16. kesäkuuta 2010

Star of something new

Moikka!

Nyt olen viimein saanut aikaiseksi sen mitä olen tässä jo jopa puolisen vuotta pähkäillyt, eli oman blogin perustamisen! Heti kun ensimmäisen kerran muotiblogit löysin, ajattelin että ois niin ihanaa jakaa omia ideoita ja ajatuksia niinkin rakkaista aihesta kun muoti, vaatteet ja kaikkea niihin liittyvästä.

Näin alkuun ajattelin jakaa hieman tietoja itsestäni :) Olen siis 18-vuotias kaksoistutkintoa ihan viime metreillä suorittava tyttö joka kirjoittelee ja toimii Helsingissä. Käyn siis lukiota ja ammattikoulua yhtä aikaisesti ja tarkpoitus olisi valmistua jouluna. Ammattikoulun aiheeni on pukuompelu.

Tarkoitukseni olisi kirjoitella itselleni tärkeistä asioista, kuten vaatteista, kengistä, muodista, laukuista ja myöskin ompelemisesta. Kirjoitan myös varmasti muista aiheista, mitkä koskettavat ja ovat itseleni enemmän tai vähemmän tärkeitä. Aion myös tehdä postauksia joissa kuvaan valmistaessani vaatteita niiden välivaiheita jotta joku halukas pystyisi vinkeilläni saman tyylisiä vaatteita myöskin valmistamaan :)

Jos joku tänne sivuilleni eksyy olisi kiva saada palautetta, olen todella huono tietokonieden kanssa ja varmasti säädän tuon ulkoasun kanssa vielä tässä muutaman päivän jotta saisin sen itseäni miellyttäväksi.:)Palailen illemmalla tai viimeistään huomenna sitten kunnon postauksen kanssa. Oi vitsi oon tosi innoissani tästä nyt saas nähä miten tää blogi tästä kasvaa :))

xo Juulia

3 kommenttia:

 1. Voi, olet todella kaunis ja uusi blogi vaikuttaa todella kivalta :) tsemppiä pitämiseen!

  VastaaPoista
 2. Onpa sulla nätisti hiukset tässä :) Ois kiva kuulla miten olet nuo taivutellut!

  VastaaPoista
 3. pussauskoppi: kiitoo tosi paljon! :) Tosi kiva ku tykkäät! :> ihana saada palautetta, sain heti paljon lisä intoa tän pitämiseen, kiitos siitä!

  merja: kiitos kivasta kommentista :) joo voisin tehä siitä postuksen hyvinkin kun noin hiuksiani aika usein pidän :) pidetään mielessä ja eiköhän se pian toteudukkin!

  VastaaPoista