19. elokuuta 2012

Pixie


Heissan!

Just on viikonloppu vietetty ja miks musta tuntuu siltä ettei sitä ollutkaan? Eilen juhlittiin siskoa, hänen rippijuhliaan, ja sitten tänään oonkin koulukisajuttuja vääntänyt koko päivän. Ens viikosta on tulossa ihan hullu ni piti tasotta ja tehdä jo vähän jotain juttuja tänään!

Eilen oli taas hyvä syy vähän laittautua ja lupailinkin teille kuvaa siitä mekosta minkä sinne itselleni väänsin sekä kuvaa niistä uusista korkkareista käytössä. Nyt pitää kiirehtiä jo nukkumaan ni länttään nää kuvat nyt vaan tähän pidemmittä puheitta. 
Kengät - Bianco, mekko - oma tekemä, panta - Lontoosta 

Joku sano mua keijukaiseks, ni mitäs tykkäätte mun keiju -lookista? :D Itse tykkäsin tosi paljon. Mekko oli niin ihanan mukava, et sen kanssa pystyi syömäänkin oikein kunnolla. Kengät alkoi jossain vaiheessa vähän painaa, ku oli ekaa kertaa jalassa ja ku en oo kesällä korkkareita juuri ollenkaan käyttänyt.. Pitää alkaa tsempata tossa ni pääsee mun ihanuudet useemmin ulos.

Nyt mä käyn nukkumaan, ku arvatkaas mitä!? Mulla alkaa huomenna uus duuni! Tää kaikki on käynyt ihan mega nopeesti etten oo tännekään ehtiny mitään sanoa ennen tätä. Oon tosi innoissani ja yritän tulla pian raportoimaan että miltä se tuntuu. Ihan melkeen samaa hommaa se on ku mitä oon tässä viimiset neljä vuotta jo tehnyt, mutta silti se on aina aika jännä vaihtaa paikkaa :) 

My outfit from yesterday. I have made that dress and those shoes are the ones that I introduced in last post. Do you like my pixie look? :D 

love, Juulia

6 kommenttia: