17. heinäkuuta 2012

Hamonen


Moikka!

Niinkun tossa jossain postauksessa taisinkin mainita niin viime viikonlopun mökkireissun syynä oli kesäjuhlat missä käytiin piipahtamassa. Noh mullehan kesäjuhlat ( tai ihan mitkä vaa, kunhan pääte on juhla) tarkottaa sitä että saa tehdä itselleen uuden vaatteen, yleensä mekon. Tällä kertaa olin niinkin villi etten mekkoa tehnyt vaan hameen, maxi hameen!

Olin tätä jo suunnitellut tekeväni kauan, mut nyt vihdoin sain aikaiseksi. Kotona on niin ärsyttävää ommella et kestää tosi kauan ennen ku saan itteeni niskasta kiinni ja ompelemaan. 

Kangasta teille jo vilautinkin sillon kun sen ostin Lontoosta ja ai että ku rakastan sitä!!

Tein siis tommoisen maxi hameen, mikä ei ihan lattiaan asti ulotu vaan just tohon jalkapöydän päälle. Takana siinä on tommonen halkio, kankaat menee vähän päällekäin, ja vähän röyhelöä. Itse tykkäsin kyllä lopputuloksesta ihan hirveesti! Eihän tuo ehkä mikään edullisin pituus mulle oo, ku oon niin lyhyt jalkainen, mutta ei sitä aina ihan niinkään voi ajatella. Ja vitsit kun rakastan tota kangasta ja tota printtiä!! Lontoossa on kyllä parhaat kangaskaupat <3

Tässä vielä asua miten mekon sitten yhdistelin.


Tykkään tosta ilmeestä.. " ai mitä nyt kuva vai hää???"


Juhlat oli rennosti maaseudulla mökillä ni ei mitenkään hienosti tarttennu pukeutua. Oltiin meijän perhe itseasiassa ehkä vähän ylipukeutuneita vaikka noilla vaatteilla mä ihan kouluunkin voisin mennä, ettei tuo mulle mitenkään juhlava asu ollenkaan ollut :D Siisti vain. Noh mutta kukin tyylillään, ja itse pidin asustani ja oli kiva että pääsin sitten heti tuota hamosta käyttämään. 

Mitäs tykkäätte asusta? Entäs tosta hameesta? :) 

I made this skirt for me last week. We had a summer party and again I didn't had anything to wear so I had to make something. I bought this fabric from London months ago so I had the fabric and model on my mind already. I love how the skirt turned out and I absolutely love the fabric! In London there is so many nice fabric shops, I miss those so much.. What do you think about the skirt? What about the outfit overall? :) 

xx Juulia

8 kommenttia:

 1. Onpas tosi kaunis hamonen! Ihanasti laskeutuu toi kangas tuosta sivuhalkion kohdalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo tuo kangas on kyllä niin ihanan laskeutuva ja pehmeä kuni tuo kuva antaakin ymmärtää! laskeutuu täydellisesti!

   Poista
 2. Ääh, iskee aina sellanen hento kateus ku esittelet sun ompelemia vaatteita! :D Toi hamekin on niin kiva, huolisin tollasen ihan millon vaan esim. vihreenä, mustana, printillisenä... :p

  Ja asu kokonaisuudessaan on myös tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos :)) ihanasti sanottu! Joo nyt itseäkin himottais sama muun värisenä :D Kiva jos tykkäät, kiitos ihanasta kommentista!

   Poista
 3. tosi kiva toi hame :)ja noi sun hiukses on aivan ihanat!! millä teet ne ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) ihan suoristusraudalla kiharran! Sillä saa mun mielest helpoiten ja kivoimman näkösetkin :)

   Poista
 4. Toi hame on niiiin ihana :)

  VastaaPoista