5. lokakuuta 2010

ei pöllömpi

Heipsulivei:)

Kävin eilen vähän shoppailemassa ja oikeesti tosi vähän! Ostin vaa muutamia ihan akuutteja juttuja, lähinnä meikkejä ( niistä laitan sit kuvii ja tekstii vähän myöhemmin) mut eihän shoppailu reissu oo mitään ilman muutamia heräte ostoksia :Pno mua on harmittanu jo vähän pidempää harmittanu se että kaikki ihanat kesällä ostamani sormukset alakaa olla aika isoja, sormet ollu ilmeisesti sen verran turvoksissa kesällä et nyt ne tippuu mun sormista :/ tähän on siis avuksi vain se että täytyy ostaa uusia :)

En osta yleensä mitään oikeita hopeisia sormuksia jostain kultasepän liikkeestä vaan pakko myöntää että kyllä ne korutkin tulee useimmiten ostettua siltä ihan ketju liikkeistä, enkä kyllä oikeestaan tiiä miksi. ja ku korut osta ketjuliikkeistä niin ne eivät oikeeta hopeeta tai muuta yleensä ole vaan ihan värjättyjä juttuja. Rakastan hopeen väriä varsinki sellasta oikeen kirkasta puhdasta ja kiiltävää hopeeta,musta se on vaan niin ihanan raikas ja kaunis väri koruissa :) Mutta se vasta sitten onkin ärsyttävää että useimmten noi kaikki halppiskorut aina lähtee kulumaan ja loputla ne on aina ihan punaset/ pronssiet tai mitkä ikinä nyt onkaan, eikä sillon kyllä enää yhtään kaunnitta ookka. NO sain tuolta glitteristä myyjältä yhen pikkusen ohjeen miten tätä vois estää ja toivon että ettät tämä todella toimii!!

Elikkä ostin glitteristä tällasen aivan ihanan pöllö sormuksen


Äitiä lainaten: " Ei pöllömpi." toi on ihanan kirkkaan hopee(n värinen) ja ton pöllön silmät on "timanttia"!!! :o :D (tää on ollu ostohetkestä asti sormessa ja tulee varmaan pysymään siinä jonkin aikaa..)
Ja sit H&M:stä lähti mukaan tällanen setti.


Tossa on monenlaisii sormuksii täydentämään mun sormuskokoelmaa.
No mut nyt siihen vinkkiin, elikkäs se glitterin myyjä kehotti mua lakkaamaan noi läpinäkyvällä värittömällä kynsilakalla ja se sit niin ku suojais kosteudelta eikä noi korut sen myötä sit pääsätis väriään pois ainakaan niin nopeesti. No minä nyt sit kokeilin ja saas nähdä et miten tässä käy ;) Toivottavasti toi todella toimii ja lupaan raportoida kun oon pitäny noita vähän pidempään että mites tää kikka toimii :)

Mitäs tykkäätte uusista sormuksistani? Ootteks te kokeillu tota kikkaa? Onko toiminu? Vai onks teill jotain muita kikkoja tohon ongelmaan? :)

Nyt kattoo telkkuu ja huomenna palailen sitten noitten meikkiostosten kanssa ku oon päässy niit paremmin kokeilee :)

t:Juulia

2 kommenttia:

  1. ihania sormuksii (: pitäis munki käydä vähän shoppailee

    VastaaPoista