20. marraskuuta 2010

Ruskeaa

Heissulivei!

Mulla on ollukki nyt ihan hullu viikko! Oon ollu koulussa monena päivänä tosi pitkään ja torstaina oli semmonen pikkasen alle 11 h:n koulupäivä... Oon mukana semmosessa Skillsin huippuvalmennuksessa ja meillä oli nyt sit to ja pe semmonen valmennusjakso tohon liittyen, joten oli aika pitkät päivät.. Sen lisäks mulla on nyt työn alla usemapikin tuote mitkä pitis olla valmiita mun ylppäreihin mennessä eli aika joulukuun alkuun. Mun pitis tehä itteleni valmistujais mekko, ja oon mallin tietenki valinnu sillee että se on tosi työläs... ei mikään kauheen vaikee mut todella työläs! Sit mulla on yks takki meneillään jota haluisin just valmistujais päivänä pitää ja sit oon nyt tekemässä asiakkaalle linnanjuhliin mekkoa!! Kelatkaa linnanjuhliin, ääääääääääkkkkkkkk :D oon tosi innoissani ja tosi peloissani. Asiakasta en nyt täällä viitti ainakaan vielä ilmottaa, mutta mistään julkisuuden henkilöstä ei nyt kuitenkaan oo kyse, mutta joka tapauksessa tää on ihan huippu juttu ja toivon vaan että saan tehtyä siitä ihan täydellisen! :) Mut siis kaiken tän takii mulla alkaa muodostuu ihan kauhee stressi, ku ainut mitä noista oon oikeestaan alottanu on toi mun takki ja se alkaakin olla aika valmis, mut se onki sit just se minkä ei ihan välttämättömästi tarttis olla tohon päivään mennessä valmis.. No katotaa miten selviän :)

No mut sit vähän muihin aiheisiin nimittäin viime vklp kävin vähä shoppailee ( itseasiassa kävin tänäänki mut niistä ostoksista myöhemmin :)) ja löysin aivan ihanat jutut!!!

Ihanat uudet nilkkurit Zarasta ja iiiihanan huivin H&M:ltä :)))) Tykkään ihan hirmuna, vitsi mua ärsyttää ihan sikana ku mullla oli yks päivä päällä noi molemmat ja olin saanu luotuu niitten ympärille mun mielestä ihanan asukokonaisuuden, mut sit en saanu kuvattuu sitä :( hö.. No pitää keksii joku päivä toinenki kiva asu ja kuvaa se sit :)))))))) Mulla ei ollukkaan yhtiäkään konjakin värisiä saappaita ja nytpä on, jeejeejee. Äiti osti viel tänää ittelleen ihanan Tiger of Swedenin konjakin värisen nahka laukun joka sopis noittenkaa tosi hyvin. Voi olla että mun täytyy "muutaman" kerran sitä lainata ;) (sori äiti :D)

Mitäs tykkäätte ostoksistä? Onkos muilla joulustressiä? Vaikkei mun stressiä ihan voi joulu stressiks kutsua mut kuitenki ( voi ei koht pitisalkaa stressaa viel siitäki, ääääkkkkk!!) :))

Terkuin Juulia

4 kommenttia:

 1. Ihanat ostokset, voisin pölliä ton huivin sulta heti! :DD

  VastaaPoista
 2. kiitos :) joo siis toi on ihan super ihana, oon käyttäny sitä varmaa melkee joka päivä tällä viikolla :D No mut jos menisit kuitenki ostaa ihan oman vaa ni saisin pitää omani ;DDD

  VastaaPoista
 3. Aivan iiiihana huvi! Pitääkin käyä kattomassa löytysko shoponlinesta... :)

  VastaaPoista
 4. Kiittii tost on tullu mulle ihan ultimate suosikki :))) joo käyppä kattoo suosittele lämpimästi :>

  VastaaPoista