18. lokakuuta 2011

perfectionist

Heissan!

Tänään oli mun ekat piirrustustunnit piiiitkään aikaan. Kisareissun takia jouduin vähän olemaan poissa, ni tuntui kyllä taas oudolta olla tuolla piirtämässä. En oo todellakaan mikään piirtäjä joten noi tunnit on tosi vaikeita. Meijän luokalla on useampikin semmonen todella hyvä piirtäjä et sit saa kyllä todella kateellisena aina katela heidän töitään tunnin jälkeen. Voi vitsit jos jonkun taidon saisin valita minkä haluisin ni piirtäminen vois kyllä olla aika ylhäällä listalla! Ja musta on ihana kattoo ku osa niin tosi vaivattomasti saa aikaan niin ihanaa jälkeä, vielä omansa näköisesti.. Joku tais kysyy multa tossa kysymyspostauksessa että kadehdinko jotain, enkä oikeen sillon osannut vastata mitään, no nyt osaan! Niitä ketkä osaa piirtää tosi hyvin ja ovat tosi luovia! :D


Meijän pitää suunnittelu tunneilla työstää semmosta Sketch bookia, mihin kerätään inspiraatio kuvia, piirtää niitä uudelleen ja sit jossain vaiheessa piirretään niistä vaatteita. Tää on toinen juttu mikä on tosi hankalaa tuolla koulussa. Oon varmaankin aikaisemminkin valittellu täällä mun luovuuden puutetta? Ja mua ärsyttää suunnattomasti se että oon tosi perfectionisti mitä tulee piirtämiseen. Kuvittelen päässä että miltä joku kohta piirtämäni juttu näyttää ja sit ku se ei siltä näytäkkään ni se ei oo yhtään hyvä. Ja samalla haluan kaiken tuolla mun sketch bookissa olevan täydellistä, vaikka se ei todellakaan oo tarkoitus, vaan sinne ois tarkoitus vaan kokeilla ja antaa luovuuden virrata, eikä haittaa jos tekee virheitä.. Noh helpommin sanottu kun tehty! :DNo nyt te kaikki varmaan mietitte et mitä mä täällä nyt sit oikeen teen jos kaikki on kerta niin vaikeeta enkä oo niissä ollenkaan hyvä? Eniten mä toivoisin että tän vuoden aikana pääsisin näistä asioista eroon. Oppisin luovemmaksi ( jos semmoiseksi voi oppia) ja oppisin piirtämisessäkin luopumaan täydellisyydestaä, koska semmoista en tuu saavuttamaan ja se ois sitä paitsi ihan tylsää, ja antaisin itteni vaan kokeilla ja ns. tehdä "virheitä". Saas nähdä mimmoiset fiilikset on sitten tän vuoden jälkeen :)Tässä muuten vähän tämmöisiä huonoja asu-, yksityiskohtakuvia lauantain asusta, millä kävin kahvittelemassa tuttujen kanssa. Toi asu oli mun mielestä tosi kiva, mut en vaa muistanu pyytää ketään ottamaan siitä kunnon kuvaa, ni nyt täytyy tyytyä näihin. Tarkkasilmäiset muuten varmasti huomaa että mulla on noissa eri kamera käytössä. Noh mun ihanalle turkoosille kameralle tuli joku fiba ja se näyttö näkyy vaan mustana nykyään. Kuvia se kyllä ottaa, mut se on vähän hankalaa, ku et nää ollenkaan et mitä oot kuvaamassa.. Siläl voi ottaa semmosia vähän sinne päin kuvia :D Ni lainasin sit siskon kameraa tänne, ku meijän pitää ottaa aika paljon kuvia kouluun ni täytyy joku kamera olla.. Mietin kyllä hyvin vahvasti sitä että ostan järkkärin ittelleni vaikka sit joulu+ synttärilahjaksi..

Tämmöstä tänään, nyt tekemään vielä vähän juttuja Fashion indusrty kurssille...

-Juulia

P.S. Vitsit mull on ihana äiti ja isi, ne toi mulle IHANAN Michael Korsin clutchin tuliaisiks ku ne oli jenkeissä käymässä. ÄÄKK En malta odottaa et pääsen Suomeen ja nään se ihan oikeesti!!:)

2 kommenttia:

  1. Helou,

    halusin vaan toivottaa tsemppiä kouluun :) Tekemällähän sitä oppii, ja kuten sanoit, sitähän varten toi koulu on :)

    -Minttu

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kovasti! :) Niinhän se on, ihan tylsäähän tää varmaan ois jos jo kaiken osais ;) Kiva kun kommentoit!

    VastaaPoista