5. huhtikuuta 2012

Updated

Morjensta!

Kävin tänään kaupoilla pyörimässä ja tarkoitus oli löytää jotain päälle pantavaa täksi illaksi kun on yhet läksiäiset mihin osallistun, mutta ei tuolla nyt oikeen mikään kummemmin napannut ni en ostanut sit juuri mitään vaatteita. On hassua et ku oon tottunut tossa Itiksessä aina käymään ja siellä shoppailemaan ni mulla meni Lontoossa vähän aikaa että totuin niihin kauppoihin ja sain sieltä juttuja ostettua, ja nyt sit en osaa shoppailla täällä enää, kiva :D Noh säästyypähän rahat! 

Vaikka vaatteita ei oikeastaan löytynyt, niin se ei tarkoita ettäkö oisin ihan tyhjin käsin sieltä lähtenyt ;) Täytyi vähän paivittää meikkiosastoani joten muutama semmoinen juttu lähti mukaan. Olin muutamaa luomiväriä vailla, joten käännyin Inglotin puoleen.Tarvitsin hyvän vaalena nuden värisen perus luomarin, mitä vois luomiväripohjana pitää ja ihan arjessa. Sen täytyi olla mattainen, ei glitteriä tai muuta, ja semmoinen semi huomaamattoman värinen. Mun mielestä löysin hyvän sävyn, mutta käytössähän sen sitten vasta kunnolla näkee! Toinen juttu mitä kaipasin oli uusi musta luomiväri. Mulla on tosi kauan aikaa sitten ostettu H&M:n paletti missä on musta luomari ja oon sillä kyllä selvinny ihan hyvin, mutta kaipasin vähän jotain laadukkaampaa siihen rinnalle. Tossa H&M:n versiossa on hyvin pigmenttiä ja sillä saa kivasti laitettua, mutta ongelma siinä on se että se lähtee pois helposti, tai että jos sitä laittaa kun lähtee ulos ja tanssii hulluna että hikoo vähäsen ni sitten se lähtee liikkumaan tosi herkästi.. Toivon että tää vähän hinnakkaampi versio ois nyt sit tossa asiassa vähän parempi :) Tänään pääsee heti testiin! Kun kävelin Stockan kemppari osaston läpi huomasin että Lumene ihon sävyn heleyttäjää oli tullut taas <3 Tää on mun ilna ultimate rakkaus tuote ja oon aina talvisin ihan kuolemassa ku tätä ei saa mistään :( Oli niin kiva nähdä että tätä oli taas tullut ja tänä vuonna mun TÄYTYY muistaa ostaa tätä varastoon talven varalle!!!! Muistuttakaa mua kesällä, joohan? :) 


Meikkipussi vähän pursuaa nytten :s Ei taida mennä kiinni, ku ei se menny ennen noitakaan, hah :D Täytyy jotain karsia pois.. 

Mutta semmosia tuotteita lähti mukaan, mitäs sanotte? Onko teillä kokemusta näistä? Entäs mitkä on teijän luottomeikki tuotteita, semmosia mitä ilman ei voi elää? :) 

xx Juulia

4 kommenttia:

 1. Tuo Lumenen ihon sävyn heleyttäjä näyttää kivalta, voisi kokeilla=)
  Itse en kovin paljon meikkiä käytä sillä minulla alkaa lähteä naamasta iho sellaisina suikaleina=3
  Mutta ilman kirkkaanpunaista huulipunaa en kyllä voisi elää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä ihana tuote! :) ja toi on silleen kevyt ettei todellakaan oo liian paksu! Mä taas en oo vielä tottunut huulipunaa niin paljon käyttämään, pitää yrittää opetella, ku se kuitenkin niin kivalta näyttää :)

   Poista
 2. Nythän on joku aika sitten tullut myyntiin Garnierilta se BB-voide, ite päätin kokeilla sitä ja tykkäsin ihan hirveesti, ku mun iho ei kestä meikkivoidetta ihosta tulee ihan hirvee, niin toi BB-voide kosteuttaa ja heleyttää ja peittää mulla tarpeeksi :) et jos tota ei saa jossain vaiheessa niin tota BB-voidetta suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oonki kuullu siitä ja sitä on kyllä kehuttu! Mä en kanskaan kunnon meikkivoiteita oikeen käytä ni toi vois olla hyvä, täytyy koklata joku kerta :)

   Poista