13. lokakuuta 2010

röyhelöä

Moikka!

Olin tänäänkin pyörahtamässä kaupungilla, tai no oikeestaan tarkemmin vaan Kaisiksen eurokankaassa, kun piti käydä ostamassa perhetutulle verhotarpeita. Nyt ois sitten tarkotus lähteä niitä myös ompelemaan terkuin en ole koskaan enne verhoja ommellut. No siis ei sen pitis varmaan kovin vaikeeta olla, ja veikkaan että jonkilaiset rakenteet vaatteissakin on paljon vaikeempii, mut kuiteski..
Nii puhuinki eilen että löysin kaupunki reissultani yhden puseron ja se oli siis tämän päivän asussa päällä. Kokonaisuudessaan asu näytti tältä.

 Pusero - Vila, farkut - Gina, koru+kello+laukku - Guess, ballerinat - Bianco 

Tykkään tosta uudesta puserosta kovasti. En ollu vaa ihan vielä varma että pitäisinkö sen noin vai kävisinkö ostamassa valkosen ja vaihtamassa ton yhen pienempään kokoon, mut sit tänään ku tota kokeilin niin syyhysin jo niin paljon saada sen tänään päälle ni en sit jaksanu lähtee sitä vaihtelee vaan pidin sen tollasena kun sen olin ostanu.. Ei se musta kauheen pahalta näytä ja aattelin et jos haluan niin voisin käydä ostaa vaikka vielä sen valkosen ku se väri ois niin ihana kesälläkin! Ni sen vois sit ostaa vaikka sillä pienemmällä koolla :) NO mutta will see..
 

 Toi on tollanen A-linjanen malli joka ei yleensä oo mun kropalle mikään kauheen paras ja imartelevin, mut menkööt nyt tän kerran :) Kai sitä välillä saa pitää vähän sellasiakin vaatteita mitkä ei iahn oman vartalotyypin mukaisia ookkaan vai?


Nahkatakki niskaan ja kaulaliina kaulaan niin asu on valmis. Vaihoin kyllä ton kaulaliinan valkoiseen neule kauluriin, ku se tuntu sit paremmalta ja olikin huomattavasti kivemman näkönen, mut en sit siitä ehtiny kuvaa nappasta ku tuli jo kauhee kiire bussiin..
Mua ärsyttää nykyään kauheesti ku tuntuu et kaikki mun farkut on jotenki tyhmiä.. Tyhjensin eilen vaatekaapin, ku laitettiin se huutonettiin myyntiin, ni siinä samalla sit tein sellasen katsastuksen et mitkä lähti pois ja mitkä jäi. No heitin mutaman farkut pois, mut mulle jäi silti about 15 paria farkkuja... Ja ku musta aina tuntuu ettei mulla oo niitä yhtään eikä ainakaan mitään kivoja, ja aina tuntuu et käytän niitä samoja.. Nyt on kyll viimepäivinä tuntunu et kaikki jotenki lököttää, eikä oo oikeen kunnolla istuvia farkkuja yhtään.. Pitäätä farmaankin sitten lähteä farkkuostoksille, mikä on muuten varmaan kauheinta ikinä.. :s Ku farkkuja ei koskaan voi ostaa sovittamatta, minkä useimilla vaatteilla teen. Ostan vaikkapa puseron, en jaksa sovittaa, menen kotiin, sovitan siellä, jos ei hyvä niin sitten palautan... Farkkujen kaa se ei kuitenkaa oo niin yksinkertast vaan pitää sovittaa...

No mutta ei mulla muuta tänään :) Mitäs tykkäätte uudesta puserosta? Entä asusta muuten? :)

T:Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti