30. huhtikuuta 2012

Hyvää vappua!!


Ihanaa, hauskaa, veikeää  ja railakasta vappua kaikille! :))



Mä yritän täällä vähän näyttää miten meillä Suomessa vappua juhlitaan, tuun raportoimaan huomenna sitten että miten se meni ;)

<3 Juulia

29. huhtikuuta 2012

Kesä tule jo...

Moikka!

Koska tuolla ulkona on edelleen niin huono ilma eikä pukeutumiseen oo minkäänlaista inpsitä, ku ainut mitä mä haluan laittaa päälle on shortsit ja topin tai mekon, niin haaveillaas vähän lisää siitä kesästä nyt sitten.


... odotan lämmintä aurinkoa, rantahiekkaa, auringon ottamista, meren/järven rannalla makoilua..


...ystävien kanssa hengailua, sekä täällä Lontoossa että Suomessa, sitä ettei tuu pimeetä vaan voi olla ulkona vaikka kuinka myöhään, et voi kävellä paljain jaloin, puistossa hengaamista, piknikille menoa..


...kesävaatteisiin pukeutumista, vaaleita värejä, räikeitä värejä, shortseja, mekkoja, ruskettuneita jalkoja, kesäkenkiä...

kuvat weheartit.com

...jäätelön syömistä, mansikoiden syömistä, lettujen paistoa mökillä, karkkien syömistä, kaikkien ihanien grilliruokien syömistä...

Yleisesti mä vaan rakastan kesässä kaikkea, ei oo montaa asiaa mistä en tykkää ( yheks voisin nyt mainita hyttyset..:s) mutta nekin asiat korvaa noi kaikki muut niiiin ihanat asiat. Ai että, kesä tule jo pian, mulla on sua ikävä <3

Mitä te ootatte kesältä?:)

I want summer to come already, I want weather to get warmer, I want to go to beach, I want to hang out with my friend, to eat ice cream and berries, I want to wear summer clother.. I just love summer so much! What is ur favourite thing in summer? :)

xx Juulia

26. huhtikuuta 2012

Video höpinää

Moikka!

Tän videon piti tulla eilen illalla, muuuttta youtube taas oikkuili joten eipäs tullut. Joten tässä ois nyt tää sitten ja puhun siis eilisestä kun sanon tänään :)

Kiva taas toi alotuskuva.. Ja yritin vielä vaihtaa sitä mut ei onnistunu näköjään..

P.S. Enpäs mennykkää lenkille enkä siivonnu huonetta vaan karkasin kaverin luokse, hups. Tänään uudet yritykset.

xx Juulia

23. huhtikuuta 2012

Sunnuntai piirtelyä


Moikka!

Suomessa taitaa olla nyt aika kivat kelit? Tai ainakin facebookin perusteella eilen on moni availlut terassikesää jo?  :) Noh nyt on sit osat vähän vaihtunut, koska täällä on alkanut nyt se Lontoon ilma mitä odottellin kun tänne muutin, nimittäin satanut joka päivä viime viikolla ja samaa luvattu myös tälle viikolle..:s Sen takia ei oo oikeen asukuvia saanu otettua, koska en oo kauheesti kiinnostanut tästä rakennuksesta poistua muutaku korkeintaan tohon naapuriin kaverille yöppärissä... :D

Eilen kaverin kanssa meille tuli yhtäkkiä semmonen fiilis et ois kiva piirrellä jotain. Ei olla kumpikaan piirretty pitkään aikaan ja viime jutut mitä tehtiin oli kouluun liittyen ni ne ei sillon oikee innostanut, mutta nyt tulikin jostain kauhea himo vaan piirrellä. Noh kerättiinn sitten kaiken maailman kyniä esille ja mä innostuin Vicky ihanista, värikkäistä, paksuista tusseista ja aloin vaan tekemään jonkin näköisiä viivoja paperille ja lopulta niistä muodostui tämmöinen.
Oli muuten tosi vapauttavaa vaa piirrellä ilman minkään näköisiä paineita et mimmonen siit tulee, ja pysty vaa juoruilla samalla ja vaa piirrellä ajattelematta mitään. Suosittelen kokeilemaan! :)


Tommosta random tuherrusta vaan, mut sit ku se oli valmis ni aloin miettii et se vois ehkä toimia printtinäkin jossain vaikka puserossa tai vaikka kangaskassissa. :) Onhan se aika räikee ja vallitseva mut muokkailin koneella tosta kuvasta sit vielä mustavalkosen version ja vielä räikeemmän version.



