26. elokuuta 2012

peplum


Moikka!

Huh huh, hullu viikko takana! Niinku viime postauksessa mainitsin niin aloitin siis uuden duunin ja se on ollu tosi tosi kivaa! Oon myös ravannu koulussa treenaamassa kisoja varten kaiken muun ajan sitten. Nyt viikonloppu on onneks ollut vapaampaa, perjantaina oltiin vähän tuulettumassa illalla ulkona kavereitten kanssa, eilen kävin aamulla kampaajalla fiksauttamassa hiukset kuntoon ja nyt tänään oon käyny pitkällä pyörälenkillä ja kaveria moikkamassa. Kiva viikonloppu siis. Huomaa heti et kun on kauheen kiireistä ja koko aika tekemistä, niin ei osaa sitten viikonloppunakaan, tai vapaapäivänä, ollenkaa olla tekemättä mitään :D 


Tää asu on perjantailta. Olin pitkästä aikaa clubilla ja oli kyllä mukavaa, pääs tanssahtelemaan oikein kunnolla. Mutta tietenkin niin kuin aina, tommonen ulos lähtö aiheuttaa kauhean asukriisin, aaaina. Päätin tällä kertaa käydä kaupoissa kattomassa et jos ostaiskin jonkun mekon, ku en niitä yleensä osta enkä olekaan pitkään aikaan ostanut, ni nyt annoin ittelleni luvan ostaa uuden. 


Mulla oli jo shoppailemaan lähössä mielessä tää mekko, koska olin samaa aiemmin kesällä koklannut eri värissä tosin. Silloin se jäi kauppaan, koska oli mun mielestä jotenkin äärimmäisen hankala saada päälle tiukkuudesta johtuen.. Noh nyt päätin antaa sille uuden tilaisuuden ja johan oli hyvä! Sulahti päällekin helposti, en tiiä miten oon sitä viimeks yrittänyt päälle laittaa :D


Toi oli mun mielestä kiva pikku musta. Tota on helppo käyttää myös tulevaisuudessa, vaihtamalla asusteita saa helposti erinäköiseksi. En kunnon LBD:tä vielä omistanutkaan!! Ni johan oli jo aikakin.




Mun murut <3


Ihanaa katella näitä kuvia nyt, kun on niin hyvä fiilis ettei tota juurikasvua ole enää!! Mulla on nyt kivat hieman vaaleemmat hiukset mitä ennen :) Kuvia saatte ens viikolla! 

Arvatkaas mitä.. Mulla alkaa huomenna koulu, uusi koulu. En oo täällä vielä ollenkaan maininnut siitä että pääsin siis sisään Metropoliaan, mihin hakemisestä täällä mainitsin. En oo asiaa kertonut aiemmin koska harkitsin välivuoden pitämistä ja koulun aloittamista ensi vuonna vasta, mutta nyt aloitankin sen jo nyt. Tai no en ihan nyt vielä vaan mun kisojen jälkeen lokakuussa, meen huomenna ekaan päivään mukaan ja sitten jatkan taas vanhalla koululla treenailua Euro Skilleihin. Tämmönen juttu siis :) 

Nyt vähän jänskättää mennä huomenna uutteen kouluun ja pitis mennä miettiikin jotain päälle pantavaa. Mutta mitäs tykkäsitten mun perjantain asusta?:) 

Here is my Friday's outfit, we were clubbing with my friends. I have had a busy week, i got a new job and started that last monday and then I have been going to school all the other times when I haven't been working. Tomorrow I'll go to my new school that I'm starting and I'm nervous.. Don't know what to wear :D But what do you think about this outfit? 

love, Juulia

19. elokuuta 2012

Pixie


Heissan!

Just on viikonloppu vietetty ja miks musta tuntuu siltä ettei sitä ollutkaan? Eilen juhlittiin siskoa, hänen rippijuhliaan, ja sitten tänään oonkin koulukisajuttuja vääntänyt koko päivän. Ens viikosta on tulossa ihan hullu ni piti tasotta ja tehdä jo vähän jotain juttuja tänään!

Eilen oli taas hyvä syy vähän laittautua ja lupailinkin teille kuvaa siitä mekosta minkä sinne itselleni väänsin sekä kuvaa niistä uusista korkkareista käytössä. Nyt pitää kiirehtiä jo nukkumaan ni länttään nää kuvat nyt vaan tähän pidemmittä puheitta. 








