17. elokuuta 2012

Can shopping count as a hobby?


Moikka!

Oon tällä viikolla piiiiitkästä aikaa ostanut pari juttua. Sain viime viikolla palkat parista ompelu työstä, mm. siitä hääpuvusta mitä väänsin tossa tovin, ni nyt oli aika palkita itteni! Aika monia niitä juttuja lähti mukaan mitä tässä postauksessa himoitsin syksyksi. Ostin näitä juttuja syksyä jo vähän silmällä pitäen, mutta näitä voi kuitenkin käyttää jo ihan nyt kun oikein yhdistää.

Löysin jopa pari tosi ihanaa neuletta ja oon niin iloinen! Kiitos yhden ihanan lukijan vinkin eksyin Cubukseen ja sieltä löytyikin yksi ihana versio. Myös Vilasta kotiutin toisen ihanan neuleen.




Otan kuvat silleen että nuo on mun päällä tässä joku päivä niin näätte mallit vähän paremmin. Harmaa siist Cubuksesta ja se on vähän lyhyempi ja siinä on lyhyemmät hihat, erityis rakkausjuttu siinä on tuo V -kaula-aukko. Vaalea on siis Vilan yksilö ja siinä oli nätti tuo neulos, vähän erikuviota välissä. Muuten se on ihan perus mallinen, vähän väljä (etenkin kun otin kolme numeroa liian ison koon), hieman pidempi ja pienempi kaula-aukkoinen. 
Nyt on neulevarastoja aika hyvin täytetty, joku paksu versio ois kiva vielä sitten kun ilmat kylmenee! 

Sit Vilassa se myyjä oikeestaan aika kirjaimellisesti myi mulle tämmösen huivin kun sitä siinä kassalla vaan vähän vahingossa vilkaisin. No kiva huivi ja tuommoista olinkin vähän vailla!




Todella pehmeä matsku ja ihanat kaksi beessin sävyä mitkä yhdistyy nätisti. 

Sit pari puseroakin piti saada, toinen näistä on toppi ja toinen t-paita. Burgundyn väristähän mä siinä aiemmassa postauksessa jo puhuin ja nyt ensimmäisen sen värisen vaatteen sain! Tota harmaata Cubuksen neuletta ois ollu myös tuossa ihanassa trendi värissä, mutta sit ihan viime hetkellä päädyinkin tuohon harmaaseen, mistä olen kyllä hyvin tyytyväinen. Ihanan rypyssä on nyt nuo molemmat puserot kun oli kassien pohajalla pyörineet.. Täytynee näistäkin ottaa kuvat päällä, koska tuosta Cubuksen topista ei ainakaan saa ollenkaan selvää näissä kuvissa. 



Ihana yhdistelmä muuten tuo burgundy ja luonnon valkoinen!

Sit Cubukselta nappasin mukaan vielä rintsikat ihanassa värissä. Tykkään tosi paljon noista Cubuksen liiveistä, et ihan vinkkinä! Toi perusmalli on musta tosi kiva, siinä on toi pitsi tosi nättiä, ja muutenkin se ainakin mulle istuu älyttömän hyvin. Oon nyt noita jo muutamat vaaleat hamstrannu ja nyt sain sitten alusvaatelokeroonkin tuommoista ihanaa väriä.


Tuolta Cubukselta muuten löytyy aika hyvin kokojakin! Ainakin mä oon sieltä löytänyt hyvin, vaikka oonkin hieman ongelma kokoinen noitten rintsikoitten suhteen. 

Sitten vielä mun lempiostos tältä viikolta! Tai en osaa sanoo onks nää vai noi neuleet lempparit mut kuitenkin, ihanat uudet avokkaa, herkullisessa värissä. Bianco on mun luottokenkäkauppa Suomessa eikä se pettänyt tälläkään kertaa kun piti uudet popot löytää siskon rippijuhliin. 





Miks korkkarit näyttää aina kuvissa paljon lyhyemmiltä? :D No mut siis noi on korkeemmat kun miltä tossa näyttää. En omista mitään oranssia enkä siitä väristä oikeen ees tykkää. Koen ettei se sovi mulle, mutta tossa viikko sitten mun päässä joku naksahti kun näin noi kengät ja rakastuin heti. Malli, materiaali, muoto ja sitten myös väri kaikki natsas ja oli ihan täydellisiä. Nuo sopii niin ihanasti siihen mekkoon minkä noihin juhliin väsäsin, ne tuo ihanasti väriä ja ehkä vähän syksyisempää fiilistäkin. Ihme on siis tapahtunut, ostin oranssit kengät, tai ylipäätänsä minkä tahansa oranssin tuotteen :D 

Semmoisia shoppailuja! Miltäs näyttää? Mitäs te ootte viime aikoina shoppailleet? 

Nyt pitää mennä suorittamaan siivousta loppuun ja viimeistellä se mekko, nimittäin huomenna onkin jo ne siskon juhlat ja pitis vaatteet sekä tää koti olla edustuskunnossa kun koko suku taas saapuu tänne. Lupaan ottaa kuvia huomenna asusta, niin näätte kuvan siitä mekosta ja noista korkkareista käytössä. 

My latest shoppings! I haven't bought anything for a long time and no I'm so happy about my new things. I got couple new sweaters, tops, a new scarf and heels. I don't really like orange, but in these shoes I fell in love with it at first sight. What do you think? Like these things or not? :) I'll take some pics later these clothes on me so you can se them better. 

xx Juulia

4 kommenttia:

  1. kivoja ostoksia, etenkin korkkarit:)

    VastaaPoista
  2. Nuo korkkarit ovat todella ihanat♥ Harmi vain, Bianco lopetti kotikaupungissani=(
    Viimeisin ostos on tainnut olla mekko hautajaisiin, ihan perus tumman harmaa mekko Vilasta, tykästyin hirveästi!
    Ja näin btw, itsekin tykkään hirveästi Cubuksen rintsikoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :)) <3 joo munkin lähin Bianco Itäkeskuksesta oli lähteny tona aikana ku olin Lontoossa :( nyt pitää aina lähtee kauemmas.. Mikä on toisaalta ihan ehkä ihan hyvä, ei tuu ihan niin paljoa pyörittyä siellä ja samalla tuhottua pankkitiliä :D
      Kuulostaa kivalta! Joo ne on yllätävän hyviä mustakin! Ja kivoja ku ei oo mitään äly hintasia :P

      Poista