Mitäs mieltä ootte? Voisko toimia printtinä osittain jossain puserossa vaikka, tai miks ei kokonaankin? :)

Must on tosi hauska ku tän koulun myötä täällä nyt on oppinu ajattelemaan ihan eritavalla, ammentaa inspiraatiota vaatteisiin ja printteihin ihan ihmeellisimmistäkin jutuista, mitä ei ois ennen koskaan ajatellutkaan. Se on hauska ja kiva juttu huomaa et on ehkä vähän kehittynyt suunnittelijana ku osaa nähdä inspiraation lähteitä eri paikoissa :)

Here is something that i draw yesterday. We just decided with my friend that lets draw something. It was really nice to just draw, not think about anything. All the last drawings that we had had to do has been for school, so we always had to think about drawing "perfectly" and this time we didnt.. Above is the picture that I draw. After drawing that i started thinking that it could maybe work as a print too, in some shirt maybe. on computer I mayde couple different versions of it, and maybe they could work too as a print. What do u think? :)

xx Juulia

21. huhtikuuta 2012

Style inspiration


Heeeii!

Eilen netissä surffaillessani päädyin blogiin missä en olekkaan aikaisemmin vieraillut. Kysessä on Lontoolaisen näyttelijän, Ashley Madekwen, blogi kuka asuu nyt Los Angelesissa ja näyttelee mm. Revengessä. Sain tästä blogista heti ekan kerran visiitillä ihan älyttömästi inspiraatiota, hänellä on ihan älyttömän ihana tyyli, juuri semmoinen millaiseksi voisin oman tyyliniajatella kehittyvän, yksinkertaisia asuja jollain twistillä! Ja hyvä puoli on myös siinä ettei kaikki hänen vaattensa ole mitään super kalliita, vaan on yksilöita myös esim. Topshopista. :)

Tässä teille vähän inspistä, toivottavasti on mieleen ja tulee tarpeeseen, mulle ainakin tuli! :)


Näit tuli nyt aika monta, mut siellä ois ollu kyllä vaikka kuinka paljon lisää asuja mitkä oisin halunnu laittaa! Mut nää oli mun lempparit :) Oon Ashleyn hahmon tyyliä tossa Revengessä kattonu myös sillä silmällä et se on tosi kiva ja oon siitä jo saanu paljon inspistä, ni oli tosi kiva löytää tää blogi!
Tässä vielä linkki blogiin http://ashley-ringmybell.blogspot.co.uk/

Ja hankintalistalle tän blogin selauksen jälkeen lähti:













xx Juulia

18. huhtikuuta 2012

Koukussa

Moikka!

Mulle tuli nyt kauhee into listata mun lemppari tv-ohjelmat tähän ja sen myötä kysellä vähän teijän lemppareisa :) Eli tässä tulee ohjelmat mitä mä seuraan:

Kestosuosikit:


Täydelliset naiset aka Täykkikset. Oon ollu ihan koukussa siitä hetkestä lähtien ku nää alko ja kaikki jaksot on katottu! Ihanat hahmot, kivoja vaatteita ja hyvä juoni. Ikävää että se kohta loppuu :( En tiiä mitä sitten teen.


Gossip girl. Tätä en alottanut kattomaan ihan heti kun se alko, en kattonut ykkös tuottista ollenkaan vaan sit koulussa ku kavereilla oli tapana aina uusin jakso kakkostuottiksesa kattoa ni kiinnostuin. Katoinkin sitten jälki käteen ne kaikki uudestaan tai siis ykkösen ekaa kertaa ja kakkosen kolmosen yms katoin putkeen uudestaan tossa vähän aika sitten. Ihanat hahmot tässäkin ja siis ne vaatteet, ne on ehkä se suurin syy miks katon tätä! Serena on Gabbyn (täykkäriestä) ohella mun tv:n lempihahmo, ja muutenkin tyyli-idoli. Oon inspiroitunut niin monesta sen asusta tossa sarjassa ja nytki just viime viikolla tuli yks mekko lisää mimmoinen pitäis saada :)


90210. Tätä aloin kans kattoo jo sillon kun se alko. Vähän saman tyyppinen ku Gossip girl, mukavaa hömppää mitä on kiva kattoa ja edelleenki ne vaatteet, sydän.