Kengät - Bianco, mekko - oma tekemä, panta - Lontoosta 

Joku sano mua keijukaiseks, ni mitäs tykkäätte mun keiju -lookista? :D Itse tykkäsin tosi paljon. Mekko oli niin ihanan mukava, et sen kanssa pystyi syömäänkin oikein kunnolla. Kengät alkoi jossain vaiheessa vähän painaa, ku oli ekaa kertaa jalassa ja ku en oo kesällä korkkareita juuri ollenkaan käyttänyt.. Pitää alkaa tsempata tossa ni pääsee mun ihanuudet useemmin ulos.

Nyt mä käyn nukkumaan, ku arvatkaas mitä!? Mulla alkaa huomenna uus duuni! Tää kaikki on käynyt ihan mega nopeesti etten oo tännekään ehtiny mitään sanoa ennen tätä. Oon tosi innoissani ja yritän tulla pian raportoimaan että miltä se tuntuu. Ihan melkeen samaa hommaa se on ku mitä oon tässä viimiset neljä vuotta jo tehnyt, mutta silti se on aina aika jännä vaihtaa paikkaa :) 

My outfit from yesterday. I have made that dress and those shoes are the ones that I introduced in last post. Do you like my pixie look? :D 

love, Juulia

17. elokuuta 2012

Can shopping count as a hobby?


Moikka!

Oon tällä viikolla piiiiitkästä aikaa ostanut pari juttua. Sain viime viikolla palkat parista ompelu työstä, mm. siitä hääpuvusta mitä väänsin tossa tovin, ni nyt oli aika palkita itteni! Aika monia niitä juttuja lähti mukaan mitä tässä postauksessa himoitsin syksyksi. Ostin näitä juttuja syksyä jo vähän silmällä pitäen, mutta näitä voi kuitenkin käyttää jo ihan nyt kun oikein yhdistää.

Löysin jopa pari tosi ihanaa neuletta ja oon niin iloinen! Kiitos yhden ihanan lukijan vinkin eksyin Cubukseen ja sieltä löytyikin yksi ihana versio. Myös Vilasta kotiutin toisen ihanan neuleen.




Otan kuvat silleen että nuo on mun päällä tässä joku päivä niin näätte mallit vähän paremmin. Harmaa siist Cubuksesta ja se on vähän lyhyempi ja siinä on lyhyemmät hihat, erityis rakkausjuttu siinä on tuo V -kaula-aukko. Vaalea on siis Vilan yksilö ja siinä oli nätti tuo neulos, vähän erikuviota välissä. Muuten se on ihan perus mallinen, vähän väljä (etenkin kun otin kolme numeroa liian ison koon), hieman pidempi ja pienempi kaula-aukkoinen. 
Nyt on neulevarastoja aika hyvin täytetty, joku paksu versio ois kiva vielä sitten kun ilmat kylmenee! 

Sit Vilassa se myyjä oikeestaan aika kirjaimellisesti myi mulle tämmösen huivin kun sitä siinä kassalla vaan vähän vahingossa vilkaisin. No kiva huivi ja tuommoista olinkin vähän vailla!




Todella pehmeä matsku ja ihanat kaksi beessin sävyä mitkä yhdistyy nätisti. 

Sit pari puseroakin piti saada, toinen näistä on toppi ja toinen t-paita. Burgundyn väristähän mä siinä aiemmassa postauksessa jo puhuin ja nyt ensimmäisen sen värisen vaatteen sain! Tota harmaata Cubuksen neuletta ois ollu myös tuossa ihanassa trendi värissä, mutta sit ihan viime hetkellä päädyinkin tuohon harmaaseen, mistä olen kyllä hyvin tyytyväinen. Ihanan rypyssä on nyt nuo molemmat puserot kun oli kassien pohajalla pyörineet.. Täytynee näistäkin ottaa kuvat päällä, koska tuosta Cubuksen topista ei ainakaan saa ollenkaan selvää näissä kuvissa. 



Ihana yhdistelmä muuten tuo burgundy ja luonnon valkoinen!

