3. huhtikuuta 2012

Jimmy Choo

Moikka!

Vihdoin nyt tänään alkaa mun loma oikeesti :) Tai no siis koulustahan mulla on ollut lomaa jo parisen viikkoa, mutta nyt mä voin alkaa siitä lomasta vähän nauttiakin, kun tähän mennessä on ollut kaiken näköistä projektia koko ajan. En oo ehtinyt nauttimaan vielä lomailusta vielä niin kauheasti mutta nyt alkaa muutos! Pari viikkoa on aikaa vielä kunnes koulu taas alkaa, ni se on kyllä ihan sopiva lomailu aika mulle :) Loppu viikoksi on muutamat kivat pippalotkin tiedossa ja paljon kavereitten näkemistä ni kyllä kelpaa!Eilen kävin kaupungilla serkun kanssa kuulumisia vaihtamassa ja Teatterin ravintolassa mun lemppari salaatilla. Asu ei ollut ihmeellinen eikä siitä nyt mitään ihmeellisiä kuviakaan ole mutta pieniä yksityiskohta kuvia sain räpsittyä.


Uhmasin tota ihanaa takatalvea laittamalla mun pinkit Conssit jalkaan, en antanut talven voittaa ja pukea Uggeja, en sitten millään! No eihän toi varmaan maaliman fiksuin veto ollut, ku oli hirvee loskakeli, mutta olipahan vähän parempi fiilis ku oli vähän pinkkiä väriä piristämässä :)
Pusero on Lindexiltä, farkkuleggarit Ginasta, kengät Conversen ja laukku Michael Korsin. Perus asu, juttuna lähinnä noi väripilkku Conssit :) Paidan ois ehkä voinu silittää, näyttää ikävältä noissa kuvissa ku on ihan ryppyinen, no ens kerralla muistan!

Hei oon unohtanu esitellä mun uuden hajuveden, ostin tän Gatwickin lentokentältä nyt Suomeen tullessa.
Muistan ku ihastelin tän tuoksua Pariisissa viime keväänä, ne mainosti siellä että tää on joku limited edition mitä myydään vaan Pariisissa sen vähän aikaa ystävänpäivän kunniaks. No mun kaverit sitten osti ton ja mä aattelin et mietin vielä, enkä sit ostanu. Sithän se jäi mua ihan hirveesti harmittamaan ku aattelin etten saa sitä enää mistään. Olin tän jo vähän aikaa unohtanu kunnes taas tuoksuttelin sitä ku mun kaveri toi sen omansa mukaan tonne Lontooseen ja rakkaus palasi. Kuulinki sit että kyllä näitä nyt saa ihan Suomestakin ja tutkailinki tax freessä sillä silmällä että löytyiskö ja bongaisnkin tän sieltä. Lähti saman tien mukaan, kun muutenkin olin kipeästi uutta tuoksua vailla :)
Pidän tätä semmoisena erikois tuoksuna, en ihan arkituoksuna, on kiva ku on vähän eri tyyppisiin tilaisuuksiin eri tuoksuja :)

Mitäs mieltä ootte asusta, entäs tosta tuoksusta? Ootteko sitä jossain tuoksutellut? :) Onko teillä eri tuoksuja eri tilaisuuksiin, esim. arkeen ja juhlaan? xx Juulia

2 kommenttia:

  1. Mä kans tykästyin tohon tuoksuun. se onkin seuraavana ostoslistalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se on tosi ihana :) Mä oon viel kauheen nirso noissa, tai en ehkä nirso mut en koskaa oikee raaski ostaa ku oon vähän huono käyttämään noita kuitenkin. Mutta voin tota kyllä suositella, oon iloinen että ostin! :)

      Poista