21. huhtikuuta 2012

Style inspiration


Heeeii!

Eilen netissä surffaillessani päädyin blogiin missä en olekkaan aikaisemmin vieraillut. Kysessä on Lontoolaisen näyttelijän, Ashley Madekwen, blogi kuka asuu nyt Los Angelesissa ja näyttelee mm. Revengessä. Sain tästä blogista heti ekan kerran visiitillä ihan älyttömästi inspiraatiota, hänellä on ihan älyttömän ihana tyyli, juuri semmoinen millaiseksi voisin oman tyyliniajatella kehittyvän, yksinkertaisia asuja jollain twistillä! Ja hyvä puoli on myös siinä ettei kaikki hänen vaattensa ole mitään super kalliita, vaan on yksilöita myös esim. Topshopista. :)

Tässä teille vähän inspistä, toivottavasti on mieleen ja tulee tarpeeseen, mulle ainakin tuli! :)


Näit tuli nyt aika monta, mut siellä ois ollu kyllä vaikka kuinka paljon lisää asuja mitkä oisin halunnu laittaa! Mut nää oli mun lempparit :) Oon Ashleyn hahmon tyyliä tossa Revengessä kattonu myös sillä silmällä et se on tosi kiva ja oon siitä jo saanu paljon inspistä, ni oli tosi kiva löytää tää blogi!
Tässä vielä linkki blogiin http://ashley-ringmybell.blogspot.co.uk/

Ja hankintalistalle tän blogin selauksen jälkeen lähti:

xx Juulia

4 kommenttia:

 1. Mä ihastuin Ashleyn hahmon tyyliin ja täytyy sanoa, että on neidillä itselläänkin oma tyyli kohdillaan! Kiitti siis blogivinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sen tyyli revengessä kiinnitti muhun ihan ekana huomion heti jo melkeen ensimmäisissä jaksoissa ja nyt olinkin niin iloinen kun tän blogin löysin ja että hänen oma tyylinsäkin on hyvin inspiroiva :) Hei oles hyvä, kiva jos tuli hyödyksi! :)

   Poista
 2. Oi mitä kuvia, muhun iskee oikeastaan joka asu! Erityisesti tykkään 2. ja 4. kuvan asuista :)

  http://www.ellataimi.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki :) Ne on ihania! Vitsi ku nyt vaa lämpenis et vois alkaa tolleen pukeutumaan :)

   Poista