22. marraskuuta 2011

tiistai.

Moikka!

Anteeks ihan älyttömästi taas tästä kauheen pitkästä postaustauosta! En itekkään tästä tykkää, että näihin tulee tämmöinen väli, mutta viime viikko oli ihan älyttömän kiireinen!

En varmaan muistanut täällä mainita, että mun piti mennä takas Suomeen piipahtamaan viikonlopuksi ja tämä aiheutti paljon kiireitä ja sen etten ehtinyt koneella käymään ollenkaan pe enkä la.. Meillä oli viimeinen maajoukkueleiri pe-la joten sen takia en ehtinyt postaamaankaan. Sitten la illalla vielä pikkujoulut joukkueen kesken, jonne mun piti mennä kiireesti päivällä ettimään jotain päälle pantavaa ja sitten su tulin jo tänne takaisin ja siinäkin oli kaikkia vastoinkäymisiä, mutta täällä Lontoossa ollaan nyt siis taas :))


Täytyy kyllä nyt varoittaa että tää ja seuraava viikko tulee olee kanssa kiireisiä, koska pitää saada kaikki koulutyöt valmiiksi, mutta kyllä mä silti yritän parhaani mukaan postailla :) Ja sit näitten viikkojen jälkeen se onkin ohi ja sit voin keskittyy tähän paremmin ;D Mulla on monia ideoita mitä haluisin postata, ja ärsyttää ku ei oo aikaa.. :s Mutta yritän sitten lomalla ottaa vähän kiinni noissa jutuissa :)


Tässä kuvituksena yks asu, tais olla viime viikon tiistailta. Rakastan syvästi tota hattua sekä tota bleiseriä!! Täällä alkaa nyt vähän pikkuhiljaa kylmenemään, mutta ei kyllä ihan niin kylmä ole kuin Suomessa. On vaikee pukeutuu nyt tähän säähän jotenkin, ku aamusin tarttee enemmän päälle, sitten metroissa on älyttömän kuuma ja pitää saada vaatteita pois jos et haluu tukehtuu ja sit taas päivällä ei välttämästi oo myöskään niin kylmä..


Mä en oikeen omista mitään muita väliaikatakkeja kuin ton mun nahkatakin, ni on ollut vähän yksitoikkoista tää mun pukeutuminen, mut ehkä mä alan käyttää noita mun takvitakkeja enemmän kohta, ei vaa laita sinne alle niin paljoo vaatetta ni ehkä silleen ois hyvä :)

Tässä postauksessa ei oo varmaan mitään päätä eikä häntää, mutta sainpahan ton asunkuvat tänne, ku ne on pitäny laittaa jo pitkään!:) Nyt Gossip girlin uusi jakso, vähän ruokaa ja sitten jatkamaan kouluhommia, palaillaan!

Mitäs mieltä asusta?:)


Terkuin Juulia

5 kommenttia:

 1. ihana asu, tosi kiva toi bleiseri ! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas tosi kiva toi sininen bleiseri! :)

  www.withsweetrhythm.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. karoliina, kiitos paljon :))

  Polaliina, joo tykkään siitä itekki hurjasti, kiva väripilkku pimeeseen syksyyn! Kiitos :))

  VastaaPoista
 4. Me likes sun asu taas kerran:) <3 mulla oli muuten kesällä enkuissa se ongelma pukeutumisessa et aamul ei tienny sitte yhtää millanen keli tulee iltapäiväl olemaan, kun se vaihtli niin paljon päivän aikana. Mut ehkä se sää on siel rauhottunu nyt syksymmällä?:)

  VastaaPoista
 5. voi kiitos tosi paljon<3 Joo se ongelma täällä kyllä todellakin on.. Ja se korostu vielä enemmän sillon kun tänne tulin, alku syksystä, ei ikinä voinu tietää mitä päivän aikana tulee olemaan :D Mutta joo vähän rauhoittunut kyllä nyt, mut silti pukeutumis ongelmia on :ss :D

  VastaaPoista