Sit Cubukselta nappasin mukaan vielä rintsikat ihanassa värissä. Tykkään tosi paljon noista Cubuksen liiveistä, et ihan vinkkinä! Toi perusmalli on musta tosi kiva, siinä on toi pitsi tosi nättiä, ja muutenkin se ainakin mulle istuu älyttömän hyvin. Oon nyt noita jo muutamat vaaleat hamstrannu ja nyt sain sitten alusvaatelokeroonkin tuommoista ihanaa väriä.


Tuolta Cubukselta muuten löytyy aika hyvin kokojakin! Ainakin mä oon sieltä löytänyt hyvin, vaikka oonkin hieman ongelma kokoinen noitten rintsikoitten suhteen. 

Sitten vielä mun lempiostos tältä viikolta! Tai en osaa sanoo onks nää vai noi neuleet lempparit mut kuitenkin, ihanat uudet avokkaa, herkullisessa värissä. Bianco on mun luottokenkäkauppa Suomessa eikä se pettänyt tälläkään kertaa kun piti uudet popot löytää siskon rippijuhliin. 





Miks korkkarit näyttää aina kuvissa paljon lyhyemmiltä? :D No mut siis noi on korkeemmat kun miltä tossa näyttää. En omista mitään oranssia enkä siitä väristä oikeen ees tykkää. Koen ettei se sovi mulle, mutta tossa viikko sitten mun päässä joku naksahti kun näin noi kengät ja rakastuin heti. Malli, materiaali, muoto ja sitten myös väri kaikki natsas ja oli ihan täydellisiä. Nuo sopii niin ihanasti siihen mekkoon minkä noihin juhliin väsäsin, ne tuo ihanasti väriä ja ehkä vähän syksyisempää fiilistäkin. Ihme on siis tapahtunut, ostin oranssit kengät, tai ylipäätänsä minkä tahansa oranssin tuotteen :D 

Semmoisia shoppailuja! Miltäs näyttää? Mitäs te ootte viime aikoina shoppailleet? 

Nyt pitää mennä suorittamaan siivousta loppuun ja viimeistellä se mekko, nimittäin huomenna onkin jo ne siskon juhlat ja pitis vaatteet sekä tää koti olla edustuskunnossa kun koko suku taas saapuu tänne. Lupaan ottaa kuvia huomenna asusta, niin näätte kuvan siitä mekosta ja noista korkkareista käytössä. 

My latest shoppings! I haven't bought anything for a long time and no I'm so happy about my new things. I got couple new sweaters, tops, a new scarf and heels. I don't really like orange, but in these shoes I fell in love with it at first sight. What do you think? Like these things or not? :) I'll take some pics later these clothes on me so you can se them better. 

xx Juulia

13. elokuuta 2012

Kunhan kuvailin


Moikka!

Kävin eilen pitkällä kävelylenkillä Cindyn kanssa ja mulla oli kamera mukana. Tuli pitkästä aikaa otettua vähän enemmän kuvia. Nää on kaikki nyt tämmöisiä luontokuvia oikeestaan, koska otin näitä yhteen kouluprojektiin. Oon treenaamassa mun vanhassa koulussa EuroSkills kisoihin, mitkä on siis ammattitaidon EM-kisat ja nää toimii inspiraatio lähteenä suunnitteluihin mitä mun parin kanssa tonne tehdään. Pidempään blogia lukeneet muistaakin ehkä että osallistuin MM-kisoihin viime syksynä ni nää kisat menee aikalailla samaan kastiin :) 











Muutama kuva myös mun murusta. On ihanaa ku voi asua Helsigissä lähellä kaikkea, mutta silti semmosessa paikassa mistä pääsee tommoisiin maastoihin käppäilylle. Tänäänkin kävin samoissa maastoissa ite lenkillä, sauvakävelylenkillä tarkemmin, ja ai että ku oli nättiä ku oli ihan tyyntä ja aurinko paistoi. 

Mutta nyt kohta nukkumaan niin jaksaa sitten huomenna taas koulussa treenailla! :) Mitäs tykkäätte kuvista? 

xx Juulia

9. elokuuta 2012

Autumn inspiration


Moikka!

