25. lokakuuta 2011

I have loved you for a thousand years and i'll love you for a thousand more

Heissan!

Tänään on kyllä ollu aika outo päivä, kaikkee on sattunu, johtunee ehkä väsymyksen tasosta pitkälti (mikä on siis hyvin suuri...) Eka aamulla menin ihan pokkana koululle asti, ku olin siellä normaalia aikasemmin sit yhtäkkii koulussa tajusin et mun ois pitäny nähä mun kaveri metroasemalla ja kävellä siitä yhessä kouluun, niinku tehään joka aamu, ja olin jo menny koululle asti.. No sit koulussa tunnilla huomasin että multa puuttuu kaikenlaisia tarpeellisia tarvikkeita, värejä, siveltiä ja maaleja.. Onneks selvisin tunneista kuitenki ihan hyvin.


Koulussa meillä oli tänään ihan kivat tunnit, käsiteltiin värejä. Niinku oon tänneki kirjoitellu ni on ollu vähän ahistusta ton inspiraation puutten kanssa, mut tänää sitä oliki sit yllättäen vähäsen :) Tunnit meni nopeesti ja olin jopa kotonakin vähän inspiroitunu et oisin voinu tehä vähän tehtäviä täälläkin! Mut siis en kuitenkaa tehny vielä vaa päätin siirtää huomiseks, ku halusin tulla teille kirjoittelee ja mennä ajoissa nukkumaan. Tein kuitenki pohjatyön, et ideat ei katoo mihinkään ja pystyn huomenna tehä sit nää mitä tänään ideoin :)


Näytänpäs oudolta tässä?? Jotenki kieroon kattovalta :DD Pitää vähän harjoitella noita ilmeitä selkeesti..

Tänään aamulla mulla oli pahemmal luokan vaatekriisi ja sama on edessä varmasti myös huomenna... EN odota innolla ja yritän vähän lievittää sitä miettimällä että mitä laittaisin päälle, huonoin tuloksin tosin.. Mut tämmönen asu sieltä sit lopulta kuitenki päälle eksyi ja tykkäsinki ihan tosi paljon. Täällä mulla huoneessa on tosi huonosti vaatteiden säilytystilaa, eikä noita vaatteita ollenkaa nää ku ne on tuolla jossain perällä laatikoissa.. Ja yritä sit muistaa kaikki vaatekappaleesi.. Vaatekriisiä ei yhtään helpota se että mulla on yks aika, hyvän vaatekaapin, peruspilari etsinnässä, eli sis uudet täydelliset farkut. Oon ettiny näitä urbaaneja legendia nyt siis jo monta kuukautta, eikä oo tärpänny.. Johtunee pitkälti siitä että mulla on tietty väri mielessä mimmoiset haluun, ja aika pitkälti mallikin, ni niitä onki sit tosi tosi vaikee löytää näköjään. Oon vielä myös vähän oudon kokonen, ni sekään ei helpota yhtään, ku ei voi esim. Zarasta farkkuja ostaa, vaikka siellä tosi kivoja olisikin!

farkkulegginsit - Gina, toppi - Monki, pusero - H&M, tuubihuivi - Vila, laukku - Zara, kengät - Pariisista

Nii no siis sit vielä vähän tälleen pomppaillen tähän mun outoon häslinki päivään, ni onnistuin lukitsemaan itteni mun huoneen ulkopuolelle silleen että avain oli sisällä huoneessa...-.- Olin kokkailemassa, enkä ota juuri ikinä avainta keittiöön ku meillä huoneet lukittuu ( yleensä) vasta sit ku avaimella ulkopuolelta sen lukitset. No tänään mun lukko päätti sit mennä itestään lukkoon ja jäin ulkopuolelle, ilman kenkiä yms..:D Sit mun piti lainata kämppiksen kenkiä et pääsin alas respaan hakee jonku avaamaan mulle oven.. Ett semmosta tänään, ja tästä lähin yritän kannan avainta mukaan myös keittiöön.

Mites teijän maanantai on sujunut? Entäs miellyttäkös asu?:)

Huomasin ku eilen selailin vähän tota mun blogia alaspäin tossa etusivulla että nyt on ollu tosi paljon kuvattomia postauksia putkeen, enkä oo ite sitä ees tajunnu. Mutta siis blogin suunta ei oo todellakaan mihinkään kirjoituspainotteisempaan muutumassa, vaan kuvia ehdottomasti taas enemmän tulossa tulevaisuudessa :)

xx Juulia

3 kommenttia:

 1. Hei, kenen kaa muutit sinne Lontooseen? Yksin vai perheen kanssa? Ku puhuit jossain vaiheessa et äitis ja siskos ottaa kuvii susta.

  xo Anya

  VastaaPoista
 2. Ihanan muhkeen ja lämpimän näkönen huivi ! :)

  VastaaPoista
 3. Anya, Muutin siis periaatteessa ihan yksin, et mun perhe ei muuttanu tänne. Mut mun yks kaveri pääs meijän vanhasta koulusta pääs tänne samalle luokalle mun kanssa niin se on täällä mun seurana koulussa :)) Joo ne otti sillon ku olin Suomessa, nyt kaverit ottelee täällä, ku ne jäi Suomeen.. :)

  karoliina, joo toi on ihan mun lemppari just ton muhkeuden takia!:) Haluisin niin tommosen toisenki värisen, musta ois ihan paras! Oiskohan noita tullu tänäkin vuonna Vilaan, täytyy ehkä käydä kattomassa :)

  VastaaPoista