30. syyskuuta 2012

Can you feeeel the love


Moikka!

Oon löytänyt uuden rakkaustakin. Kaikki vähänkin pidempään tätä blogia seuranneet tietää että rakastan nahkatakkeja, ja käytän kaikki syksyt ja keväät, ja millon vaan voin, niin sitä mun yhtä Zaran lempparitakkia. Nyt se takki on löytänyt kilpailijan, ja hyvin kovan semmoisen. 


Bongasin tän ihanan takin Mangosta tossa jo vähän aika sitten ja muutaman viikon se on jo viihtynyt mun hellässä hoivassa. 


Kovassa käytössä on ollut! Tää on mun ensimmäinen ihan oikeasta nahasta oleva nahkatakki ja se on niin niin niiin pehmeä että, tekisi mieli vaan paijata koko ajan. 


Tykkään kun tuo on vähän erimallinen, se mun Zaran yksilö on semmonen bikermallinen, ja toi on tommonen vähän naisellisempi. 


Mä tykkään tosi paljon mut mitäs te sanotte?:) 

Tänään mulla on ollut ihan vapaa päivä, siis kaikesta, koulusta, kouluhommista, töistä, kaikesta. Ja huomenna on vielä toinen! Sitten tiistaina otetaan aamulla lento kohti Belgiaa ja kisapaikaa. Ensi torstaina ollaankin jo kisaamassa, iikks. Oon nää päivät vaan yrittänyt vähän palautua tosta järkyttävästä koulu plus työ putkesta mikä on ollut. Huomenna ois vähän shoppailua ja pakkailua sitten tiedossa. 

Yritän ehtiä ajastaa huomenna teille pari postausta ens viikoksi niin ei ihan ois hiljaista, mutta livenä palailen varmaankin sitten vasta viikon päästä taas, koska en tiedä pääsenkö sieltä mitään kuulumisia postaamaan. Pidättehän mulle peukkuja?:) 

xx Juulia

P.S. Älkää pliis saako sydäriä ton mun juurikasvun takia, kateltuani näitä kuvia, mä meinasin saada! Ei se luonnossa ihan noin paha oo, toivottavasti. Oiskohan se aika mennä taas kampaajalle jahka reissulta palaan, voi olla.

6 kommenttia:

  1. kiva takki! jonkun ton tyylisen haluisin itekin, mutta nahkatakkia ennen täytyy saada hankittua uus parka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) toi on niiiiin mukava, suosittelen. Joo parka ois mullakin listalla ja itseasiassa just tuolla mangossa ois yks tosi kiva jota oon katellu sillä silmällä jo pidempään ;D

      Poista
  2. Ihanat noi takin kyljet! (Mäkin uskottelen ittelleni ettei mun juurikasvu oikeesti näytä näin pahalta mitä vessan valossa näyttää :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne tuo mustakin tohon niin kuvan yksityiskohdan :)) Haha se on aina hyvä uskotella, toinen asia onkin että uskooko sitä :D mä melkein uskon ettei mun hiukset näytä ihan noin pahalta luonnossa, mut en kyll usko kauheen kauaa :D

      Poista
  3. Moi! Onpa kivan näköinen takki! Onneksi metalliosat eivät ole hopeanväriset - muuten joutuisin himoamaan tuota itsellekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Haha no mulla oli pieni ongelma myös noiden kultaisten yksityiskohtien kanssa, ku käytän hopeaa enemmän, mutta sainpahan hyvän syyn ostaa uuden laukun kultaisilla yksityiskohdilla ;)

      Poista