15. marraskuuta 2011

school school school

Mooi!

Koska viime viikolla annoin ittelleni luvan vähän laiskotella niin tänään on sitten pitänyt viettää koko päivä näiden parissa...:Koneella on saanu näpytellä melkeenpä koko iltapäivän, mutta nyt kyllä alkaa jo tuntua siltä että kohta voiton puolella oltaisiin! Hirveesti täytyy vielä erinäisiä juttuja tehdä huomenna ja ylihuomenna, mutta ehkä tää tästä! No joo ei se tästä, ku meijän vikat viikot lähestyy, ei oo ees kuukautta ku pitää palauttaa kaikki työt, joten hommia varmasti riittää! ääk nyt mulle iski ihan kauhee paniikki ku sanoin ton "ääneen" et enää kuukaus aikaa :o..

Tämmöisillä fiiliksillä nyt:


Joo kaunista :DTämmöistä tänään, sanokaa jooko etten oo ainoo joka joutuu tehä kauheesti kouluhommia!!?? Onhan teilläkin vähän jotain tekemistä?


<3 Juulia

5 kommenttia:

 1. Et tosiaan oo ainut! Mulla alkaa helpottaa, mutta koska motivaatiota ei ole ni kyllä mä saan pienestäki jutusta ison ongelman :D

  VastaaPoista
 2. Kyl sä selviit noista ku oot jo noi hyvässä vauhissa :) Nimimerkki. jätän kaiken aina viime tippaan. Oot muute iha super kaunis !

  VastaaPoista
 3. nana, no "hyvä" kuulla :D mullakin pikkasen ollu noita motivaatio ongelmia.. toivottavasti ne lähtis pois aika nopee.. :D

  Lotta, joo enköhän, jos jotenki ees kunnialla ni ois hyvä (: haha kyllä mäki aika hyvin voin ton nimimerkin allekirjoittaa :D
  voi kiitos ihan älyttömästi :)

  VastaaPoista
 4. Et tosiaan oo ainoo, täällä viedään viimeistä kokonaista AMK-vuotta ja hirveetä kiirettä pitää, opparia, tenttiä, esseetä, projektia, ryhmätyötä jne :D Tohon vielä päälle työt, kun ei noilla Kelan tuilla ihan elä ;P 3 vko:n joululoma tulee enemmän kuin tarpeeseen! <3 Mutta tsemppiä sulle koulujuttuihin! :) Kauan muuten toi sun koulu kestää?

  VastaaPoista
 5. noo ehkä mun ei pitäis valittaa ku ei mulla nyt ihan noin paljoo varmaa hommia oo ku sulla :D mut kiitos lohdutuksesta :))
  joo ootan joululomaa niiiiin paljon<3
  koulu kestää heinäkuuhun asti:)
  Samoin sulle!!

  VastaaPoista