13. heinäkuuta 2012

Turisteilua Hensingissä


Moikka!

Hengissä ollaan ja nyt taas aktiivisemmin kiinni tässä blogimaailmassakin. Kaverit lähti eilen ja koko tän viikon oon viettäny tiiviisti niitten kanssa ja yrittänyt ottaa kaiken mahdollisen heistä irti. Nyt ei taas tiedä että milloin nähdään seuraavan kerran, mikä on tosi surullista.

Olipas kiva vähän turisteilla täällä kotikaupungissa. Tuli käytyä pitkästä aikaa paikoissa missä ei ois varmasti muuten käyny, kuten tuomiokirkossa, Suomenlinnassa, Linnanmäellä ja kauppatorilla. Nyt taas kattoo tätä kaupunkia vähän erilaisin silmin, ja tosi nättihän tää meijän pääkaupunki on.

Tässä pikkasen kuvasaldoa, mun omasta kamerasta on akku loppunut enkä oo millään löytänyt sen laturia ni en saanu yhtään kuvaa koko viikon aikana otettua. Ärsytti ihan sikana ku nyt ois kerranki voinu ottaa paljon Helsinki kuvia ilman et ois näyttäny tai tuntunu oudolta. Otin kuitenkin mun kaverin kamerasta noi sen kuvat ni on jotain muistoja tallennettu sitten edes.
Eli viikko on siis pitänyt sisällä kavereita, turisteilua ja baareilua. Ihana viikko takana ei voi muuta sanoa <3

Nyt lähen ompelemaan, huomiseks pitis yks hame väsätä, ku ajan tänään mökille ja sieltä mennään huomenna sitten sukujuhliin.

Palailen kyllä nyt pian, mulla on arkistoissa muutamat asukuvat tältä viikolta, vähän kuvia vielä Lontoostakin ja tietty lisää kuvia tältä viikolta mitä ei oo vielä julkastu, että palaan niiden parissa pian.

P.S. Terkkuja sille ihanalle lukijalle joka moikkas sillon toissa päivänä kauppatorilla, hymyilin koko loppu päivän maailman leveintä hymyä sun ansiosta, kiitos paljon :)

Thanks gilrs for this amazing week! I'll miss you a lot.

xx Juulia


2 kommenttia: