23. kesäkuuta 2010

Ompeluja


Huomenta!
Nyt ois sit aika laittaa eka tällanen ompelu painoitteinen postaus. Tein tossa su ja ma yhen mekon jonka aion laittaa kaverini yo-juhliin tossa heinäkuun alussa ja siitä halusin tulla vähän kuvii laittelee :) En tän työn prosessista ja työjärjestyksistä sun muista aatellu ihan kauheesti kertoo ku se saattais olla vähäse ehkä monimutkasta, mut voin kyll kertoo sit tarkemminki jos joku haluu tai jotain kiinnostaa :) kirjottelen ja keskustelen tällasist ompelujutuista mielelläni. Mut tässä nyt kuitenki muutama kuva tekovaiheista ja valmiista mekosta. Hope you enjoy!Tossa vähän kuvaa materiaaleista mitä käytin, eli miehustakankaana oli tollanen Kiinasta tuotu silkki, tai no ainaki se näyttää silkiltä :D en oo mitää polttokokeita jaksanu tehä ku mulle se on ihan tarpeeks silkki kyllä. Ja tällee tosi epäammattimaisesti käytin vuorikankaana valkosta venezia vuorta ku sitä mulle jo ennestää oli paljon ni en sit jaksanu ostaa punasta. Eikä se sieltä alta ees mihinkää näy ni mulle kelpas ihan hyvin.


Sit tossa on vähä kaavoista ja leikkuu suunnitelmasta kuvaa, niissä ei nyt mitää ihan kauheen kummallista ollu. Kaavat olin tehny jo aikasemmin joten se nopeutti tota työskentelya paljon.Sit jotain suamojen ompeluja, saumurilankoina käytin kans valkosta koska en omista ku mustat ja valkoset suamuri langat, enkä taaskaan jaksanu lähtee punasii ostelee ni näillä mentiin sitten taas. Tää on sit tällänen älä tee näin kotona juttu :DTässä sitten itse (melkein) valmis mekko. Mä oon kyll lopputulokseen tosi tyytyväinen vaikka teko vaiheessa välillä vähän tuskailin että siitä tulis tosi tätimäinen tai, että toi väri on ihan liian joulunen ku en oo jotenki kirkkaan punasta oikee tottunu käyttää enkä sille mitenkää yleensä syty ollenkaa mut lopputulos näytti musta kivalta.Toi ois ollu tosi perus kotelo mekko jos en ois siihen tota rusettia laittanu ja musta se toi aika kivan tyttömäisen viban tohon. Tää mekko on saanu inspiraationsa täydellisten naisten Edieltä. Sillon ku se jäi pois sarjasta eli kuoli pidettiin sille sellanen muistelu jakso mis kerrottii jotain sen elämästä tai ne kaikki muut täykkis naiset muisteli Edietä ku ne oli menos sinne sen pojan luo, niin ni siinä jaksossa yhessä kohtaa Ediellä oli ton tyyppinen mekko ja sen on siitä asti jääny mu mieleen ja oon ollu sille et sellanen pitää saada ja nyt sit sain :) Jeij! ( oonkohan kirjottanu ton Edien nimen ollenkaa oikein :s)


Siinä Edien mekossa toi rusetti oli sillee siististi vinossa mut mä laitan sen kuitenki varmaa ihan tällee suoraan, ku mun mielestä se näyttää tolleenki ihan hyvältä. Tietääks joku mistä mekosta puhun? Ja mitäs tykkäätte tästä mun versiosta? Onks muute sit kiinnostusta siihen et tekisin tarkemmin ohjeita näistä tuotteista mitä valmistan?

Ja sori taas noi kuvien laadut otin ne samalla eilen ku otin niistä ale vaatteista kuvia, mutta lupaan laittaa tosta mekosta sitten vielä paremman kuvan ku mennää sinne ylppäreihin ku sit mull on oikeet asusteetki tohon ja voin laittaa kuvan koko kokonaisuudesta.

Mut palaillaaan! Juulia


5 kommenttia:

  1. Nää näitten postauksien ajat näkyy jotenki tosi kummallisesti :/ jos joku osaa antaa siihen vinkkiä et saisin ne oikein ni tulis tarpeeseen :) ku mua häiritsee tollanen sikana..

    VastaaPoista
  2. Osaisitko tehdä tästä mekosta ompeluohjeen? Arvostaisin sitä, ihana mekko nimittäin.

    VastaaPoista
  3. juu voin toki yrittää :) teen heti kun vain ehdin :> kiitos

    VastaaPoista