4. marraskuuta 2011

Vieraileva tähti

Moikka murut!

Mä en oo saanu puettua mitään järkevää päälle pariin päivään johtuen tosta jatkuvasta vaatekriisistä ( paitsi tänään, mut siitä tulee juttua huomenna), mutta napsasin sunnuntaina pari kuvaa mun kaverin asusta ja sain luvan julkaista ne. Tää on hyvä ku on tyylikkäitä kavereita ni voi niitten asuja välillä lainata jos omat asut ei oo kivoja, ja saattepahan vähän erityylisiäkin asuja nähtäväksi :)


Halusin just tän Amalin asun tänne laittaa, koska se on toisaalta ihan hirveen erityylinen ku mitä mun asut on, mutta silti tykkäsin siitä ihan hirveesti! Ootte varmaan nähnyt mun asuissa että käytän aika paljon neutraaleja värejä, mustaa, valkoista, nudea ja kaikkia vaaleita värejä, tietty kyllä mäkin välillä värikkäitä vaatteita käytän, mutta vähän harvemmin kuitenkin. Ja yleensä mun asuissa ei näe paljoa kolmea enempää eri väriä, eli en yleensä yhdistele värejä mitenkään ihan hirveän rohkeasti. Mutta tässä Amalin asussa on ihan todella montaa eri väriä, mutta ne kaikki menee mun mielestä ihan tosi hyvin yhteen ja kokonaisuus on musta ihan tosi onnistunut! Oikeen syksyn ja ruskan värejä kaikki, ja tämä varmaankin on se syy miksi ne menee niin hyvin yhteen.


En osaa itse tuon sävyisiä värejä käyttää oikeastaan ollenkaan ja se oli myös syy miksi tämän asun halusin tänne postata. Se on niin jännä jotenki et miten joillakin ihmisillä joku tietty väri tai malli vaatteessa näyttää ihan sika hyvältä, mutta sit ku kokeilet sitä ittelles ni ei kyllä millään sovi :D Noi värit sopii ihan sika hyvin Amalille ja sen takia taidankin suosiolla jättää ne hänen käytettäväksi, koska minulle ne ei valitettavasti niin hyvin sovi :)


En valitettavasti muistanut kysyä mistä nuo kaikki vaatteet on kotoisin, mutta jos teitä kiinnostaa niin laittakaa kommenttia ni mäpäs sitten kysäsen erikseen :) Sen ainakin tiedän että tuo bleikku taitaa olla se ihan sama minkä mä omistan, mutt vaan siinä mulle sopivammassa värissä eli puuterin värisenä ;)

Mitäs mieltä ootte tämmösistä vierailevista tähdistä asukuvissa? Pitäiskö tehä tämmönen joskus toistekki, jonku toisen kaverin asusta?:))


xx Juulia

4 kommenttia:

 1. Nää olis kyl kivoja aina sillon tällön, vaikka kovasti tykkäänki sunkin tyylistä, mutta tietty aina mitä enemmän (asuja siis täällä blogissa:D), sen parempi;)

  VastaaPoista
 2. Joo emmä aajatellut pelkästään näihin siirtyä baan ihan omissa asuissa pitkälti pysyä mut just silloin tällöin jos näkee jollain jotain tosi kivaa päällä ja ittellään on vaan verkkarit :) Kiitos palautteesta ja kehuista!:))

  VastaaPoista
 3. Asu on kivannäköinen ja munki mielestä hyvin onnistunu :) Mä niiin kyllä rakastuin tuohon keltaiseen laukkuun ja olisi kiva tietää mistä se on peräisin? Kiitos. Ja muutenkin olisi kiva katella välillä lisää tämmöisiä ne tois vähä vaihtelua ja yhdyn petraan sun tyyli on kyllä ihana että lisää kuvia vaan kiitos.

  -Maria

  VastaaPoista
 4. Oi miten kiva kuulla :)) Varmasti menee kehut perille!! Joo se on kyllä tosi ihana, mun mielestä, jos en ihan väärin muista, ni se on täältä Lontoosta ostettu viime talvena? Kauppaa en muista mutta mäpäs kysäisen!:) Oon nähny kyllä samanvärisen laukun nyt nelly.comissa mitä oon itekkin vähän katellut.
  Juurin sen vaihtelun mielessä myös ajattelin :) Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista :))

  VastaaPoista