26. marraskuuta 2011

Are you ready for Christmas?

London is!!


Tältä näyttää siis Oxford street nyt ( tai itseasiassa onhan noi roikkunut tuolla jo melkee muutaman kuukauden...) Hienommaltahan noi näyttää kun on pimeetä ja niissä on valot, mutta koristeita kyllä ainakin riittää!! Myös kaikissa kaupoissa soi joulumusiikki ihan täysiä ja muutenkin paljon joulukoristeita sun muita on nähtävissä.. Tää on musta ihan tosi outoa, koska ulkona ei kuitenkaan oo todellakaan mikään talvi fiilis, alkaa kylmenemään kyllä joo, muttei todellakaan niin paljoa et vois joulukuu olla kohta. Tuntuu hassulta, enkä sen takia ole missää suurissa joulutunnelmissa :D

Käytiin tänään siis vähän kaupungissa, tosin kouluasiolla.,. Piti käydä hakemassa kangasnäytteitä ja vähän piirrustustarvikkeita jotta voisi nyt kotona jatkaa kouluhommia. Tämmöisessä asussa olin liikenteessä.Takki on itsetehty, farkut Ginasta, kengät Biancosta, laukku Vilasta ja tunika H&M:stä. Ja ai että ku rakastan tätä uutta kameraa!! Eiks ookki paljon parempi laatuisia nää kuvat??!! :) Niit tuli nyt siks vähän paljon :DD

Mitäs tykkäsitte asusta?:) 

Hi! I have been thinking about starting to do little translations to the end of every post in English, because I know I have couple readers how doesn't understand Finnish. My English isn't perfect at all, but I hope you could understand at least something and these could be even little bit helpful, because I know that the Google translator, isn't the best one :D This could be good for me too to practice writing in English also :) So any opinions, good thing or useless?:) 
Here is a outfit that I wore today when I went to get some fabric samples for our school works. What do you think about it?:) 


love, Juulia

9 kommenttia:

 1. Jjoo olis ihan kiva jos vois itseki tollee tehdä talvitakin (!!) ite:o oon kyllä hieman kateellinen sun taidoistas:) ei mulla muuta :D ainii ja ihanat kengät ja laukku<3 niin ja on parempilaatusia nyt uudella kameralla !

  VastaaPoista
 2. haha, no mä toivoisin et ois enemmän aikaa, nyt on kolme takkia mielessä mitkä pitäis tehä, ennen ku talvi on ohi viel mielellään et ehtis käytääki :D kiitos paljon :))

  VastaaPoista
 3. Toi takki on niin ihana. :)

  VastaaPoista
 4. Mäki katoin että ompa ihana takki, että mistää mahtaa olla. Ku lui että oot ite tehny, ni kyl loksahti suu auki!:) Mäki haluun osata!:D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, kiitos kovasti :))

  Susanna, oo vitsi ihana :D kiitos hirveesti!! Ja siitä eikun harjoittelemaan sitten, ei se niin vaikeeta oo ;D

  VastaaPoista
 6. Haluun lontooseen ! <3 Ihana asu :)

  VastaaPoista
 7. Oon lukenu sun blogii nyt jonku kuukauden putkeen! ja oot must aika wonderwomen!!!<3 Lukemista on ollu paljon ku alotin ihan alusta ja mun oli pakko alottaa fanitus alusta asti!!!<3 Hyvä et sait sen meikin ku toi finni on ainoo huono tos kuvassa!! :( Feel your pain sister<3 Tsemppiiii! :) Paljon lisää joulujuttuja! :)

  VastaaPoista
 8. haha joo nyt on parempi olo kun on meikkiä :DD Mut voi kiitos tosi paljon, kiva ku oot tykännyt :)) juu yritän saada jouluisia juttuja, kunhan toi talvi alkais vähän jouluissemmalata näyttämään :s kiitos kommentista hirveesti :)

  VastaaPoista