23. lokakuuta 2011

furfurrr

Moikka murut!

Tänään on ollut toisaalta tosi mukava päivä ja toisaalta ei niin mukava.. Mun on pitäny tehä ihan hirveesti koulujuttuja koko viikonlopun ajan, mut sit on hotsituttanu niin paljon etten oo saanu niitä kuitenkaa niin paljoo tehtyy.. Mull oli ihan älyttömän kiva perjantai, lähettiin koulun jälkeen ihan spontaanisti istumaan yhteen Englantilaiseen bubiin yhille, no eihän niistä perinteiseti mitkään yhet tullu, mut oli ehkä kivoin ilta ikinä tän aikana ku oon täällä ollut! Spontaanit keissit on näköjään aikas kivoja ;)


No mut siis tästä päivästä. Heräsin hienosti jo puol kymmenen, et tekisin koulu homma, ja niin aamulla teinkin! Sit näin Amalia kaupungissa, meillä oli tarkoituksena tehdä siellä myös yhtä koulu tehtävää. Meijän pitää Fashion industry tunnille ottaa kuvia ihmisistä ketä nähdään kaduilla et ois kiva tyyli. No muutama kuva saatiinkin jo! Aika jotenki jännää touhua toi :D En oo ikinä ennen tommosta tehny, ja nyt sit viel vähän vieraalla kielella, ni ..:D mut tosi hyvin saatiin otettua, kaikki kenelt kysyttiin ni oli vähän ihmeissään, mut anto kuitenki ottaa ja vastas meijän kysymyksiinki mielellään, ni hyvin se meni loppujen lopuks!

farkut - Gina tricot, neule - H&M, takki - Zara, kengät - Bianco, kauluri - kirppikseltä, laukku - lahja, koru - Tophop

Sit tehtiin myös hieman shoppailua ;) Kelatkaa en oo ostanu yhtään vaatetta veil tänä aikana ku oon täällä ollut :o ( Amal korjaa nyt jos oon väärässä?) Vaa yhen korun ja yhet kengät.. Mikä on mun mielestä ihan todella hyvä suoritus! No tänään piti sit sitä vähän juhlistaa ja ostin ekat vaatteet :) Esittelen ne huomenna jos vaan ehin ottaa niist kuvii ennen ku tulee ihan pimeetä! :) ( Äiti älä huoli ostin vaan kaks vaatetta!)


Kuvituksena tän päivän asua missä tuolla juoksentelin. Toi olikin aivan liian kuuma asu, ku ulkona olikin paljon lämpimämpi mitä odotin. Täällä vaihetelee niin noi ilmat että.. Mut siis ei oo satanu ku kerran silleen et mä oisin nähny ja seki oli vaa semmonen pikku kuuro ja olin sillon metrossa.. Se siitä sateisesta Lontoosta.. ( Nyt ku sanoin näin ni huomisesta lähtien sataa koko loppu vuos ku oon täällä...) Ootte kyselly et mimmoset mun hiukset on luonnostaan, et onke ne semmoset ihanat kiharat. No voin kertoo et ei oo, ne on tommoset ku näissä kuvissa, aika sekasikiö pörröset, mut ei ihan noi keltaset kuitenkaa, huono valotus tossa paikassa... Ette ikinä arvaa, mut siis unohdin mun suoristusraudan kotiin!!! En oo pystyny laittaa näit mitenkää nyt vähään aikaa, ja tää on ihan kauheeta :sss VIhaan mun hiuksii silleen ku niille ei oo tehty mitään, mut ehkä tää on ihan hyvä hengähdystauko niille, ku en oo niitä kahteen viikkoon kärtsäilemässä.. Mut mun itsetunnolle tää ei tee hyvää :D Nyt venaan vielä enemmän et pääsen Suomeen ja käsiksi mun ihanaan rautaan ja hopee shampoisiin, mitkä ei mahtunu vielä laukussa mulle mukaan tänne :s ( ku on toi tukka kuitenki vähän keltanen..-.-)

Mitäs tykkäätte asusta?:)


-Juulia

5 kommenttia:

 1. Ois kiva tietää, mistä sun vaatteet on peräisin aina noissa asuissa :) Esim toi Chanel, ei varmaan oo aito?

  VastaaPoista
 2. karoliina, kiitos paljon :)

  Anonyymi, oho unohdinki ne laittaa tohon, ku yleensä kyllä yritän aina laittaa (: Korjaan ne ostopaikat tohon! Itseasiassa tarkasti en tosta laukusta tiedä kun olen sen lahjaksi/tuliaisiksi saanut. Tosi aito kopio on jos on kopio (:

  VastaaPoista
 3. No mut siis et varmaan 1500 euron tuliaista oo saanu :D

  VastaaPoista
 4. haha joo en :D mut siis ku Kiinasta se tuotii ni siellä saatetaan myydä välillä niitä ihan oikeitakin silleen katukaupoissa tai jotain.. mut siis en usko että on ihan aito, mutta tosi hyvä kopio on :)

  VastaaPoista