14. marraskuuta 2010

Mail box

Heidååå!

Askartelin tänään vähäsen :) En oo mikään askartelun ylin ystävä mutta nyt inspiroiduin ku en löytäny kaupoista mitään kivaa laatikkoa mihin voisin laittaa vanhoja kirjeitä ja semmosii muita mitä en raaski heittää poiskaan.

Löysin tollasen vanhan kännykän laatikon mikä oli ihan täydellisen kokonen mun kirjeille sum muille, joten päätin lähteä tuunaamaan sitä.
Tartteen näitä: eli jtn kivoja kuvia, paperia, sakset ja liimaa. Ite tulostin noita kuvia we<3it -sivustolta, otin sellasia posti teemaisia ja sit väritykseltään tollasia hempeitä vaaleenpunaisia ja vaaleita. Mulla lopputoi liima heti ja jouduin sit melkee koko ajan pulaa eri keepperin kaa ( mikä ei oo mukavaa, ja oon nyt aivan liimassa...) mut sillä ainakin pysyy varmasti!!

Eka liimasin tohon boxiin ihan tavallista valkosta paperia, jotta noi kännykän kuvat sun muut tekstit peittyis ees vähäsen.Tältä se näytti paperi käsittelyn jälkeen.


Seuraavaks leikkasin noi kuvat irti paperista sillee et jätin niihin pienet "raamit" etten leikännu niitä ihan ääriviivojaan pitkin. Tykkäsin ite tosta enemmän mut tonhan voi tehä iha mite ite tykkää. Ja tohonhan voi leikata ihan hyvin kuvia myös vaikka lehdistä.

Sit vaa liimailin niitä sinnetänne tohon boxiin ja tällanen oli lopputulos.

Kirjahyllystä se sai nyt sit oman paikkansa ja ajaa asiansa oikein hyvin :) Ei nyt ihan hyvin sovi tohon ympäristöön, mut pitää siivoo noit kirjoi vähän pois ni eiköhän se sit ala istuu sinne.

Mitäs tykkäätte laatikosta? Mitäs kivoja juttuja te ootte tuunaillu? Askartelu vinkkeja saa antaa, ku nyt ehkä vähäsen siitä innostuin ;)

Alkaa olla muuten mun huoneen siivous/uudestaan järjestely projekti pikkuhiljaa valmis!! ( eihän se kestänykkään ku pari kuukautta...) Pari juttua vielä puuttuu mut toivoisin et jos saisin ens viikol kuvattuu tätä vähän tännekkin :)

<3 Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti