7. marraskuuta 2011

Vihdoin ja viimein.

Moikka!

Sain vihdoin tehtyä sen Nellyn tilauken, ei siinä mennytkään kuin kolmisen kuukautta... En ehtinyt sitä kaiken kiireen keskellä silloin ennen tonne Lontooseen lähtöä tehdä ja kun Nelly ei sinne toimita niin ajattelin odottaa kunnes tulen Suomeen että teen sen tilauksen sitten. No niinkun joku fiksu jo päätteli niin kyllähän mä niitten kisojen jälkeen täällä käväsin tossa lokakuussa, no miks en sillon sit sitä tehnyt? No ei ollu josain kumman syystä silloinkaan ollut semmoista aikaa ja tämmösten asioiden kanssa aina jotenkin mielelälni vitkuttelen :D "Entäs jos sinne tulee jotain vielä kivempaa tässä ihan kohta ja sit kaduttaa?" No nyt sain onneksi sen viimein tehtyä ja odotan innolla paketin saapumista! Toivon niin että kaikki on hyviä!!Laitoin tilaukseen yllä olevat jutut. Toi laukku oli niin ihana, vähän semmonen Miu Miu tyyppinen, toivon et se on sen kokoinen minkä aattelin! Sit toi käsikoru, mistä jo aikasemmin puhuinkin, mut nyt siel oli noita mustana, ni aattelin että se on vähän kuitenkin monikäyttöisempi kuin se pinkki mitä ekana katoin :) Vaikkakin sekin olisi varmasti ollut ihan todella ihana!

Sit aaah toivon niin että noi kengät ois hyvät! Niistä mulla on kuitenkin kaikista eniten epäilyksiä, ku ne oli jo alessa ja kokoja oli vielä paljon jäljellä.. Älkää ymmärtäkö väärin, kyllä musta on kiva kun juttuja saa halvemmalla, mutta tossa tapauksessa se kertoo mun mielestä vähän sitä, ettei tuotteita oo menny, ettei ne oo niin hyvät :s Mutta toivotaan ettei tää pidä paikkaansa, koska ainakin kuvan perusteella ne on IHANAT!

Sit mukaan lähti vielä tommonen mekko. Mulla on tosi tiukka politiikka siitä etten koskaan osta mitään juhlamekkoja vaan teen ne ite, koska ensinnäkin tykkään niitä ihan hirveesti tehdä ja toiseksi mulla on liian monta ideaa mielessä, mimmoiset mekot haluan, ni on kivempaa tehä ite ku saa sit uniikkia. Mutta nyt tiiän etten ehi tekemään mekkoa ja mulla on ainakin yhet pikkujoulut tiedossa, joten aattelin että ehkä tän kerran ostan yhen mekon.. Ja toi näytti ihan kivalta, toivon että se ois luonnossa kans kiva :) Tiiän että pikkujouluihin ois kiva laittaa vaikka punanen mekko päälle, mutta mietin et toi pikkumusta on kuitenkin monikäyttöisempi. En kyll ees tiiä että mikä niitten pikkujoulujen pukukoodi on, mutta toivon että sinne sais pukeutuu ihan mekkoon :))

Noitten lisäks tilasin vähän alusvaatteita, tykkäsin niistä mun Wonderbra:ista ihan sikana mitkä sillon Lontoosta keväällä ostin, ni tilasin parit semmosyet lisää. Toivottavasti ne on kans hyvät!

Nyt sitten vaan odottelen pakettia saapuvaksi :)

Mitäs mieltä ootte? Kukaan muu tilannu noita samoja?:)

Juulia

4 kommenttia:

 1. Kyllä Nellyllä on brittipuolikin :) Kaunis pikkumusta! <3

  VastaaPoista
 2. oikeesti? :D Miks mä en löytänyt..:s en sit vaa näköjään taas oikee osannu...:D No mutta sai onneksi hyvin tilattua tännekin (: Nii toivottavasti se on yhtä kaunis luonnossaki<3

  VastaaPoista
 3. hmm, oon kans itse ajatellut tilata ton laukun, mutta en oo sitte vielä uskaltanut kun ei tiedä millainen on :) laita sitte heti blogiin kuvia kun saat sen, niin ehkä se auttaa mua päätöksessä! :D

  VastaaPoista
 4. Lähetin sen palautuksena takasin eikä oo oikeen enää kuvaa siitä :s olin ajatellut että se ois ollut isompi, ku toivoin nimenomaan isoa laukkua ni sen takia palautin. Oli mun mielestä vähän pienempi kuin kuva antoi ymmärtää. Varmasti tosi hyvä, jos ei tartte kantaa koko omaisuutta messissä ja muuten se näytti kyllä kivalta :)
  Toivottavasti auttoi yhtään!:))

  VastaaPoista