Mä oon alkanu jo innoissaan odottaa syksyn vaatteita ja oon super innoissani siitä että sesonki vaihtuu. En oo missään nimessä todellakaan innoissani siitä että kesä loppuu, koska ei täällä ees kunnon kesää oo ollutkaan, mutta syksyn vaatteita odotan! Syksy pukeutuminen on yks kivoimmista mun mielestä, silloin saa yleensä aika kivasti käyttää vaatteita, ja miettiä jotain muutakin kun sitä ettei paahdu tai jäädy. 

Tässä muutama inspiskuva syksyn jutuista, et jos teillä ei oo vielä ruvennu ne nappaamaan niin ehkä nyt alkais ;) 


Neuleita, neuleita, neuleita. Sitä täydellistä en oo vielä löytänyt, tossa kollaasissa niitä muutama on, että jos vaikka tänä vuonna sitten nappais ja mäkin semmoisen löytäisin. Kriteereina, vaalea väri, pitkähkö, palmikkoa, iso kaula-aukko ja muutenkin iso, löysä ja hyvin pehmeä. Niistä ois mun täydellinen neule tehty, ja ois kiva jos ehtis shortsienkin kanssa semmosta käyttämään, näyttää nimittäin niin kivalta! 


Sitten takkeja, bleisereitä ja nahkatakkeja on vähän jo ikävä. Itse en täydellistä bleikkua vielä omista, mut kovasti semmoinen ois tekeillä.. Halusin niin paljon tommosen burgundyn värisen bleikun, tietty sen tavallisen mustan kanssa. Kattoo jos sitä vaikka innostuis ompelemaan, yks syksytakkikin pitäis tehdä, miks sitä ei ikinä ittelleen ehdi tekemään mitään? Haluisin myös kovasti tommosen parka takin, vaalean beesin tai semmonen virheäkin houkuttelisi. Uus musta nahkatakki olisi myös kiva, eli toisin sanoen kaikki uudet jutut ois kivoja.. :D

kuvat weheartit.com, lisaplace.se 

Tuossa vähän silmää miellyttäviä värejä, valkoinen, beessi, musta ja harmaa ovat niitä perus värejä mitä rakastan ja mitkä mun mielestä näyttääm melkeinpä aina super hyvältä. Nyt uutena tähän syksyyn tulee mulle toi burgundyn punanen ja sit oranssi, minkä oon huomannut kovasti mun silmää miellyttävän, kummallista. Myös se armeijan vihree jostain syystä houkuttelee, lähinnä vaan siinä parkatakissa, mutta kuitenkin, aika outoa. Huomaan himoitsevani noita murrettuja värejä nyt vähän, mitkä eivät siis mitään mun värejä yleensä ole, saas nähdä minkäslaisen väri sekamelskan saan tänä syksynä aikaan!

Mitäs, ootteks te jo aloittanut syksy vaatteiden himoitsemisen? Mitä värejä, vaatteita te tässä sesongissa himoitsette? 

xx Juulia

6. elokuuta 2012

KännyKuvia


Moikka!

Mulla on niin ihana viikonloppu takana! Lähettiin arkea karkuun tyttöjen reissulle meijän möksälle. Oli niin ihanaa mun parhaitten kavereitten kanssa vaa tsillailla, saunoa, syödä ja tehä kaikkee semmosta mitä mökillä kuuluukin. 

Nyt ollaan taas arjessa ja yhen hääpuvun kimpussa. Oon muuten siirtynyt tälle vuosisadalle! Mulla on ollu iPhone käytössä nyt kohta kuukauden. Nyt kun oon viime aikoina aika vähän otellut kuvia järkkärillä ni tolla puhelimella on jotain tullut napsittua.


















Aika hyvän laatuisia kuvia tollakin kyllä saa! 
Oon myös alottanut vähän pikku hiljaa tota instagramia käyttämään. En oo siihen ihan kauheesti vielä perehtynyt, mutta muutaman kuvan kuitenkin laittanut. Mua voi sielä käydä seuraamassa nimellä JuuliaIida jos haluaa :) 

Mites teijän viikonloppu meni? Ihanaa alkuviikkoa kaikille! 

Here are some pics from my "new" iPhone, I got it month ago, but haven't told you guys yet! Now I'm officially in this century :D I also started using instagram, and you can find me there as JuuliaIida.

xx Juulia