2. syyskuuta 2012

syyskuu sunnuntai


Moikka!

Jää näköjään tää postailu nykyään aina näin viikonlopulle. Tää viikko ei oo ollut yhtään sen helpompi kuin edeltäjänsä, jopa vähän ehkä rankempi. Paljon duunia ja sit sen päälle koulua. Semmoisia kevyitä 11 tunnin päiviä on tullut tässä vedeltyä, niin sen takia ei ole valitettavasti energiaa riittänyt koneella istumiseen. Ja voin kyllä myötnää ettei oo mitenkään kauheen kivasti tullut pukeuduttuakaan tässä viime aikoina, päälle on lähtenyt vaan kaikista mukavimmast vaatteet mitä on löytynyt.. Noh tänään jaksoin sen verrana että lähdin vähän tuulettumaan, eli leffaan. Mun elämä on tällä hetkellä niinkin villiä, että toi leffassa käyminen on kunnon tuulettumista :D Jaksoin myös vähän ajatella mitä päälle laittaisi ja sainkin ihan kivan kombon mielestäni aikaiseksi. 
On aika helppoa luoda kivan näköinen asu, kun jo yksinään nuo kengät on niin ihanat <3 p="p">                       

korkkarit - Bianco, toppi - Cubus, farkut - GIna tricot, jakku - Primark

Kengät oli asun juju ja väriannos, muuten mentiin peruslinjalla. Vaaleeta yläosaa ja lempifarkut, niistä syntyy hyvä perusta asulle. Tota jakkua ette ole varmaan kauheen montaa kertaa nähnyt, voi jopa olla ettette kertaakaan, mutta se on siis peräsin Lontoosta. Ja arvatkaas mistä kaupasta?! Primarkista! Mun oikeestaan ainoa Primark vaate! Niille ketkä ei Primarkia tiedä, niin se on siis iso kauppa, missä myydään erittäin halvalla vaatteita, asusteita ja sisustusjuttuja. Itse en sen tyylisistä kaupoista yleensä ollenkaan tykkää, mutta kavereitteni vierailessa Lontoossa kävimme siellä ja löysin tuon. 


Tykkään siitä tosi paljon, vähän vaan ompelijana ärsyttää sen huonolaatu ja se että sitä ei ole kauhean hyvin tehty. Se on kuitenkin mun mielestä kankaaltaan tosi kaunis ja hyvän värinen ja mallinen, niin oli pakko ostaa. 

Mitäs tykkäätte asusta?

Huomenna alkaa taas uusi viikko, kauheeta kuinka nopeesti aika menee.. Jos vaan sais pari lisätuntia aina päiviin niin olisin super iloinen. Noh näillä mennään ja yritän parhaamin mukaan ehtiä tekemään näitten 24 tunnin sisällä kaiken sen mitä on tarkoitus :) Enää kuukausi niin sitten onkin jo kisat ja sen jälkeen helpottaa. Joten jos tekin siellä jaksatte mukana kulkea niin ihan viimeistään kuukauden sisällä pitäisi alkaa bloginkin meno normalisoitua. Tämähän ei nyt kuitenkaa tarkoita sit ettenkö tässä välillä postailisi, vaan sitä että voi olla että postauksia voi tulla vähän vähemmän. Voihan olla että saan tästä uudesta rytmistä paremmin kiinni ens viikolla ja jääkin aikaa blogille paljon enemmän, will see. :) 

My today's outfit. I went to see a movie! My job and school is driving me nuts, ooh well maybe not nuts, but I do have a lot of things to do.. This week I have done almost 11 hours per day almost everyday, so there is not much time to do anything else..:s And that's why it has been little bit quite here, haven't have time to post as much as I hoped. But bare with me, mont anymore and then my training for competition is over and after that I'm gonna have much more free time! What do you think about the outfit? :) 

xx, Juulia


2 kommenttia:

  1. Mä tavallaan tykkään Primarkin suuresta valikoimasta mutta jotenkin ne vaatteet mulle harvoin istuu... Ja eihän se laatu todellakaan oo mitään hyvää. Aika löytö toi jakku, ainakin näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii onhan siellä vaikka mitä! Ja on se kivaa kun sillon kun ei ole yhtään rahaa saattaa sieltä jotain kuitenki löytää halvalla :P Kunhan vaa muistaa mennä arkiaamuna :D Ettei ois ihan niin paljoo ihmisii eikä niin sotkusta :D Nii mulla on vähän sama ongelma.. Toi istu yllättävän hyvin vaikkei täydellisesti kuitenkaan. Kiitos :)

      Poista