11. marraskuuta 2010

Nörtti

Moikkelis!

En oo varmaa täällä blogissa tainnu yhtään vielä sanoa että omistan silmälasit, siis sellaset ihan oikeet, mitä pitis käyttää aina lukiessa sun muussa lähinäköätarvitsevassa jutussa. Mulla on  ollu lasit jo kutos luokalta saakka mut en oo oikee koskaan ollu niitten kauheen innokas käyytäjä. Se varmaan johtuukin siitä että näen kyllä aika hyvin ilmanki, mut ku sit päätä särkee usein ja silmät on väsyneet iltasin... No nyt sitten kävin pari viikkoa sitten näöntarkastuksessa ja tilaamassa uudet lasit ku pikkusisko varasti mun vanhat... Löysin mielestäni ihan kivat ja toivon että näitä tulis nyt sit käytettyy.

Kriteerit laseille löyty jo ennenku menin mitää ees kattelee. Niitten piti olla mustat, koska se on sit kutieski kaikkein helpoin väri yhdistää mihin vaan. Sit niitten piti olla ehdottomasti semmoset kulmikkaat, tai siis tarkotan sitä etten todellakaan halunnut mitään pyöreitä tai edes sitä muistuttavia. Kolmas kriteeri oli se et ne ois semmoset klassiset tai et ne pysyis sit ees jotenki muodissa vähän pidempään. Ja vikaks oli kans se et halusin että ne ois pikkasen isommat mitä mulla oli aikaisemmin ollu ( eli ei mitää 1 cm x 2 cm linssejä :s). Mulla on ( mun mielestä) aika pyöreet kasvot, tai itseasiassa en oo päättäny et onks ne pyöreet vai kulmikkaat, mut joka tapuksessa semmoset kasvot ni päättelin ettei siihen sopis mitkään pikkuruiset lasit. Sit ku mun hiukset on aika isot ku ne sille päälle sattuu tai laitetaan ni koin et pienet lasit vaa hukkuis sinne sitten :D
Semmosia kriteereitä oli ja tällanen oli lopputulos sitten..
Onhan noi vähän nörttilasit mut ehkä se ei haittaa :) Samalla näkyy sitten vähän tota mun uutta hiuskuonaloa. Hiuksissa ei paljon muutosta tapahtunu, lähinnä värin kirkastusta, tyvikasvun värjäämistä ja sit tollasen semisivuotsiksen leikkuuta :) Mutta tykkään tukasta silti hurjasti!

Otin ihanat asukuvat koulun sovituskopissa peilin kautta joten nää mun peiliposeet on sit maailman kauneimmat ja tyylikkäimmät mutta älkännee välittäkö :)
 Paita+toppi - Gina tricot, farkkuleggarit - Vila, saappaat - H&M, koru - Pieces, lasit - Specsavers

Rentoilu asussa mentiin tällä(kin) kertaa, koska vaatteiden valitsemiseen oli tällä(kin) kertaa aikaa sellaset pari minuuttia..Ei ehkä ihan tyypillisin mun tyylinen asu, mutta sopi tälle päivälle ihan hyvin. Koulussa on ihan kiva olla rennoissa vatteissa ja siellä pitää ehdottomasti olla jotain sellaista päälle missä ei ole kuuma, nimittäin mulla on nykyään koulussa (ja aika lailla kaikkialla, paisti ulkona!) kuuma.. Vedät siel topissa posket punasena ku kaikill muilla on neuleet päällä ja ne näyttää viihtyvän ihan hyvin... En ymmärrä... Sit olin tänään kans leffassa kattoo Napapiirin sankarit, ni toi oli ihan kiva leffa-asu kans ku leffas ei oo kiva istuu missää liian kireis tai epämukavis vaatteiss.. Leffa oli ihan ok, en yleensä niin kauheesti tykkää suomalaisista leffoista ja mull oli vähän epäilyksiä tohon mut oli ihan semmonen perus homppäkiva :)

Mitäs tykkäätte asusta? Entäs laseistä? mikä ois nitten tuomio? :)

Nyt nukkumaan Öitä, Juulia

7 kommenttia:

