30. lokakuuta 2011

WANTED!

Hei nyt tarttisin teijän apua vähäsen ku mun yks ihan ultimate lempimeikkijuttu on loppu eikä sitä tällä hetkellä saa mistään lisää.. Ni toivoisin että jos tiedätte jotain vastaavia tuotteita ni kertoisitte :)


Elikkäs kyse on tästä ilmeisesti hyvinki suositusta Lumenen Ihonsävyn heleyttäjästä. Tää on ihan mun lemppari tuote, laitan sitä yleensä meikkivoiteen päällä ja se tuo ihanaa heleyttä nimensä mukaisesti ja mun mielestä myös fiilistä päivetyksestä. Mutta nyt se on ollu loppu jo jonkun aikaa ja oon yrittäny ettii sille korvaajaa mutta en oo löytäny ja alan olla epätoivoinen..:/ Mulla on tästä se tummempi sävy mutta se on aivan liian tumma tämmöiselle kalkkilaivan kapteenille, ni en sitä voi käyttää kun vain meikkivoiteeseen sekoitettuna..

Eli nyt jos tiiätte jotain vastaavan tyyppisiä tuotteita, mitä sais vaikka täältä, Suomesta tai vaikkapa netistäkin tilattua ni kertokaapas, oisin tuhannesti kiitollinen kaikista vinkeistä :))

<3 Juulia

2 kommenttia:

  1. Itselläni on tuo Lumene Vitamin C+ Heleyttävä Päivävoide siitä tulee mukavasti heleyttä, mutta mua ainakin sen hinta pikkasen ottaa takahampaisiin :s 22,90€

    VastaaPoista
  2. joo no vähän on ehkä turhan hintava, vaikkakin uskon kyllä että toimiva!:) Tykkäsin vaan just tossa mun vanhassa heleyttäjässä siitä et se toi vähän myös päivetyksen tuntua. Kiitos vinkistä kuitenkin paljon!:)

    VastaaPoista