31. heinäkuuta 2012

White, pink and little bit print


Hellou!

Löysinpäs muutaman kivan vaatekappaleen mun kaapista eilen ihme kyllä! Kivan asunkin niistä sain luotua mielestäni. Niinhän se näköjään aina menee että kun manaa ettei ole mitään päällepantavaa ni sittenhän niitä löytyy. 

 


Tukka on vähän lomatunnelmissa nyt :D Oon antanut sen vähän levätä tässä viime aikoina, etten oo  kihartanut sitä niin paljon ku yleensä. Eihän se kauheen hyvältä noin näytä, mutta kyllä se mun mielestä näin kesällä menee. Yritän saada sitä vähän parempaan kuntoon ja alan huomata jo vähän eroa, mikä on tosi kiva! Nyt jos se vaan kasvais ja kasvais :D 


pusero+laukku+ballerinat - H&M, hame - ite tehty


Tossahan on nyt vähän yhdistelty luonnon ja kirkkaan valkoista keskenään. Yleensä en siitä niinkään tykkää, että niitä yhdistellään, mutta tossa se mun mielestä toimi, tai ei ollut häiritsevä! 

Löysin ton hameen vähän aika sitten kaappien kätköistä, oon tehny sen tosi kauan aikaa sitten ja se on ihan super hyvä alushame! En oo käyttänyt sitä pitkään aikaan, ku siihen on jostain tullu semmonen tarha mikä ei pesussa lähde, oon miettiny et jos sen värjäis mustaksi ni jos ne tahrat ei sitten näkyis. Mutta tolleen se menee aika hyvin jos siinä on joku päällä. 

Mitäs tykkäätte asusta? :) 

Pahoittelen vähän pomppoilevasta tekstistä ja oudoista lauserakenteista, nyt ei oikeen jaksa enää oikolukea ja korjailla niitä fiksummiks. Oon tässä kesällä tehnyt yhtä hääpukua taas ja nyt alkaa loppukiri ja pieni loppustressikin.. Täytyy yrittää mennä ajoissa nukkumaan niin huomenna taas jaksais paremmin. 

Just yesterday's outfit. What do you think, like it or not? 

-Juulia

29. heinäkuuta 2012

sunnuntai kuulumisia


Moikka!

Voisin aloittaa tän postauksen pahoitteluilla, viime postauksesta on tainnut vierähätää jo viikko.. Viime aikoina on ollut vähän vaikeeta olla muotibloggaaja kun mikään noista vaatteista tuolla kaapissa ei inspaa, ei sitten yhtään. Ootte varmaan huomannu sen ettei oo vähään aikaan ollu shoppailujen esittelyitä? Noh se johtuu ihan puhtaasti siitä etten oo oikeestaan ostanu juuri mitään.. Vain yksittäisiä pikku juttuja välillä, mutta niitäkin tosi harvoin. Verotti kukkaroa aika hyvin toi Lontoo vuos, ku en siellä yhtää töitä tehnyt. Ni nyt ei sit noi vanhat vaatteet yhtään kiinnosta jotenkin. 

On myös ollut hieman vaikeeta olla lifestylebloggajakin, kun kameran akkua ei oo näkynyt muutamaan viikkoon ja kamera ollut siis kuollut.. Noh nyt on valoa tunnelin päässä kuitenkin, koska löysin sen tossa toissa päivänä ja kamerassa on taas virtaa!! Jeij!! Nyt kun oppis taas sitä raahaamaan mukana ni ois kiva :) On tullu vierotettuu ittensä siitä aika hyvin tässä muutaman viikon aikana ni katotaa miten nopeesti saan taas kuvaamisen ihan joka päiväiseksi jutuksi taas. 


Tuossa yks kuva mikä on otettu silloin juuri ennen kun mun kameran akku loppui. Siinä näätte yhen ostoksen minkä oon tänä kesänä tehnyt! Tuo toppi lähti mukaan Ginasta yks päivä, varmaankin kuukausi sitten. Tykkäsi sen värityksestä kauheesti. Malli ei ehkä oo, tai no ei oo, yhtään imarteleva mun kropalle, mutta ei se välillä oo ihan niin justiinsa!

Toivon että mun arki rupeis tästä myös vähän tasoittumaan ja niin tuleekin tapahtumaan. Uskon että saan sitten paremmin myös tän blogin taas päivä rutiineihin mukaan :) 

Ihanaa kun ootte jaksanu roikkua mukana vaikka tässä kesällä onkin postailu ollu harvempaa ja postausten laatukin varmaan vähän huonompaa.. 

Ihanaa alkuviikkoa kaikille! <3

Sorry about my lack of posting lately. My camera died couple weeks ago and i couldn't find the charger until Friday.. But now I'm back and I'll try to get some inspiration for dressing up and get more outfit etc. posted here! 

xx Juulia 

22. heinäkuuta 2012

mökkillä


Aika tavallinen viikonloppu takana sisältäen kavereita, syöpöttelyä ja vähän ulkoiluakin. Tältä viikolta ei oo juurikaan kuvia. En oo löytänyt mun kameran laturia valitettavasti niin en oo saanu otettua kuvia pitkään aikaan :s Mutta siksi tässä tuleekin muutama kuva viime viikonlopun mökkireissulta. 









Muutamassa kuvassa on focusit vähän jossain muualla ku mussa, mutta kivoja kuvia musta silti :)

Mites teijän viikonloppu meni? 

Kivaa viikkoa kaikille!!


xx Juulia

20. heinäkuuta 2012

Soittolistalla


Moikka!

Näitä on tullu popitettua viime aikoina.







Mitäs te ootte kuunnellu viime aikoina? Nappaako tän kesän kesäbiisit? :) 

Heitelkääs teijän lemppareita tai ois kiva kuulla, jos tiiäätte jotain suosittelemisen arvoisia, kaipaan vähän uusia biisejä mun listoille!!

My most listened song now. What song have you been listening lately? Any good ones that you could share with me? :) 

xo Juulia

17. heinäkuuta 2012

Hamonen


Moikka!

Niinkun tossa jossain postauksessa taisinkin mainita niin viime viikonlopun mökkireissun syynä oli kesäjuhlat missä käytiin piipahtamassa. Noh mullehan kesäjuhlat ( tai ihan mitkä vaa, kunhan pääte on juhla) tarkottaa sitä että saa tehdä itselleen uuden vaatteen, yleensä mekon. Tällä kertaa olin niinkin villi etten mekkoa tehnyt vaan hameen, maxi hameen!

Olin tätä jo suunnitellut tekeväni kauan, mut nyt vihdoin sain aikaiseksi. Kotona on niin ärsyttävää ommella et kestää tosi kauan ennen ku saan itteeni niskasta kiinni ja ompelemaan. 

Kangasta teille jo vilautinkin sillon kun sen ostin Lontoosta ja ai että ku rakastan sitä!!





Tein siis tommoisen maxi hameen, mikä ei ihan lattiaan asti ulotu vaan just tohon jalkapöydän päälle. Takana siinä on tommonen halkio, kankaat menee vähän päällekäin, ja vähän röyhelöä. Itse tykkäsin kyllä lopputuloksesta ihan hirveesti! Eihän tuo ehkä mikään edullisin pituus mulle oo, ku oon niin lyhyt jalkainen, mutta ei sitä aina ihan niinkään voi ajatella. Ja vitsit kun rakastan tota kangasta ja tota printtiä!! Lontoossa on kyllä parhaat kangaskaupat <3

Tässä vielä asua miten mekon sitten yhdistelin.


Tykkään tosta ilmeestä.. " ai mitä nyt kuva vai hää???"


Juhlat oli rennosti maaseudulla mökillä ni ei mitenkään hienosti tarttennu pukeutua. Oltiin meijän perhe itseasiassa ehkä vähän ylipukeutuneita vaikka noilla vaatteilla mä ihan kouluunkin voisin mennä, ettei tuo mulle mitenkään juhlava asu ollenkaan ollut :D Siisti vain. Noh mutta kukin tyylillään, ja itse pidin asustani ja oli kiva että pääsin sitten heti tuota hamosta käyttämään. 

Mitäs tykkäätte asusta? Entäs tosta hameesta? :) 

I made this skirt for me last week. We had a summer party and again I didn't had anything to wear so I had to make something. I bought this fabric from London months ago so I had the fabric and model on my mind already. I love how the skirt turned out and I absolutely love the fabric! In London there is so many nice fabric shops, I miss those so much.. What do you think about the skirt? What about the outfit overall? :) 

xx Juulia

16. heinäkuuta 2012

NeonPink


Iltaa murut!

Mä oon nyt viettänyt mukavan ja aika rentouttavan viikonlopun möksällä. Aika rentouttavat siks että luulin sen olevan hyvin rentouttava mutta tän hetkisen sekä koko päivän kestävän ihmeellisen väsymyksen takia voisi luulla toisinkin... Hmm..
 Kuvia mökkireissulta tulossa taas muutama, mutta ensin siihen yhteen asuun minkä lupasin julkaista viime viikolta.