Greyn anatomia. En osaa oikeen ees kuvailla tätä sarjaa että miks tykkään siitä niin, mutta tykkään vaan ihan sikana. Ainoa sairaala ohjelma mitä oon jaksanut kattoa, ja tätä oonkin sit jaksanu kattoa :D Katoin kaikki tuottikset uudestaan tossa syksyllä alusta alkaen. Hahmot se varmaan tässäkin on se juttu minkä takia tää on niin ihana.

Uudet lempparit:


Pretty Little Liars. No tästä oonkin teille jo puhunut :D Aloin vahingossa kattomaan tossa syksymmällä ja jäin aivan koukkuun. Niin koukuttava juoni, mutta ai että ku tää on välillä pelottava! En suosittele kattomaan illalla yksin :D No ei kaikki jaksot oo todellakaan pahoja. Nyt odottelen et seuraava tuottis alkais jo.


Revenge. Tää on ihan uutuus juttu, aloin tossa pari viikkoa sitten kattomaan, ku joku kaveri kehui tätä. Ekaa jaksoa kattoessa olin vähän pihalla, mutta sitten katoin kuitenkin seuraavan ja seuraavan ja seuraavan ja olin taas niin koukussa! Todella mielenkiintoinen juoni ja odotan kädet syyhyten jo seuraavaa jaksoa ja uusia käänteitä, mitkä on muuten hyvin ennalta-arvaamattomia! Mä oon yleensä aika hyvä arvaamaan käänteitä, mutta tässä en oo kyllä pystynyt. Suosittelen ehdottomasti, niinkuin kaikkia näitä muitakin! :)

Sit on muutama semmoinen mitä välillä kattelen, mutten ihan niin fanaattisesti kun noita muita. Mm. Glee, Modern family, New girl ja Hart of Dixie.

Tuntuupas kauheen paljolta nää kun tähän listas :s Vaikkei se ittelle ollenkaa tunnu siltä että paljoa kattoisin. Muutamat näistä on nyt tauolla, eka jaksosa valitettavasti tuu joka viikko ja kun en näitä telkkarista kato ku mulla ei semmoista ole, ni ei tuu kattoa mitään muita ohjelmia ku just näitä.

Mitäs te tykkäätte seurata? :) Mitään samoja lemppareita?

xx Juulia

16. huhtikuuta 2012

Just breathe

Moikka!

Päätettiin tänään aamupäivällä kivan ilman vuoksi lähteä kävelemään jonnekkin semmoseen mestaan täällä Lontoossa missä ei olla oltu, tai ei olla vähään aikaan käyty. No päädyttiin sitten turisteilemaan Kensingtoniin ja ai että ku on pakko sanoa että se on niin ihanaa aluetta, muuttaisin sinne ihan millon vaan. Tuommoisessa kaupunginosassa kun käppäilee niinn muistaa että on Lontoossa :)







Ihanan keväisiä ja kesäisiä merkkejä on jo näkyvissä :)) Tulee niistä kyllä oikein hyvä mieli! Niin nättiä! Päädyttiin käppäilyn jälkeen Kensington gardensiin piknikille, tai meillä oli eväät mukana ja mentiin sinne penkille istumaan ja kattelemaan ihmisiä. Täytyy ehdottomasti harrastaa tota enemmän vielä kun ilmat vähän lämpenee! Oikein mukava päivä oli.



Lähin tekaa kertaa tänä keväänä pelkällä bleiserillä liikenteeseen ja voin kyllä myöntää että oli hieman liian aikaista :s Tuuli oli tosi viileä välillä, pitää siis ottaa vähän takapakkia ja suosiolla pitää ihan takki päällä vielä vähän aikaa :)


Farkut - Gina tricot, bleiseri - H&M, t-paita - Zara, kengät - Converse, laukku - Michael Kors, huivi - Marc O'Polo



Joko ootte kyllästyny tohon laukkuun? :D Mä en, rakkaus sen kun kukoistaa <3 Ja myöskin noihin housuihin, ne on niin mukavan keväiset.

Mitäs tykkäätte asusta?

Tässä yks biisi mitä oon kuunnellu repeatillä tässä vähän aikaa kun löysin sen uudestaan. Niin nätti ja musavideokin sisältää mukavasti hetkiä yhdestä mun lemppari sarjasta Greyn anatomiasta. Kuunnelkaa ihmeessä :)  


xx Juulia

15. huhtikuuta 2012

Titanic

Moikka!

Viimiset pari päivää on mennyt kavereita nähdessä ja heidän kanssa pitkästä aikaa hengaillessa. Oli kyllä ikävä mun ihania kavereia täällä ja onkin nyt saanut hiedän kanssa laatuaikaa viettää ja vaihtaa kuulumiset :) Sen takia en ole ehtinyt kauheasti koneellakaan pyörimään. Kuviakaan en ole valitettavasti saanut oikei otettua kun en ole kameraa mukana kantanut..
Käytiin perjantaina kattomassa Titanic 3D leffateatterissa. En muista että millon olisin viimeks ton leffan nähnyt ja että oonko sitä ihan kunnolla alusta loppuun nähnytkään. Tai ehkä oon mutta osissa, ni olin tosi innoissani kun kuuli että se tulee leffateatteriin taas. En ollut kauhean innoissani tosta 3D jutusta kun en semmosista leffoista oikeen niin paljoa tykkää, mutta kyllä se tosa nyt meni. Mielummin oisin kyllä kattonu sen ihan tavallisena :)
Mutta ai että ku se on ihana leffa. Huomasi puolessa välissä leffaa et lopetin mu leffaherkkujen syönin völittömästi kun leffa alko, en syöny niitä ollenkaan leffan aikana, niin keskittynyt mä olin sitä kattomaan. Ja näin ei oo siis tapahtunut varmaan koskaan ennen. Tippalinssissä sit kyllä sai kattoa, surullinen leffahan se on :s Mutta kyllä älyttömän hyvä!



Tuli välittömästi ton leffan jälkee semmonen olo et haluu kattoo sen uudestaan. Pitää ehkä tässä joku päivä kattoa :D

Mitäs te tykkäätte Titanicista? Ootteks käyny ton 3D:n kattomassa, tai aiotteks mennä? :)

xx Juulia

12. huhtikuuta 2012

Lontoo, tulossa ollaan!

Moikka!


Se ois viimiset terveiset nyt Suomen kamaralta vähään aikaan, meikä ottaa nyt suunnaksi lentokentän ja sieltä koneen kohti rakasta Lontoota! Jeij!

Sieltä sitten palaillaan taas! <3

I'm coming back to London today, yay! 

xx Juulia

11. huhtikuuta 2012

If you let me, here's what I'll do, I'll take care of you

Heissan!

Nyt ei oo kauheesti mitään tarinoitavaa, eilisen ( ja itseasiassa maanantain) asua ois esitteillä :)





Tässä rennossa ja mukavassa asussa kävin eilen Lauralla parin kaverin kanssa syömässä ihanaa sienikeittoa, nam nam. Tää sama asu toimi siis myös maanantaina mu leffa-asuna kun käytiin äitin ja Iltsun kanssa leffassa. Toi pusero on vaan maailman mukavin ku se on niin lörppä. Ettei ois menny ihan tylsäks toi asu ni lisäsin siihen pinkkejä yksityiskohtia, Conssien ja huulipunan muodossa :)

Mielipiteitä tämmöisestä rennosta asusta? :) 

Oon lähössä huomenna takas kotiin, Lontooseen. Oon niin innoissani ja ikävissäni sinne jo. Oon ollu nyt kolmisen viikkoa Suomessa ja on jo aikakin mennä takaisin :) Ootan innolla että pääsee näkemään kaikki kaverit ja pääsee omaan huoneeseen yms.

Tää biisi on must tosi nätti ja toi video on kans jotenki magee!



xx Juulia

8. huhtikuuta 2012

Sorry For Party Rocking!

Moikka!

Tattaarattatatataaaa, nämä valikoitui eilen päälle :)



Päädyin siis vaaleisiin pitkän pohdinnan jälkeen. Olin alunperin laittamassa niitä tummia ja ihan vaan vitsillä kokeilin noita ja tykästyin. Niin taisitte myös te tykästyä koska sieltä tuli niin monta kommenttia noitten puolesta :) Noi oli keväisemmät ja muutenkin jotenkin hauskan väriset.




Tää asu olikin siitä jännä että tässä oli kaikki ensimmäistä kertaa päällä/käytössä vaikkei kaikki ihan uusia olekaan. Housut ja tuubitopin ostin tän viikon aikana ja toppi on tehty muutama viikko sitten. Kengät on tilattu jo helmikuussa mutta nyt pääs vasta ekaa kertaa käyttöön :)



Tykkäsin tosta asusta ihan sikana! Jotenki se tuntu vaan niin kivalta, se oli mua, mut sit taas vähän jotain erilaista, siinä oli kivat värit ja kivasti kontrasteja niittien ja hempeän välillä :) Me likey!!