 1. Moikka! Upeet lasit sulla tosiaan. Itse sain ekat lasit viikko sitten. Mullakin päänsärkyä lukiessa, telkkua katsoessa, elokuvissa...
  Lukulaseja odotin, mut tulikin ihan vakilasit vahvuudella +2.25. Täs nyt sit totutellaan...
  Millainen vahvuus sulla? Onko se muuttunut vuosien mittaan? Voitko katsella laseillasi myös kauaksi?
  Onnittelut vielä hienosta valinnasta!
  Miia

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon :) Mä oon saanu lasit jo montamonta vuotta sitten mut en oo oikeen koskaan tottunu niitä käyttämään.. Mulla oli ihan pienet vahvuudet en nyt just muista ulkoo mut ihan vähän vahvuuksia vaan :) Siis mun mielestä ne on muuttunu aika paljonki tai sillon kun sain lasit ekan kerran ni ne oli mun mielestä enemmänki kaukolasit, mut nyt menäänki sit lukulaseilla.. en tiiä onks se mahollista mut voi olla et muistan kans ihan väärin :D
  Noilla laseilla nään kyll kausaski ihan hyvin et voin pitää niitä kokoajanki ku niis on just sen verran vähän vahvuuksii ja se on musta tosi hyvä. MUst ois jotenki outoo pitää laseja vaan lukiessa ni hyvä että noilla näkee :)
  Toivottavasti säki totut nyt sitten niihin sun uusiin laseihin pian! :))

  VastaaPoista
 3. Kiitti vastauksesta! Just toi linssien suuri koko sopii sulle. Kyl sun laseistasikin huomaa et ne suurentaa vähän eli on selvästi plussaa. Voisitko katsoo siit silmälasikortista ja kirjoittaa tänne millainen vahvuus sulla niissä on. Voisin sit verrata omiini.
  Mulla on kyl lasien myötä päänsäryt kadonneet. Ihanaa! Kauksikin nään näillä jo ihan hyvin ja läehlle en enää ilman näitä kunnolla vaikka aikasemmin sekin onnistui. Tosin tuli sitä päänsärkyy ym. Et kyllänää iha tarpeeseen tuli vaik alkuun panin kyl vastaan ja vähä pelkäsinkin silmäälaseja.
  Miia

  VastaaPoista
 4. Joo sori ku se tuli vähän myöhässä. Katoin et noi ois vahvuudeltaan +0.5 elikkä jonkin verran miedommat ku sun lasit.
  Oon kans sitä mieltä et toi isompi linssi on paremi mulle, ku mulla on aikasemmin ollu vähän pienemmän kokosii eikä oo sit tuntunu niin omilta :) Minkäs malliset sun lasit on?

  NO mut hyvä jos on auttanu päänsärkyyn, tiiän kokemuksesta et se ei oo niin kauheen mukavaa kärsiä siitä useampia päiviä ja viikkojakin putkeen :s Toi on niin jännä ku kyll sitä näkee lukee ilmanki lasei, ku osaa sit jotenki silmällä jännittää tai muuta et näkee, mut mä oon ainaki huomannu ettei silmät oo nyt sit ihan niin väsyneetkää illalla ku on pitäny laseja päivän :) Ei joudu silmä sit niin kovalle rasitukselle.

  Ja kyllähän niihin aika nopeesti loppujenlopuks tottuu ja varsinki jo son löytäny omanlaisensa lasit :)

  VastaaPoista
 5. Hei taas!

  Mun kehykset on kirkasta muovia jossa vaaleanpunainen sävytys. Linssiaukot aika lailla suorakaiteen muotoiset ja aisat leveät.
  Linssit tosiaan suurentaa silmiäni mu ei ehkä liikaa.

  VastaaPoista
 6. Ai niin piti viel kysyy et käyttääkö se pikusysteris sun vanhoja lasejasi? minkä ikäinen hän on?

  Miia

  VastaaPoista
 7. Sunki lasit kuulostaa kivoilta :) joo siis annoin ne sille ku en nist ei ollu mulle oikee iloo, ku oli väärä vahvuus ja mallikaan ei enää niin paljoo mielyttäny. Niihin vaa vaihettiin siskolle sopivan vahvuuksiset linssit ja sit se otti ne :) Hän on 13 v.

  VastaaPoista