Tätä asua käytin itseasiassa tasan viikko sitten kun oltiin tyttöjen kanssa ulkona.



Toi ulos lähtö tuli taas vaihteeks aika nopeesti ja samalla tahdilla piti sitten vaattetkin päättää. Lähteä piti sen verran nopsasti sitten että päätin mennä ihan autolla liikenteeseen mikä olikin hyvin piristävää. Kiva mennä ulos tolleen sunnuntaina ku pääsee sitten autolla kotio helposti eikä tartte miettiä busseja ollenkaan!


Asun jujun oli toi ihana pusero ja sen alta vilkkuvat neon pinkit rintsikat. Ihan noin paljoa siiä ei kyllä vilku kuin tuo kuva antaa ymmärtää, vähän huonosti on tuossa koko asu aseteltu, pusero on hameen alla kurtussa ja vilauttaa vähän liikaa.. No mutta pointin näätte tosta kuitenkin!


Päätin tona iltana et haluun kokeilla tota puseroa mustan maxihameen kanssa pian, joten semmoista asua varmasti tulossa kohta !

Mitäs tykkäätte asusta?

-Juulia

13. heinäkuuta 2012

Turisteilua Hensingissä


Moikka!

Hengissä ollaan ja nyt taas aktiivisemmin kiinni tässä blogimaailmassakin. Kaverit lähti eilen ja koko tän viikon oon viettäny tiiviisti niitten kanssa ja yrittänyt ottaa kaiken mahdollisen heistä irti. Nyt ei taas tiedä että milloin nähdään seuraavan kerran, mikä on tosi surullista.

Olipas kiva vähän turisteilla täällä kotikaupungissa. Tuli käytyä pitkästä aikaa paikoissa missä ei ois varmasti muuten käyny, kuten tuomiokirkossa, Suomenlinnassa, Linnanmäellä ja kauppatorilla. Nyt taas kattoo tätä kaupunkia vähän erilaisin silmin, ja tosi nättihän tää meijän pääkaupunki on.

Tässä pikkasen kuvasaldoa, mun omasta kamerasta on akku loppunut enkä oo millään löytänyt sen laturia ni en saanu yhtään kuvaa koko viikon aikana otettua. Ärsytti ihan sikana ku nyt ois kerranki voinu ottaa paljon Helsinki kuvia ilman et ois näyttäny tai tuntunu oudolta. Otin kuitenkin mun kaverin kamerasta noi sen kuvat ni on jotain muistoja tallennettu sitten edes.












Eli viikko on siis pitänyt sisällä kavereita, turisteilua ja baareilua. Ihana viikko takana ei voi muuta sanoa <3

Nyt lähen ompelemaan, huomiseks pitis yks hame väsätä, ku ajan tänään mökille ja sieltä mennään huomenna sitten sukujuhliin.

Palailen kyllä nyt pian, mulla on arkistoissa muutamat asukuvat tältä viikolta, vähän kuvia vielä Lontoostakin ja tietty lisää kuvia tältä viikolta mitä ei oo vielä julkastu, että palaan niiden parissa pian.

P.S. Terkkuja sille ihanalle lukijalle joka moikkas sillon toissa päivänä kauppatorilla, hymyilin koko loppu päivän maailman leveintä hymyä sun ansiosta, kiitos paljon :)

Thanks gilrs for this amazing week! I'll miss you a lot.

xx Juulia


3. heinäkuuta 2012

Asua

Moikka!

Pahoittelen tästä pienestä postaustauosta! On ollu kiirusta ku oon nähny kavereita nyt tosi paljon, mikä on aivan ihanaa. Viikonloppu meni ihan hujauksessa ohi ihanassa seurassa. Mun piti tulla lauantaina laittamaan kuvia mun perjantain asusta, mutta sit tulikin semmonen sponttaani ulos lähteminen että en ehtinyt. Tässä nyt olisi kuitenkin se perjantain asu! :)




Tykkäsin tosta asusta ihan hirveesti. Kävin tollon äitin ja isin kanssa syömässä ja sit näin viel muutamaa kaveria illalla.

Mitäs tykkäätte asusta?

Mun pari kaveria tulee torstaina Lontoosta tänne ni voi olla että tää hiljaiselo vähän jatkuu, yritän kuitenkin päivitellä parhaani mukaan! :)

Nauttikaa nyt tosta kivasta ilmasta mikä tuolla on! Toivottavasti se jatkuu!

xx Juulia