23. huhtikuuta 2012

Sunnuntai piirtelyä


Moikka!

Suomessa taitaa olla nyt aika kivat kelit? Tai ainakin facebookin perusteella eilen on moni availlut terassikesää jo?  :) Noh nyt on sit osat vähän vaihtunut, koska täällä on alkanut nyt se Lontoon ilma mitä odottellin kun tänne muutin, nimittäin satanut joka päivä viime viikolla ja samaa luvattu myös tälle viikolle..:s Sen takia ei oo oikeen asukuvia saanu otettua, koska en oo kauheesti kiinnostanut tästä rakennuksesta poistua muutaku korkeintaan tohon naapuriin kaverille yöppärissä... :D

Eilen kaverin kanssa meille tuli yhtäkkiä semmonen fiilis et ois kiva piirrellä jotain. Ei olla kumpikaan piirretty pitkään aikaan ja viime jutut mitä tehtiin oli kouluun liittyen ni ne ei sillon oikee innostanut, mutta nyt tulikin jostain kauhea himo vaan piirrellä. Noh kerättiinn sitten kaiken maailman kyniä esille ja mä innostuin Vicky ihanista, värikkäistä, paksuista tusseista ja aloin vaan tekemään jonkin näköisiä viivoja paperille ja lopulta niistä muodostui tämmöinen.
Oli muuten tosi vapauttavaa vaa piirrellä ilman minkään näköisiä paineita et mimmonen siit tulee, ja pysty vaa juoruilla samalla ja vaa piirrellä ajattelematta mitään. Suosittelen kokeilemaan! :)


Tommosta random tuherrusta vaan, mut sit ku se oli valmis ni aloin miettii et se vois ehkä toimia printtinäkin jossain vaikka puserossa tai vaikka kangaskassissa. :) Onhan se aika räikee ja vallitseva mut muokkailin koneella tosta kuvasta sit vielä mustavalkosen version ja vielä räikeemmän version.Mitäs mieltä ootte? Voisko toimia printtinä osittain jossain puserossa vaikka, tai miks ei kokonaankin? :)

Must on tosi hauska ku tän koulun myötä täällä nyt on oppinu ajattelemaan ihan eritavalla, ammentaa inspiraatiota vaatteisiin ja printteihin ihan ihmeellisimmistäkin jutuista, mitä ei ois ennen koskaan ajatellutkaan. Se on hauska ja kiva juttu huomaa et on ehkä vähän kehittynyt suunnittelijana ku osaa nähdä inspiraation lähteitä eri paikoissa :)

Here is something that i draw yesterday. We just decided with my friend that lets draw something. It was really nice to just draw, not think about anything. All the last drawings that we had had to do has been for school, so we always had to think about drawing "perfectly" and this time we didnt.. Above is the picture that I draw. After drawing that i started thinking that it could maybe work as a print too, in some shirt maybe. on computer I mayde couple different versions of it, and maybe they could work too as a print. What do u think? :)

xx Juulia

4 kommenttia:

 1. Oi ihana on! Mä haluisin tollasen kangaslaukun, mis olis toi räikein printti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 nii aattelinki et se vois olla sun mieleen ;D

   Poista
 2. toi mustavalkonen on törkeen hieno, sitä vois tehä vaiks paidan tai kangaskassin!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon :) Se oli kans ehkä mun lemppari, kaikista hillityin, ja itse myöskin voisin siitä jonkinäiköisen puseron tai ainakin knagaskassin ottaa! :))

   Poista