31. tammikuuta 2012

kuulumisia

Heissan!

Täällä kirjoittelee yks tosi väsynyt bloggaaja! Tein eilisen illan kouluhommia melkein kahteen asti ja aamulla piti herätä kouluun jo seittemältä, ni nyt vähän väsyttää :) Noh onneksi voi mennä kohta nukkumaan ja huomenna voi nukkua vähän pidempään kun ei ole koulua!

Mulla ei nyt oikeen kummollista asiaa ollut, kun että halusin tulla vaan terkkuja kirjoittelemaan :) Musta on niin ihanaa kun ootte jaksanut kommentoida ja kertoa että haluaisitte lisää postauksia uuseemmin! Viime viikko oli noitten teknisten ongelmien takia aika floppi, mutta nyt aletaan olla niiden kanssa voiton puolella ja tekniikan puolesta kirjoittaminen tänne onnistuu :)
Koulu kiireitä tulee olemaan nyt tulevina viikkoina tosi paljon, mutta yritän silti pitää päivitystahtia tasaisena ja mahdollisimman tiuhana :) Ja nyt näitä postauksia teijänkin on kivempi lukea ku on ä:t ja ö:t paikoillaan :D

Et ei mulla nyt oikeen muuta ku että ihanaa kun ootte jaksaneet piristää mun päiviä ihanilla kommenteillanne vaikken oo niin usein päässyt postaamaan! :)) Oon niin otettu!

Nyt lähen nukkumaan ja huomenna sitten uusilla aiheilla jatketaan! :))

Öitä, Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti