16. heinäkuuta 2012

NeonPink


Iltaa murut!

Mä oon nyt viettänyt mukavan ja aika rentouttavan viikonlopun möksällä. Aika rentouttavat siks että luulin sen olevan hyvin rentouttava mutta tän hetkisen sekä koko päivän kestävän ihmeellisen väsymyksen takia voisi luulla toisinkin... Hmm..
 Kuvia mökkireissulta tulossa taas muutama, mutta ensin siihen yhteen asuun minkä lupasin julkaista viime viikolta.

Tätä asua käytin itseasiassa tasan viikko sitten kun oltiin tyttöjen kanssa ulkona.Toi ulos lähtö tuli taas vaihteeks aika nopeesti ja samalla tahdilla piti sitten vaattetkin päättää. Lähteä piti sen verran nopsasti sitten että päätin mennä ihan autolla liikenteeseen mikä olikin hyvin piristävää. Kiva mennä ulos tolleen sunnuntaina ku pääsee sitten autolla kotio helposti eikä tartte miettiä busseja ollenkaan!


Asun jujun oli toi ihana pusero ja sen alta vilkkuvat neon pinkit rintsikat. Ihan noin paljoa siiä ei kyllä vilku kuin tuo kuva antaa ymmärtää, vähän huonosti on tuossa koko asu aseteltu, pusero on hameen alla kurtussa ja vilauttaa vähän liikaa.. No mutta pointin näätte tosta kuitenkin!


Päätin tona iltana et haluun kokeilla tota puseroa mustan maxihameen kanssa pian, joten semmoista asua varmasti tulossa kohta !

Mitäs tykkäätte asusta?

-Juulia

2 kommenttia:

 1. mistä toi paita on? aivan ihana :)
  onko sulla noiden pinkkin rintsikoiden alla vielä jtn, onko niissä jotkut pienet toppaukset vai miten? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa koko asu taitaa olla Gina Tricotista :) Kiitos paljon, tykkään ite kans ihan sikana!!
   EI oo niitten alla enää mitään, et ne ihan on rintsikat. Ne on semmoset vähän eri malliset ku normit, et ihan pitsiset ja sit niis on semmonen painijan selkä takana. Ja niis ei kyll ollu mitään toppauksia mut siis tupla kerrokset tos edessä ettei mitään kyllä näy läpi :)

   Poista