on mullaki sitten kunnon tennareita ja viel muutamassa värissä saas nähä kuinka kauan tää villitys kestää :) Shoppailin eilen viel vähän muutaki ja mun pari nettitilaus pakettiiki on tullu täs muutaman päivän sisäl mut esittelen niitä varmaanki sitten huomenissa ja syksyn must have- postausta oon tässä työstäny joten sellanenki pitis olla tulossa lähiaikoina. Oon niin innostunu tähän bloggaamiseen nyt :) toivottavsti jaksatte lukee mun juttuja, koska niitä on nyt tulossa ;D

xoxo Juulia

9. elokuuta 2010

WANTED!

Nyt tarttis teijän apua! Oon jostain kumman syystä alkanu katella tollasii armeijan vihreitä parka takkeja ja tullu sellasista nyt ihan pakko mielteiseks, pakko saada sellanen syksyks ittelleni! Oon ihan täysin antivihreä ihminen eli en siis ikinä käytä mitään vihreää enkä tällähetkellä omista mitään sen väristä, joten oon aivan ihmeissäni tälläisesta halusta, koska se on aivan luonnolleni vastaista jotenkin.

                                                              Kuvat: Topshopin ja H&M:n netti kaupoista

Älkää välittäkö tosta mun hyvästää kollaasin teko taidosta, se kehittynee tässä kokoajan. :D Mutta siis niin tällaisia ihan varteen otettavia vaihtoehtoja löysin noista nettikaupoista, mutta kaikista kivointa mun mieletsä ois ostaa tollanen ihan kaupasta. vaihtoParhaimmat ehdot löysin tolta Topshopin sivulta, mutta sieltä mua pikkasen jotenki arvelluttaa toi tilaaminen, ensinnäkin en oikee tiiä tota englannin punta suhdetta euroon eli et jos tollanen takki maksaa 65 £ ni paljo se on sit euroissa? Ja sit noi koot on kans aika oudot... Eniten noista takeista väriltää täydellisin on toi oikeessa alareunassa oleva, koska se ei oo ihan niin vihree ku noi muut ni se ois ehkä sillee parempi, mut malliltaa sopivin oli toi alareunan vasemmanpuolen edustaja. Eli sitä täydellistä vielä' etsitään. Jos teille tulee mielee et jossain kaupassa ois joku tällanen mikä vastsais jotenki ees noita malleja ja tota ideaa ni kertokaa ni saisin minäkin tuollaisen :) Mitäs te tykkäätte tollasista takeista? Omistatteko sellasen? Kannattaisko hankkia? :)

No nyt tää tyttö lähtee tollasta takkia ( ja ehkä vähän jotain muutakin ) etsimään kaupungilta, pitäkää peukkuja et natsais!
:) Juulia

EDIT: oli pakko korjaa kun minä maailman fiksuin ihminen olin kirjoittanut että englannin dollari vaikka piti laittaa että punta. Pahoittelen syvästi jos joku sai traumoja! :) 

8. elokuuta 2010

Myrskyääääää

Moikka pitkästä aikaa! Täs oliki pieni blogiloma mut nyt oon back in bussines :) Oon nyt loukussa kotona ku tääl on siis niin kauheen magee ukkossää että! Must ukkonen, mysrky, salamat jen. jotenki todella siistii ja sit jotenki ihan tosi pelottavaa. Ku kattoo ulos ja siel sataa kaatamalla on ihan synkkää ja mustaa ja sit välil välähtää salama ja jyrisee ni se on jotenki super siistin näköstä. Mut sit ku aattelee et minkälaist tuhoo noi salamat voi saada aikaan ni se sit vähän karmaseee..:s Ja mun pikku kulta muru Cindy-koira on ihan kauhuissaan sängyn alla ku sitä pelottaa :( No se on siellä turvassa :)

Ei oo tullu oteltuu minkäänlaisia kuvia viikonlopun aikana yhtään, ei asu kuvia eikä mitään muitakaaan, mut yks asu mull on kuitenki jääny julkasematta viimeviikolta. Käytii äitin kaa torstaina kaupungilla ja puin sinne tällasta päälle.


Kuvat ei oo mitään kauneimpia mut musta niis on aika hyvä fiilis. Ja välillä vähän jotain erilaista ku pelkkiä posekuvii, eli nyt on sit catwalk kuvi :D

                        Tunika ja vyö - marc o'polo, laukku - essentiel, kengät - spirit store, arskat - lindex

Mä tykkäsin asusta ku sain laittaa päälle jo ton syksyä ajatellen ostetun tunikan mistä tykkään hirmusti. Siin on ihanat värit just vähän tollaset syksysemmät. Terkuin bloggaaja joka on täysin kyllästynyt kesä vaatteisiin ja odottaa innolla että pääse laittaa päälle jotain vähän paksumpaakin ilman että kuolee kuumuuteen :) Rakastan kesää ja lämpöä yli kaiken mut jotenki aina täs elokun paikkeil tulee sellanen ahdistus ku on katellu kaupoissa niitä kesävaatteita jo niin kauan et alkaa aatella et aah harmaata ja mustaa <3 ja onhan se tietysti niin että sillo tammikuussa/ helmikuussa on ihana alkaa katella kesävärejä ku kevät/kesä vaatteet tulee myyntiin. Niin se kierre vaa menee :)

Nyt ihaileman tota ukkosta ku sitä vielä ehkä vähän aikaa riittää, palaillaan tässä lähipäivinä :)
Juulia

4. elokuuta 2010

What should I wear?

