2. marraskuuta 2011

The hat

Mooi!

Koulutöiden parissa on taas menny aika pitkälti kaikki vapaa-aika, mutta nyt alkaa jo näyttää vähän paremmalta ja siltä että saisin kaiken ihan valmiiksikin ajoissa :) Vaikkakin ei saa nyt nuolaista ennen kuin tipahtaa, ku eihän tässä tiedä vaikka mimmoinen inspiraation puute saattaa vielä iskeä ;D


Me oltiin taas sunnuntaina ottelemassa kuvia ihmisistä kadulla yhtä kouluporggista varten ja napsastiin sitten siinä samalla kuva munkin asusta.


Mulla on pahanluokan vaatekriisi meneillään joka aamu, enkä oikeen löydä mitään kiinnostavaa mun vaatekaapista ( kröhöm vaatekasasta tossa lattialla...) mitä laittaa päälle.. Tosi turhauttavaa :s Ni lähin myös sun sillä tavalla liikenteeseen et kunhan nyt olin jotain laittanut päälle. Löysin ton hatun samaisena päivänä ihan ohimennen Forever 21:stä ja rakastuin ja oli pakko ottaa se mukaan. Se sit ihanasti viimeistelikin ton mun asun, mikä ois muuten ollu ihan todella tylsä.


Se ei nyt ihan näytä niin söpöltä tossa kuvassa mitä se oikeesti on, mutta siis se on tosi tosi ihana ja söpö! Pitää yrittää joku päivä esitellä vielä uudemman kerran jos se sit jotenki paremmin välittyis :)
Ja ette siis oikeesti tiiä kuinka kovasti odotan että saan mun suoristusraudan käsiini <3 Tää on ollu ihan tuskaa olla jo varmaan KOLME VIIKKOA ilman sitä??!! Miten oon ikinä kestänyt??? Vihaan noita mun hiuksia tolleen... ja sen takia myöskään toi hattu ei näytä niin kivalta. Noh kait tää tauko on ihan hyvää mun hiuksille tehnyt, mutta silti, silkkaa tuskaa..

farkut+pusero - Gina tricot, takki+huivi - Zara, ballerinat - H&M, hattu - Forever 21

Huomenna on melkein vapaapäivä koulusta, tai meillä on vaan yks lyhyt tunti, mutta sen jälkeen pitääkin käyttää loppu vapaa-aaika kirjastossa etsien tietoa valokuvaajista. Ja sitten to onkin ihan vapaapäivä joka täytyy kyllä myöskin hyvin pitkälti käyttää kouluhommia tehden. Yritän saada mahdollisimman paljon tällä viikolla tehtyä koska lauantaina otankin lennon kohti Helsinkiä ja vietän siellä ensi viikon :))

Yritän kuitenkin ihan normaalisti postailla vaikka kiirettä on nyt luvassa! Mut kertokaapas mitä mieltä ootte asusta?:)


xoxo Juulia

6 kommenttia:

 1. ihana hattu, sopii sulle hyvin ! näytät tyylikkäältä se päässä :D

  VastaaPoista
 2. Rakastuin tuohon hattuun :)) Sopii hyvin:)

  VastaaPoista
 3. Vaatekriisejä tälläkin suunnalla :D On se kumma kun ei kaikki vaatteet edes kaappiin kunnolla mahdu, mutta silti ei mitään päälle pantavaa... :P

  Toi hattu on ihan täys kymppi, sopii sulle loistavasti ja kuten sanoit, tuo säväyksen tohon asuun :) Mäki haluuuuun!

  Vai että siellä vielä balleriina kelit? Hehe, tervetuloa vaan suomeen ;D

  -Minttu

  VastaaPoista
 4. karoliina, kiitos paljon (:

  Sanna-kaisa, mäkin :D kiitti:))

  Minttu, No joo toi on niin kumma juttu kyllä :DD todella ärsyttävää...
  Kiitos paljon :) Nyt tekee jo heti mieli käyttää sitä uudestaa!!!:))
  Joo täällä menee ballerinoilla vielä ihan loistavasti ja pelkäänkin vähän tota Suomeen tuloa :D Mulla ei oo mitään hajua mitä pakata mukaan, et kuin kylmä siell jo on?:ss

  VastaaPoista
 5. Höh, kirjotin just pitkän kommentin ja nyt se katos! :D Noh! Uus yritys...

  Tääl on sen verran kylmä et mul on ollu jo ihan villakangastakkikin käytössä... Mut tänään tarkenin trenssillä jonka alla oli lämmin neule sekä siihen vielä kaulaliina :) Mutta balleriina kelejä saa odottaa kyllä seuraavat 7 kuukautta ;P

  Näin tänää Ginassa semmosii mustia lierihattuja, mutta se lieri oli musta leveempi ku tossa sun hatussa... Sun hatussa toi lieri on just täydellinen :)
  Ku must tuntuu et jos pidän jotain hattua jos on liian iso lieri niin tulee semmoset heinähattu-vibat itelle... :P Mut etsinnät jatkuu! :)

  Niin ja sellanen pyyntö, että otatko mut sun käsimatkatavaroissa sitten Lontooseen? Pääsisin pakoon lunta & pimeää, ja voisin sit ostaa tollasen ihanan Lontoo -hatun. :) ok?

  -Minttu

  VastaaPoista
 6. Voi ei, no kiva ku jaksoit sen vielä uudestaan kirjoittaa!:)
  Ääh pitää siis varmaan ihan joku kunnonkin takki ottaa mukaan. Täällä on silleen kiva että on pärjännyt ihan hyvin kevyellä takilla ei oo tarttenu villakangastakkeja vielä korkata :)
  Joo oon nähny semmoisia täällä aika monessa kaupassa kanssa, ne on ihan nättejä, mutta toi oli silleen kivempi kun siinä toi lippa on vähän pienempi ja semmonen kova, ettei peitä ihan kokonaamaa :)) Onnea etsintöihin!
  haha mun käsimatkatavara tulee olemaan varmaankin hyvin pieni, että jos sine mahdut ni senkus :DDD Ja täälläkin on kyllä aika pimeää ja vähän sateista nyt mutta hyvinkin syksy vielä eikä mistään talvesta ole vielä tietoakaan :))

  VastaaPoista