18. huhtikuuta 2012

Koukussa

Moikka!

Mulle tuli nyt kauhee into listata mun lemppari tv-ohjelmat tähän ja sen myötä kysellä vähän teijän lemppareisa :) Eli tässä tulee ohjelmat mitä mä seuraan:

Kestosuosikit:


Täydelliset naiset aka Täykkikset. Oon ollu ihan koukussa siitä hetkestä lähtien ku nää alko ja kaikki jaksot on katottu! Ihanat hahmot, kivoja vaatteita ja hyvä juoni. Ikävää että se kohta loppuu :( En tiiä mitä sitten teen.


Gossip girl. Tätä en alottanut kattomaan ihan heti kun se alko, en kattonut ykkös tuottista ollenkaan vaan sit koulussa ku kavereilla oli tapana aina uusin jakso kakkostuottiksesa kattoa ni kiinnostuin. Katoinkin sitten jälki käteen ne kaikki uudestaan tai siis ykkösen ekaa kertaa ja kakkosen kolmosen yms katoin putkeen uudestaan tossa vähän aika sitten. Ihanat hahmot tässäkin ja siis ne vaatteet, ne on ehkä se suurin syy miks katon tätä! Serena on Gabbyn (täykkäriestä) ohella mun tv:n lempihahmo, ja muutenkin tyyli-idoli. Oon inspiroitunut niin monesta sen asusta tossa sarjassa ja nytki just viime viikolla tuli yks mekko lisää mimmoinen pitäis saada :)


90210. Tätä aloin kans kattoo jo sillon kun se alko. Vähän saman tyyppinen ku Gossip girl, mukavaa hömppää mitä on kiva kattoa ja edelleenki ne vaatteet, sydän.


Greyn anatomia. En osaa oikeen ees kuvailla tätä sarjaa että miks tykkään siitä niin, mutta tykkään vaan ihan sikana. Ainoa sairaala ohjelma mitä oon jaksanut kattoa, ja tätä oonkin sit jaksanu kattoa :D Katoin kaikki tuottikset uudestaan tossa syksyllä alusta alkaen. Hahmot se varmaan tässäkin on se juttu minkä takia tää on niin ihana.

Uudet lempparit:


Pretty Little Liars. No tästä oonkin teille jo puhunut :D Aloin vahingossa kattomaan tossa syksymmällä ja jäin aivan koukkuun. Niin koukuttava juoni, mutta ai että ku tää on välillä pelottava! En suosittele kattomaan illalla yksin :D No ei kaikki jaksot oo todellakaan pahoja. Nyt odottelen et seuraava tuottis alkais jo.


Revenge. Tää on ihan uutuus juttu, aloin tossa pari viikkoa sitten kattomaan, ku joku kaveri kehui tätä. Ekaa jaksoa kattoessa olin vähän pihalla, mutta sitten katoin kuitenkin seuraavan ja seuraavan ja seuraavan ja olin taas niin koukussa! Todella mielenkiintoinen juoni ja odotan kädet syyhyten jo seuraavaa jaksoa ja uusia käänteitä, mitkä on muuten hyvin ennalta-arvaamattomia! Mä oon yleensä aika hyvä arvaamaan käänteitä, mutta tässä en oo kyllä pystynyt. Suosittelen ehdottomasti, niinkuin kaikkia näitä muitakin! :)

Sit on muutama semmoinen mitä välillä kattelen, mutten ihan niin fanaattisesti kun noita muita. Mm. Glee, Modern family, New girl ja Hart of Dixie.

Tuntuupas kauheen paljolta nää kun tähän listas :s Vaikkei se ittelle ollenkaa tunnu siltä että paljoa kattoisin. Muutamat näistä on nyt tauolla, eka jaksosa valitettavasti tuu joka viikko ja kun en näitä telkkarista kato ku mulla ei semmoista ole, ni ei tuu kattoa mitään muita ohjelmia ku just näitä.

Mitäs te tykkäätte seurata? :) Mitään samoja lemppareita?

xx Juulia

16 kommenttia:

 1. Mä aloin joku yli vuosi sitten seuraa Pretty Little Liarsia, mutta nyt se on vähän jäänyt. Gossip Girliä oon vissiin kattonut 3 tuottariin asti, ja sekin on vähän jäänyt.
  Fanaattisesti seuraan kyllä Supernaturalia, Bonesia ja Gilmore Girlsiä ( tai no viimeisestä katson tuottarit uudelleen ja uudelleen ).
  Gleetä, 90210, Housee tulee myös seurattua aina silloin tällöin. :)

  Hui kauhee, mä oon aina eläny siinä uskossa etten oikeen kato mitään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mäki oon aina aatellu ettenhän mä mitään oikeen kato, mut sit ku listasin ne tähän ni olin vähän sillee et öö, okei onhan näitä sittenki muutama :D Tota Gilmoren tyttöjä mun pitäny joskus alkaa kattomaan ku sitä on kehuttu, pitää ehkä joku päivä ottaa asiaks ja kattoa muutama jakso :)

   Poista
 2. Täs on hyvin listattu kaikki munkin lempparisarjat, GG on mulla ehdoton ykkönen, 90210, revenge, täykkärit ja grey heti seuraavana. Pretty little liars on ainut jota en oo kattonu, pakko varmaan tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin suositella sitä etenki kerta jos tykkäsit tosta Revengestä! Vähän saman tyyppinen, jännä ja kiehtova juoni missä ei oikee osaa arvata mitä tapahtuu seuraavaks :) Joo mullakin GG menee kyllä varmaan kaikkien edelle! Toivottavasti se jatkuu vielä pitkään :)

   Poista
 3. revenge on kyllä mun uusi suosikki! se on nii erilaine ku kaikki muut lempi ohjelmani:p hyvin on myös mielestäni listattu lempparisarjat:) 90210 vois kyllä jatkua taas suomessa:D täykkärit ja grey kuuluu myös top5:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tosi hyvä! Yllätyin ihan, ku en ollu niin varma siitä trailerista, enkä ekasta jaksosta, mut sit ku alko kattomaan ni johan on koukussa :D

   Poista
 4. Täydellisiä naisia aloin kattoon telkkarista vasta 4 tuotantokaudella, mutta aikasemmat kaudet oon nyt kattonu netistä. Se on mun lempparisarja! Kostoa katon kanssa, oon jääny siihen koukkuun...

  Muita ei tuu tällä hetkellä ainakaan mitenkään vakkaristi seurattua (paitsi salkkareita :D), mutta mulla on tosi monia sarjoja mitä tulee katottua aina silloin tällöin, kun sattuu avaan telkkarin sopivaan aikaan. Ja sitten harmittaa kun jää jännään paikkaan, eikä kumminkaan muista kattoo seuraavaa jaksoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo Täykkärit on ihanat :) Mäkin ennen tein tota aika paljon, et tiesin aika monesta sarjasta paljon kaikkea ku tuli aina välillä katottua mitä ihmeellisimpiä sarjoja ku telkkarista vaan sattu tulemaan, mut nyt ei voi sitä tehdä vaa pitää seurata näitä kaikkia netistä ni sen takia tuleekin varmaan vähän fanaattisemmin seurattua :) haha Salkkareitakin kattoisin mutku tääl ei näy :D

   Poista
 5. Katon täysin samoja ohjelmia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit no meillähän menee sitten maut yhteen :))

   Poista
 6. Olen katsonut elämässäni yhden Täykkärit jakson, ja Kostosta ekan jakson, ei oikein kiinnostanut=3
  Mutta Totuuden Anatomia, ihan lemppari♥
  Ja myös Emmerdale, ihan koukussa olen=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kostosta kannattaa kattoa vielä toinen jakso ni se alkaa kiinostaa ehkä enemmän, ku muakaan ei ihan täysin se eka jakso vakuuttanu, mut nyt oon kyllä ihan koukussa :)
   Tosta totuuden anatomiasta oonkin jonku mainoksen joskus nähny, ehkä pitäis kattoa joku jakso sitä joskus jos se kerta on hyvä :)

   Poista
 7. mistä sä katot tota pretty little liarsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katon kaikkia näitä sarjoja tv-links.eu nimiseltä nettisivulta :)

   Poista
 8. MENTALIST!<3 Sitä ei ollu mainittu ni siks laitoin sen, mut oikeesti mun ihan kaikkien aikojen ykköslemppari on Frendit :) Mentalist on tosi hyvänä kakkosena. Niiden lisäks tykkään New Girlistä, Gossip Girlista (mistä näitä girlejä oikein tulee..), Big Bang Theorysta, Gleestä ja Greyn Anatomiasta, jota kyllä aika harvoin katon jostain syystä, varmaan siks ku en oo alusta asti nähny ja ei oikein pysy perässä:D sama juttu Täydellisten naisten kanssa, se on hyvä sarja mut tosi harvoin tulee katottua ton saman syyn takia:)

  Hupsiiis no näitähän nyt on paljon, käytän tekosyynä sitä että ne on eriaikoihin tauolla ni ei niitä kaikkia tuu seurattua samaa aikaa. Ja lisäks Frendejähän mä katon yleensä vaa bokseilta ku mulla ne melkein kaikki on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mentalist on kyllä kanssa tosi hyvä! :) Sitä en seuraa mitenkään aktiivisesti mutta aina katon jos telkkarin eteen oikeeseen aikaan satun :) Ja joo Frendit on kans ihan ultimate lemppari, listasin nyt tähän vaan semmoisia mitkä tällä hetkellä vielä tulee.
   Se on itseasiassa tosi ärsyttävää ku tuntuu et kaikki on koko aika tauolla..:s Sen takia se ei tunnukaan siltä että niin montaa kattois ollenkaan! :D

   Poista