15. tammikuuta 2012

Pari juttua

Moikka!

Viikonloppu on sujunut kivasti ja vähän myös kiireisesti tätä päivää lukuunottamatta. Tän päivän on mukavasti istunut tässä koneella ja kattonut Greyn anatomian jaksoja. Pitää ottaa vähän rennosti ku huomenna sit alkaa koulu ja tekemistä varmaan taas riittää :)

Halusin esitellä teille nyt muutaman jutun mitkä ostin sillon Suomessa ollessani. Mulla oli aika kova ikävä Gina tricottia ja sieltä juttuja sitten mukaan lähtikin. Ei oo todellakaan ihan kaikki tässä mitä Suomesta ostin, mutta jotain nyt ainakin:
Mun housu tilanne on ollut pitkään ihan älyttömän surkea ja tarttin kipeästi uusia farkkuja. No ginasta sit löysin tota mun lemppareimmasta mallista Kristenistä vähän muunnellun version, korkeemmalla vyötäröllä ilman vetskareita lahkeissa, olin aika innoissani. Noi oli vähän vaihtelua siihen vanhaan malliin, mitä mulla on varmaa viidessä eri värissä, mut kuitenkin kaikki hyvät ominaisuudet on siellä vielä. Ja toi väri oli just kans vaan niin ihana!
Sit ihastuin noihin värikkäisiin housuihin ihan tosi kovin. Tämä johtunee ehkä siitä että innostun kaikesta värikkäästä mitkä tulee ekana kauppoihin tammikuussa pitkään jatkuneen syyssesongin jälkeen. Tai sit se johtuu siitä et noi näytti vaan niin pirun hyvältä noissa kamppis kuvissa:


Mut oli syys mikä oli, tykkään niistä! Ei näytä mun päällä ihan yhtä hyviltä, muta eiköhän noille käyttöä löydetä tässä kevään mittaan!;)Ja koska oon kaksostyyppi ( ihminen joka ostaa ihanat jutut melkeen aina useemmassa värissä) niin tää ihan pitsi t-paita lähti mukaan sekä mustana että valkeena. Nää kans kuvittelen päälle kesällä, risasten farkkushortsien kanssa <3 Oi kesä voi tulla jo!! Mutta sitä vielä vähän odottellessa nin nää menee kivasti myös ihan pitkien farkkujen kanssa :)

Siinä nyt pari hankittua juttua. Mitäs tykkäätte? Hei sit mietin että voisin tehdä viime vuoden tapaan semmoisen ison asukuva postauksen mihin kokoisin viime vuoden asut. Musta ne on kivoja kun blogeissa semmoisia on nyt näkynyt, ku niistä pystyy itekkin vähän vertaamaan että mikä toimii ja mikä ei ja mitkä ominaisuudet asuissa toistuu :) Kannatuksia tälle?
Here is couple of things that I bought while I was home in Finland during Chritmas brake. These are all from Gina tricot. I really needed a new pair of jeans and other trousers too so i was so happy when I found these! Those color jeans looks so good in that model, I hope they could look good on me too :) I also bought a couple lace t-shirts. I'm a kind of person who often buys some nice cloth in a several different colors, so that's what I did this time too :D What do u think about these clothes?xx Juulia

4 kommenttia:

 1. Teee asukuvapostaus! ja ihanat housut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ten sen hetimiten vain ehdin :) Kiitos paljon, tykkään ite kanssa hurjasti!:)

   Poista
 2. Ihania housuja...itsellänikin samat kaapissa :) Ajattelin nyt tässä ehdottaa kanssa pientä lisää blogiin, koska pidän kyllä hirmu kovasti. Musta olisi vaan niin kiva jos tekisit enemmän julkaisuja, ei oo pakko liittyy sinuun jos ei oo mitään kerrottavaa juuri silloin, mutta mielipide julkaisuja tuotteista, muodista, miehistä ja niin edelleen. Enemmän julkaisuja ja enemmän juttuja niin pitää mielenkiinnon ylhäällä ja ei tarvitse miettiä onkohan tullu jtn uutta :) toivottavasti et pahastu, koska pidän blogitasi kovasti :)

  - Milla

  VastaaPoista
 3. kiitos :) Aina tämmöiset kommentit ovat todella tervetuleita! Haluan ehdottomasti kaikki vinkit ja kuulla teidän kommenttinne tästä blogista, joten suuri kiitos siitä :) Itsekin haluaisin tehdä enemmän julkaisuja, mutta nyt on ollut hieman kiireistä. Tiedän että oma elämäni on aika usein tosi kiireistä, että se ei sinänsä ole niin hyvä tekosyy, mutta tälleen uuden jakson alussa on aina vähän hankalampaa kuin pitää uusia prjokteja aloitta yms. Haluaisin itsekkin postailla useammin, ja aion tätä kyllä yritää parantaa! Viimeaikoina vain ei ole oikein ollut aiheita mielessä, koska pukeutumis inspiskin on ollut vähän kateissa, mutta yritän työstää tätä :) En tietenkään pahoittanut mieltäni, vaan sain vaan itseasiassa enemmän intoa siihen että alan postailla useammin, koska joku näistä jutuista näköjään sitten tykkää ja haluaa niitä enemmän, joten kiitos :) Olen pyrkinyt yksi postau/päivä logiikkaan, mutta nyt viime aikoina se on lipsunut joten yritän nyt päästä ensi siihen mukaan ja sitten ehkä lisää jos aiheita ja inspistä löytyy :)

  VastaaPoista