Toppi - itse tehty, minituubitoppi ja farkut - Gina, kengät - Nelly

Nää kengät on musta vaan niin kauniit! Niillä oli ihan hyvä kävellä vaikka tosi korkeat onkin, ja tanssiakin pystyi! Ainut huono juttu oli vaan että ne oli vähän huterat :D tai ei se korko, vaan että jos vähänkin oli epätasainen maa eikä kattonut minne astui ni oli kyllä vaikea saada tasapaino takaisin jos sen menetti :DD Mutta hyvältä ne näytti kuiteskin ja se on se pääasia ;D




Mun brunet <3



Oli kyllä taas niin mukava ja railakas ilta että! Tän porukan kanssa ei sitten ikinä tartte pettyä etteikö ois super hauskaa! Ensin oltiin kavereitten uudessa asunnossa kattelemassa ja sitten suunnattiin keskustaan baariin. Tuli taas tanssittua varmaa tosi hienon näköisesti ja muutenki meno oli varmaan ihan hauskan näköistä, mutta hauskaa oli :D

Mitäs mieltä ootte asusta? Entäs miltä toi vaaleiden farkkujen valinta nyt näyttää?:)) 

Here is my outfit from yesterday, when I was partying with my friends :) I wore that top that i made couple weeks ago and I wore it with my new jeans and these gorgeous studded high heels! I liked it a lot! It was so me and my style. Loved it :) But what u guys think? 


xx Juulia

7. huhtikuuta 2012

Kumpi vai kampi?

Hellou!

Kävin tänään poimimassa Ginasta mun lempi lempi lempi farkkuja parit uudet, ku noi vanhat alkaa olla jo vähän elämänsä nähneet ja toiseksi ku siellä oli kivoja värejä tullut :) On ihana tunne kun löytää täydellisesti istuvat farkut ja mä uskon että oon ne nyt löytänyt! Sen takia viitsin urhata sen verran rahaa että sai noi molemmat ostettua! Mun on mega vaikee jostain syystä löytää hyvin istuvia farkkuja ni nyt kun löyty ja niitä oli vielä tullut lisää ni oli vaan pakko saada. Nyt kestän farkku rintamalla taas aika kauan! :)




Kysessä on siis Kristen highwaist jeansit, mun lemppareimmat ennen näitä oli ne Kristen zip jeansit, mutta kun ekat ostin tästä vähän muunnellusta mallista rakastuin enkä oo noita muita Kristeneitä juurikaan käyttänyt. Mulla on ilmeisesti aika pitkä selkä koska mulle nää ei mitenkään kauheen highwaistit oo, vaan yltää navan alle, mut on just sit taas sen verran korkeet et estää muffariefektin täydellisesti.

Voin suositella todella lämpimästi, etenkin niille ketkä on noista toisista Kristeneistä tykännyt :)

Nyt mulla on sitten vaan pieni pulma, tänään ois yhen kaverin tuparit ja mulla on asu suunnilleen mietittynä, mutta täytyis vaan päättää että kumman väriset farkut nyt sit laitan. Otin teille kuvat nopsasti ja nyt ois parisen tuntia aikaa auttaa mua että kummat sopis paremmin tohon toppiin? :) Noitten tyyli on ihan eri, mutta tykkään molemmista.



Nää on tämmöiset pikaiset Photo Boothilla otetut kuvat, eikä farkut näy ees kokonaan, mutta se juttu oli siinä että miten ne sopii tohon toppiin minkä laitan?

Elikkäs kummat farkut teijän mielest ois paremmat? :) Entäs onks teillä kokemusta noista farkuista, tai mitkä on teijän lempi farkut? :) 


I bought new jeans today, these are my favorite jeans of all times and when I saw in Gina tricot that they have got more of these I had to have them. I had one pair before and now I have three pairs of these perfect jeans :) I'm so so happy! The feeling that you got from wearing perfect jeans is the best! I'm going to my friends party tonight and I have to decide that which one I'm gonna wear.. I'm gonna wear that top that i made and then fighter the lither or the darker jeans. Which one would you prefer? :)  

xoxo Juulia