9. marraskuuta 2010

tosi rakkaus

Heissan!

Oonki jo useempaa kerran täällä valitellu siitä ku en oo löytäny hyvii nahkasii, mustii, korollisii saappaita mistään. Voin siis oikeesti kertoo et oon ettiny niitä kaikkialta kissojen ja koirien kanssa. Käytiin viime viikolla äitin kaa jopa Jumbossa asti (ei siis ikinä käydä siellä) ettimässä niitä. No nyt ne on sitten löytynyt!

Tutusti ja turvallisesti ostin ne sitten ihan Itäkeskuksen Biancosta. Sinne oli tullu joitain uutuuksii tai sit oon jotenki kävelly silmälaput päällä näitten ohi. Mutta siis pitkien etsintöjen jälkeen uskon että olen löytänyt aika hyvät yksilöt <3


Pikkusisko ei ehtiny ottaa ku ton yhen kuvan, mut eiköhän noi asuissa vielä näy. Oisin halunnu semmosenki kuvan miss ei ois ollu noi remmei ku ne saa pois otettuu ( tai ainakin niin luulen, en oo siis koklennu, mut musta näytti siltä että ne sais pois) mikä on ihan sika hyvä juttu koska sit nii saa vähäsen muunneltuu enemmän. Ilman noit remmei ne on sit vähäsen ei niin rokki henkiset, ikä käy mulle myös oikein hyvin :)

Alunperin etin semmosii mis ois ollu pikkasen paksumpi toi korko et ne ois viel paremmat kans arkikäyttöön, mut noi oli niin hyvät jalassa ja musta tosi passelit muutenki ni päätin sit ottaa ne.

Mitäs tykkäätte?

Olin tänään kampaajalla ja toivon että saisin pian otettuu tännekki näist uusist hiuksista vähäsen kuvaa :) Ei nää kauheesti oo muuttunu mut pikkasen kuiteski, jos joku vaikka vähän eroo huomais ;)
Nyt kattoo Gossip girliä--> oon kattonu viime vklp aikana noi kaikki ton uusimman tuottiksen jaksot.. niist saa niin paljon inspiraatiota!! Niin ihanii vaatteita että <3

-Juulia

3 kommenttia:

  1. Oo, on kyllä kaikin puolin täydelliset! :)

    VastaaPoista
  2. Nema, Kiitti mäki tykkään tosi paljon :)))

    Christina, jee mustakin ne on kyllä! LÖysin pitkien etsintöjen jälkee vihdoin ihanat :) kiitoss

    VastaaPoista