16. syyskuuta 2012

hyvä yritys


Moikkaa!

Mulla on mennyt viikko mukavasti, samaa tahtia kylläkin, mut tähän alkaa jo tottumaan! Pari viikkoa vielä loppukiriä ja sit onkin kisat jo, iiks. 

Tämmöisellä asulla käytiin äitin kanssa kaupoilla, käytiin ostamassa vähän sisustusjuttuja ja sain siivottua mun huonetta! Vois ottaa siitä muutaman kuvan ku se on valmis ja näyttää teillekin :) 




Tänään oli kiva ilma, aurinko paitsoi ja oli joku 17 astetta lämmintä. Siks päätin laittaa shortsit jalkaan. Tää sama asu on ollut päällä jo aikaisemmin enkä sitä silloin saanut kuvattua, joten päätin sen laittaa tänään uudestaan ja ottaa kuvat. En yleensä aivan samaa asua montaa kertaa käytä, on kiva aina ainakin vähän vaihtaa asuja, mutta tästä asusta tykkäsin niin paljon että pääsi ihan samanlaisena vielä uudestaan päälle! 



Ps. Tässä näätte tota neuletta päällä, minkä silloin vähän aikaa sitten esittelin :)

Shortsit - Zara, neule - Vila, saappaat - Bianco


Oli tänään aamulla vähän ekstra aikaa ja päätin kokeilla laittaa hiuksia vähän eritavalla, kuin niitä yleensä pidän. Yritin tehdä semmoisia isoja lainekiharoita, mut ei se ihan suunnitellusti onnistunut.. Täytyy vielä harjoitella! Hyviä vinkkejä siihen saa antaa, olisin niistä hyvin kiitollinen :) 

Mitäs tykkäätte asusta?

My today's outfit. It was nice weather here today so I decided to enjoy one of these last warm days and put on shorts. I also did my hair little bit different way than I usually do. I tried to do big wavy curls, but I didn't quite turned out as they were supposed to, but I think that looked foray too. 

xx Juulia

12 kommenttia:

  1. Ei vitsi toi asu ols ihan täydellinen jos laittaisit kauluspaidan ton neuleen alle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan sika hyvä idea!! Voiskin näyttää ihan tosi kivalta :) Vitsit pitää jostain hommata joku hyvä kaulupaita ja kokeilla niin, kiitti vinkistä! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. kiitos kovasti :) Tykkään ite myös hirmusti, tosi mukava päällä.

      Poista
  3. Ihanat kengät minunki mielestä!! Onko ostettu kovin kauan aikaa sitten vai löytyyköhän vielä Biancoista? Se on kyl yks sellanen kenkäkauppa mihin ollaa jouduttu kaverin kanssa tekemään porttikielto ku aina ku sinne mennää ni jompi kumpi iskee silmänsä johonki kenkiin ja sittenhä ne on ostettava :D ja vielä ku se ei ole (näin köyhän opiskelijabudjetin mukaan:D) mikään halvin kenkäkauppa nii siinä sitä sitte ollaan ja lompakko ei tykkää:D Upeet kiharat, ei yhtään epäonnistuneet!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on itseasiassa pari vuotta vanhat, mutta uskoisin että vastaavanlaisia tulee mysö tänä talvena myyntiin! Niitä on ollut monta vuotta jo myynnissä ihan melkein samanlaisena niin vakkarimalli pitäisi olla. Itse haaveilen noista mustina. Pitää pitää silmät auki nyt kun noita talvikenkiä alkaa taas tulla! :)
      Haha vähän sama homma mulla! Ehdottomasti mun lempikenkäkauppa täällä Suomessa. HArmi, tai itseasiassa varmaan ihan hyvä, asia on se että mun lähin Bianco lähti pois tossa vähän aika sitten, ni en käy siellä niin usein :s Ennen tuli melkeen joka kerta kun kaupoilla oli niin siinä pyörähdettyä, mutta nytpähän ei mee sit niin paljoo rahaa kun ei siellä joka kerta käy :D

      Poista
  4. Hei ootko kokeillu tehä kiharoita niin, että kierrät hiukset silleen rennosti semmosen ''korkkiruuvi'' kihartimen ympärille,ei siis silleen että aukasee sen läpän tai sen..Ite oon ainakin saanu paljon rennomat ja luonnollisemmat kiharat niin :) Kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli Lontoossa semmonen ihan vaan puikkokiharrin, mihin sit vaa just tolleen pyöritettiin hiukset ympärille ja siitä tuli ihan kivat. Veikkaan et se oli vaan mulle vähän liian paksu halkaisijaltaan, ku siitä tuli liian isot kiharat, tai mun hiukset ei ollu ihan tarpeeks pitkät siihen. Oon kyllä hyvin vakavasti harkinnut semmoisen hankkimista uudestaan, vähän pienemmällä halkaisijalla, veikkaan että sillä voisinkin saada kivat! Kiitos vinkistä :)

      Poista