13. elokuuta 2012

Kunhan kuvailin


Moikka!

Kävin eilen pitkällä kävelylenkillä Cindyn kanssa ja mulla oli kamera mukana. Tuli pitkästä aikaa otettua vähän enemmän kuvia. Nää on kaikki nyt tämmöisiä luontokuvia oikeestaan, koska otin näitä yhteen kouluprojektiin. Oon treenaamassa mun vanhassa koulussa EuroSkills kisoihin, mitkä on siis ammattitaidon EM-kisat ja nää toimii inspiraatio lähteenä suunnitteluihin mitä mun parin kanssa tonne tehdään. Pidempään blogia lukeneet muistaakin ehkä että osallistuin MM-kisoihin viime syksynä ni nää kisat menee aikalailla samaan kastiin :) Muutama kuva myös mun murusta. On ihanaa ku voi asua Helsigissä lähellä kaikkea, mutta silti semmosessa paikassa mistä pääsee tommoisiin maastoihin käppäilylle. Tänäänkin kävin samoissa maastoissa ite lenkillä, sauvakävelylenkillä tarkemmin, ja ai että ku oli nättiä ku oli ihan tyyntä ja aurinko paistoi. 

Mutta nyt kohta nukkumaan niin jaksaa sitten huomenna taas koulussa treenailla! :) Mitäs tykkäätte kuvista? 

xx Juulia

2 kommenttia:

  1. Meillä hei jaettiin koulussa semmoset EuroSkills lehtiset luokalle missä esiteltiin kaikki kilpailijat, mietin pitkään sun kohalla siinä että miten on niin tutun näkönen tyttö, vasta myöhemmin osasin yhdistää tähän blogiin. :-D Mut ei siinä, oli kyllä hyvä kuva susta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jaettiin :D haha! Voin vaan kuvitella et ku on hämänny, ku kuitenkin ihan eri yhteydessä jotenki ni vaikee varmaan yhdistää :) Mutta hyvä jos niitä on jossain jaettu ja myös luettu, että kiva kuulla :) Kiitos paljon! :)

      Poista