23. syyskuuta 2012

Studds and diamonds


Moikka!

Haluisin esitella teille yhen asun tältä viikolta. Tässä näätte myös mun uuden puseron!


Ostin Mangosta ton iiihanan collegepuseron alkuviikosta. Se pääty heti seuraavana päivänä päälle. Toi on niin ihanan mukava päällä ja helppo yhdistellä kaikkeen, koska on niin perus, mutta noitten olkakoristelujen ansiosta ei oo kuitenkaan tylsä. OOn ihan mega ihastunut tohon kyllä. 


Viikko on mennyt taas saman normin mukaan, koulua + töitä siis ollut. Viimeinen viikko ennen kisoja lähtee huomenna käyntiin, iikks. Paljon ollaan jo tehty mutta paljon on vielä tekemättä.. Tääkin viikonloppu mennyt kouluhommien parissa melkein ihan kokonaan. Ei oo paljon vapaa-aikaa eikä sosiaalista elämää viime aikoina ollut, mutta ehkä se asia kisojen jälkeen sitten korjaantuu! Uskon että tää on ihan se arvoista, eikäpähän tartte sitten kisojen jälkeen jossitella sitä ettei tehnyt ihan kaikkea voitavaansa parhaan mahdollisen menestyksen eteen. 


Kyllä mä vähän oon rentoutunutkin, kateltiin leffaa eilen illalla siskon ja äitin kanssa. Katottiin My week with Marilyn ja se oli aika kiehtova. Oon kauheesti tykästyny siihen uuteen sarjaan, Smashiin, mikä kertoo myös Marilyn Monroesta. Tykkään kaikkista musikaali tyyppisistä ohjelmista, missä on laulua ja tanssia ja tykkään siitä toisesta päänäyttelijästä, Katherine McPheestä. Ton sarjan myötä on alkanu kauheesti kiehtomaan toi Marilynin tarina.Aika jännä miten hän on vieläkin niin tunnettu ja niin legenda että kaikki tuntee pelkällä nimellä. Ei oo kyllä kukaan muu näyttelijä sieltä 50-60 luvulta varmasti vieläkin niin tunnettu. Mun mielestä tosi mielenkiintoista, miten hänestä tuli niin kuuluisa. Mun mielestä tossa My week with Marilyn -leffassa, päänäyttelijä näytteli Marilyniä hyvin, voisin kuvitella hänen olleen juuri tuollainen, vaikka en ole mitään häneen liittyvää juuri koskaan aikaisemmin ollenkaan nähnyt. Tossa näkyy vähän tarkemmin noita olan koristeluja, siinä on niittejä ja sit tommoisia timantteja, niin ihania! 

Mitäs tykkätte tosta uudesta puserosta? Entäs asusta yleensä? Ootteks te kattonut tota Smashiä?:)

I have a new sweater, which I love deeply! Its so basic and classical college sweater, but bc of those studs and diamonds on the shoulders, its not boring at all! I bought it from Mango start of this week.
Do like it? And do you like the outfit?  


xx, Juulia

10 kommenttia:

 1. Toi paita on ihan täydellinen! Ja sun hiukset on tosi kivasti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi siun uus pusero ja asu yleensäkki...tykkään noist yksityiskohdist olkapäillä!:DD Oon itekki seurannu Smashii ja viime aikoina kiinnostunu Marilynin elämäst yhä enemmi ja kattonu noit vanhoja Marilynin leffoja:)Jos oot kiinnostunu nii suositellen tota "Piukat paikat"-komediaa! Vaik se onkin tehty varmaa joskus 50-luvulla nii se on silti hauska viel nykyäänkin ja siin tulee hyvin esiin se Marilynin uniikki karisma:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosta kovasti! Joo jotenki se ohjelma sai kiinnostumaan hänestä! Pitis varmaa itekki kattoa jotain kun vaan vähän aikaa vapautuu. Tosi mielenkiintoinen ihminen on kyseessä. Mistäköhän niitä voi kattoa? Pitää jostain vuokrata vai?:) No juts se uniikki karisma siinä varmasti niin kiintoisaa onkin! :)

   Poista
 3. Ihana asu ja uskomaton paita! Mäki haluun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) SUosittelen suuntaamaan lähimpäään Mangoon tai nettikauppaan :D

   Poista
 4. Ihana tää sun blogi:)! Jään seurailee:)

  http://livlaughlav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ite löysin noit Marilynin leffoi iha kirjastosta mut en sit tiiä tei kirjastost et löytyyks sielt, luultavasti:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okkei pitääpä joku päivä ehkä katella, vaik en oo mikään kirjastossa kävijä kauheesti :D

   Poista