29. heinäkuuta 2012

sunnuntai kuulumisia


Moikka!

Voisin aloittaa tän postauksen pahoitteluilla, viime postauksesta on tainnut vierähätää jo viikko.. Viime aikoina on ollut vähän vaikeeta olla muotibloggaaja kun mikään noista vaatteista tuolla kaapissa ei inspaa, ei sitten yhtään. Ootte varmaan huomannu sen ettei oo vähään aikaan ollu shoppailujen esittelyitä? Noh se johtuu ihan puhtaasti siitä etten oo oikeestaan ostanu juuri mitään.. Vain yksittäisiä pikku juttuja välillä, mutta niitäkin tosi harvoin. Verotti kukkaroa aika hyvin toi Lontoo vuos, ku en siellä yhtää töitä tehnyt. Ni nyt ei sit noi vanhat vaatteet yhtään kiinnosta jotenkin. 

On myös ollut hieman vaikeeta olla lifestylebloggajakin, kun kameran akkua ei oo näkynyt muutamaan viikkoon ja kamera ollut siis kuollut.. Noh nyt on valoa tunnelin päässä kuitenkin, koska löysin sen tossa toissa päivänä ja kamerassa on taas virtaa!! Jeij!! Nyt kun oppis taas sitä raahaamaan mukana ni ois kiva :) On tullu vierotettuu ittensä siitä aika hyvin tässä muutaman viikon aikana ni katotaa miten nopeesti saan taas kuvaamisen ihan joka päiväiseksi jutuksi taas. 


Tuossa yks kuva mikä on otettu silloin juuri ennen kun mun kameran akku loppui. Siinä näätte yhen ostoksen minkä oon tänä kesänä tehnyt! Tuo toppi lähti mukaan Ginasta yks päivä, varmaankin kuukausi sitten. Tykkäsi sen värityksestä kauheesti. Malli ei ehkä oo, tai no ei oo, yhtään imarteleva mun kropalle, mutta ei se välillä oo ihan niin justiinsa!

Toivon että mun arki rupeis tästä myös vähän tasoittumaan ja niin tuleekin tapahtumaan. Uskon että saan sitten paremmin myös tän blogin taas päivä rutiineihin mukaan :) 

Ihanaa kun ootte jaksanu roikkua mukana vaikka tässä kesällä onkin postailu ollu harvempaa ja postausten laatukin varmaan vähän huonompaa.. 

Ihanaa alkuviikkoa kaikille! <3

Sorry about my lack of posting lately. My camera died couple weeks ago and i couldn't find the charger until Friday.. But now I'm back and I'll try to get some inspiration for dressing up and get more outfit etc. posted here! 

xx Juulia 

2 kommenttia:

  1. Juuliamuru toi paita on täydellinen sun päällä!onneks ostit sen sillon koska se sopii täydellisesti sulle<3 t. Laura ;) ps. i can't wait for the weekend!

    VastaaPoista
  2. Kiitos muru <3 ihanasti piristit mun päivää kommentillasi!! :)) hihii en mäkään, jeijjj <3

    VastaaPoista