1. marraskuuta 2011

Pumpkins!

Ihanaa halloweenia kaikille! (:

Vaikka se alkaakin pian olla jo ohi, mutta kuitenkin! Mä en kauheesti Halloweenia viettänyt, vaikkakin täällä aikas paljon viikonloppuna metroissa ja muutenkin katukuvassa näkyi mitä ihmeellisimpiin naamiaisasuihin pukeutuneita ihmisiä. Myös kaupoissa on riittänyt tota Halloween krääsää ja vaikka kuinka kauan! Meijän luokalla on pari tyttöä Jenkeistä ja he olivat aika innoissaan tästä juhlista, kuulemma ihan heidän lempijuhlapäiviään :D He kovasti ihmettelivät ku kerroin et me ei oikeestaan yhtään Suomessa tätä juhlita. No vaikkei mitään Halloween bileitä pidettykkään, poiketen alkuperäisestä suunnitelmasta, niin he näytti mulle kuitenkn yhen aika tämmösen perinteisen Amerikkalaisen Halloween jutun, nimittäin miten kaivertaa kurpitsoja!Keskittyneesti!


Pitää tarkistaa siementen tilanne välillä :D Lopulta ku oltiin otettu kaikki siemenet sieltä pois laitettiin ne uuniin ja paistettiin. Tuli muuten ihan sika hyviä! 


Our babyyy <3 Siitä tuli niiin söpö!Noista tuli musta ihan äly hienoja! Ja oli muuten ihan sika hauskaa ;D Tätä pitää kyllä yrittää jatkaa muinakin vuosina oli nimittäin sen verran kivaa! :))

Mites te ootte Halloweenia viettänyt?:)

Thanks girls for the great night and for teaching me how to grave pumpkins!!:)<3

-Juulia

5 kommenttia:

 1. Oon maailman pettynein ku tässä ei ollu kuvaa siitä pimeessä ja kynttilä sen sisällä palamassa! :D Mut sikakiva että pääsit kokeilemaan, oon kanssa yllättyny miten iso juttu tää Halloween tääl Londonissa on - tänäänkin kun tulin illemmalla yliopistolta ni törmäsin "trick or treat" -lapsijengiin :D

  VastaaPoista
 2. haha joo noi oli vähän tommoisia söpömpiä versiota, ei niin pelottavia ;D
  no joo mäki tänään näin muutamia lapsia asuissa ja ne oli jotenki söpöjä. Mäkää en yhtää aatellu että se ois täällä jotenki iso juttu, mut ihan hauskaa on ollu kyllä katella tätäkin touhua!:)

  VastaaPoista
 3. Nii unohdettiin ostaa niitä kynttilöitä :ss

  VastaaPoista