5. marraskuuta 2011

Made in Chelsea

Moikka!!

Eilen oli ihan sika mukava päivä ja pääsinki kokeilemaan semmosta juttua mitä ei oo ennen tullu ihan tässä mittakaavassa tehtyä! Oltiin nimittäin mun kaverin Vickyn kanssa semmosen Brittiläisen tv-ohjelman ku Made in Chelsea kuvauksissa avustamassa :)


Oltiin siis niitä tyyppejä ketkä siellä taustalla hengailee ja me päästiin semmoiseen ihan sika mageeseen ( ja varmasti ihan yltiö kalliiseen) kahvilaan istuskelemaan mikä sijaitsi Nottinghillissä. Saatiin myös semmoiset ihan sika mageet drinkit eteemme ja meijän tärkeänä tehtävänä oli vaan istua siinä, rupatella ja juoda välillä niitä luksusdrinkkejämme.


En tiiä ootteko tosta ohjelmasta kuullu, mutta se on semmonen Brittiläisten versio The Hillsistä. Eli semireality, eli kaikki hahmot on ihan oikeita, mutta kai tossakin aika paljon sit ihan semmoisia sovittujakin kohtauksia on. Pääsin tonne mun kaverin kautta, jota oltiin tultu ehkä joku kuukaus sitten vaan kadulla kysymään haluisiko hän osallistua noihin kuvauksiin ja siitä lähtien hän onkin siellä muutaman kerran ollut, ja tällä kertaa otti mut mukaan!:)


Alussa, ku niitä "oikeita tähtiä" (:D) kuvattiin ni oltiin vaan siellä taka-alalla, mutta sitten kun he lähtivät, ne alkoki kuvaa meitä pelkästään ja siis ihan semmoisia lähikuvia. :D Meijän piti vuorotellen nostaa meijän juomia, ottaa niistä hörppy ja laittaa takas, ja kohta sama uudestaan. Myös piti kauheesti nauraa ja hymyillä :D Saas nähdä sitten että miten lähikuvia he ottivat ja kuinka paljon meitä siellä telkkarissa sitten näkyy, mutta pitäis näkyä kyllä ihan vähän muutenkin kuin vain siellä taustalla ;)

Farkut+ pusero - Gina tricot, jakku+laukku - H&M, kauluri - Glitter, kengät - Bianco

Semmonen hauska kokemus oli siis eilen! Meijän pukukoodina oli casual, farkut oli ok, muttei saanu olla mitään lenkkareita tai tennareita, ku toi sarja kertoo siis semmosista älyrikkaista nuorista ketkä asuu Lontoon melkeinpä kalleimmalla alueella. Mulla oli tommonen asu päällä, mutten tota huivia sit siellä kuvaupaikalla pitänyt. Oli tosi vaikeeta miettiä et mitä sinne vois laittaa kun en ollu oikee tota sarjaakaan yhtään aikaisemmin nähnyt. Mutta nyt jos vielä joskus toistekin tonne pääsen niin ehdottomasti laitan sitten korkkarit ihan jalkaan ja vähän hienommin vielä muutenkin :)

Mitäs mieltä ottee asusta? Sopiko tohon tilaisuuteen?:) Ootteko te kattonu tota sarjaa?

Jos ette oo kattonu ni nyt kyllä alatte, koska 3-4 viikon päästä pitäis tulla toi jakso missä mä näyn ;)

Mutta nyt nukkumaan nimittäin huomenna aikainen herätys, koska aamulla lähtee mun lento kohti HELSINKIÄÄ<33

-Juulia

9 kommenttia:

 1. Vähän kuulostaa siistilt toi drinkin siemailu tv-sarjan taustalla :D Ja asu on just sopiva mun mielest, etenki toi bleiseri on tosi kiva (:

  VastaaPoista
 2. Onko mitään tietoa että miltä kanavalta se tulee suomessa?:)

  VastaaPoista
 3. Anne-Mari, joo se oli kyllä ihan siisti kokemus :D kiitos paljon :))

  elluu, Valitettavasti ei ole ku en ite sitä Suomessa ollenkaan kattonut ja on mullekin ihan uusi tuttavuus :s netistä mä noita jaksoja nyt katon ku haluun päästä perille kaikista tyypeistä ketä tuolla näin ;D

  VastaaPoista
 4. vaikuttaa ainaki oikein hyvältä asulta vaikken oo sitä sarjaa kattonukkaa:) mä en netist ees osaa kattoo oikeen mitää:D paitsi jostai katsomosta tai yle areenalta XD

  VastaaPoista
 5. Kiitos :)) haha, ei se hirveen vaikeet oo jos mäki osaan :D laitan vaan googleen sarjan nimen ni sieltä yleensä löytyy :))

  VastaaPoista
 6. kiva asu :) vaikkei mullekaan tuttu sarja.

  VastaaPoista
 7. Meidänkin piti kaverin kanssa mennä Made in Chelsea kuvauksiin jonnekkin teekutsuille mutta päätettiin vahingossa nukkua pommiin ja myöhästyttiin. Harmitti kyllä hirveesti! Onneksi teille ei käynyt näin!:D -B

  VastaaPoista
 8. Haha joo meille ei ihan niin käyny vaikka meinas jäädä muiltakin eka välistä ku oli joku ihme vaiva ennen tota, mutta onneksi menin! Kiva oli kokemuksena! :) ehkä teki sit ens kerralla ette nuku pommi ;D

  VastaaPoista