31. lokakuuta 2010

In or Out? - villahousut

Heissulivei!
Nyt ois sit tän mun psotaussarjan ekan osan vuoro :) Elikkäs tässä on kyse siitä et esitän jonku vallitsevan trendin tai ilmiön ja sit haluisin kuulla teidän mielipiteitä siitä, että onko se nyt sit IN vai OUT? Eli ihan teijän omista mielipiteistä on kyse ja tietenkin sanon siihen myös omani.

Katotaan lähteekö toimimaan tää juttu, mutta toivotaan niin. :)

Ekana ois vuorossa villahousu trendi. En ite sille lämpene tällähetkellä yhtään, mutta niinkuin olen aiemminkin sanonut en yleensä lämpene noille "oudoimmille" ja uusimmille trendeille heti vaan mulla kestää lämmetä aika kauan.. Ja just siks mä osittain tän jutun kehitänki ku haluun kuulla teiltä mielipiteitä et kantsisko niille ruveta lämpenee jo vähän ennemmin ;)

Kuvat Ginatricotin ja Weekdayn nettikaupoista.

Noi reunimmaiset ei taida ihan mittän oikeita villahousuja olla mutta mun mieletsä ne on ihan sellasen näköset kaikkineen kuvioineen joten laitoin ne sen takii tähän. Oon nähny jo mutamassa enemmän muodin hermoilla kulkevassa blogissa noita käytössä, mut ite en oo oikeen noitten juttua vielä hiffannu. Ei kyllä ehkä oo ihan mun tyylisetkään. Varmasti lämpimät talvella, sen uskon todella! 

No mutta nyt näin yleiseti IN or OUT?

T:Juulia

P.S. ottaisin sit myös mielellään kommenttia tästä postaussarja jutusta ja tietenkin ideoita että mistä jutuista te haluisitte kuulla in or out -palautetta :)

5 kommenttia:

 1. noi vasemmanpuolimmaiset on jollain tapaa aika kivat, mut sit taas toisaalta.. ei ihan mun juttu kumminkaa. :D

  VastaaPoista
 2. joo mäki oonnähny joillain noista ihan ok asukokonaisuuksii kans, mut mä jotenki koen et en osais niit ite oikeen hyvin kantaa... :)

  VastaaPoista
 3. JUMPIN haalareista voisit tehä =)

  VastaaPoista
 4. Hei mistä noi vasemman puoleiset on? Oon ettiny tollasii:)

  VastaaPoista