Mun mielestä ehkä kaikkein vaikein vaatteiden valinta tilanne on työhaastattelun kohdalla. Siellä pitäisi näyttää hyvältä työntekijältä, siistiltä, asialliselta, muodikkaalta (ainakin vaatealan töissä) ja silti omalta itseltään ja olla kaiken lisäks vielä edustava. Minusta vaatteet on todella iso osa ensivaikutelmaa ja tietenkin kun työhaastatteluun menee haluaisi antaa sen hyvän ensivaikutelman jotta saisi töitä.

No minulle tuli tänään päivällä kyseinen tilanne aika nopealla varoitusajalla ja vielä todellisena yllätyksenä. Ja siitä kehittyikin sitten maailmanluokan vaatekriisi. Sovittelin varmaan kaikki mun vaatekaappista löytyvät vaatekappaleet ainakin kerralleen läpi eikä oikeen mikään tuntunu hyvältä. Liian paljastavaa, liian jäykkää, liian rentoa, liian ylipukeutunutta, liian yrittävän näköistä... Kuulostaako tutuilta ongelmilta? Mulle ne ainaki tässä tilanteessa oli ja on oikeestaa aina työhaastatteluihin menossa. Täytyisi hankkia jonkin sellainen asu mikä olisi aina varma, hyvä asu jos tällaisia tilanteita tulisi. No voi olla että se olisi turhaa ku ei niissä kuitenkaa ehkä ihan joka viikko käydä mutta kuitenkin.

No tällaiseen asuun sitten pitkän mietinnän vaatteiden vaihto rulianssin jälkeen päädyin. :)


Olin ite aika tyytyväinen tohon lopputuloksee mut piti sitä vähän aikaa hakeekki :D vaik eihän toi nyt mikää kauheen ihmeelliinen asu loppujenlopuks ookkaa, mut en tullu aluks aatelleeks tota paitaa ollenkaan. Mun piti mennä palauttaa se ku en kokenukkaa sitä ihan omaks vaik olin sen ostanu, mut sit olin liian myöhää liikkeel ja siit oli meny sen palutus aika jo umpeen. Mut hyvä että oli! Muuten olisin laittanu varmaa jotain ihan kauheeta päälle :D


            paita - gina tricot, housut - H&M, laukku - kirppikseltä, mut taitaa olla seppälän, toppi - H&M


Ja sit sormiin mun uudet rakkaussormukset mitä en oo tainnu teille viel esitelläkkään. Eli ostin ton leijona korun ja ton kahensormen sormuksen tossa viime viikolla Glitteristä ja ne onki ollu ahkerassa käytössä sen jälkeen! Täytyy alkaa enemmänki hamstraa noita sormuksii ku ne on musta tosi kivoja asusteita ja antaa vähän ilmettä asuun vaikkei muita koruja laittaiskaan :)
Mitäs tykkäätte asusta? Oliko sopiva työhaastatteluun? Onks teilläki tällasia ongelmia ku mulla vai löytyyks teiltä vakkari asuja vaikkapa esim. tällasiin tilaisuuksiin? :)

P.S. Ainii ja en sit tiiä johtuko asusta vai mistä mut sain sen työn :P JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ja oon ihan hyper innoissani :) Eli ei kun uusia haasteita kohti!

/Juulia

hair inspiration

Nyt alkaa olla tää munki tukka jo sen verran kauheen näkönen tän kesän jäljiltä, et alkais olla jo aika mennä kampaajalle ja nopee...:D Tällee kesäl kasvaa tukka paljon nopeemmin ja sen takii tää onki nyt kasvanu täst "mallista" mikä mull on ollu ni jo ihan ulos. Aurinko on kans vaalentanu/ kärventäny tän mun tukan ni pitis sitä väriiki vähän laittaa lisää.. Pakko kait alkaa pikkuhiljaa soitella sille mun kampaajalle, ennenku tää menee jo iha mahottomaks... No mutta hain siis vähän inspiraatio kuvii siihen minkälaisen tästä tukasta haluisin.



Elikkä niinkuin kuvistakin varmaan selviää, en ole mitään polkkaa lähdössä leikkaamaan vaan haluan piiiiitkät hiukset :) Ja värin aattelin pitää vaaleena tai itseasiassa värjätä hieman vielä vaaleemmaksi. Ei mitään radikaaleja muutoksia siis tiedossa, mutta uskon että tulee näyttää kampaaja reissun jälkeen tää pehko paljon paremmalta. Mitäs tykkäätte? Iskeekö nää mallit teihin yhtä hyvin ku muhun?

<3 Juulia