13. tammikuuta 2012

New Year's Eve

Moikka!

Tää tulee nyt vähän myöhässä ku tosta uudenvuodenaatosta on kuitenkin jo kohta kaks viikkoa, mutta ajattelin laittaa pari kuvaa sen illan asusta kuitenkin nyt vielä.

Mulla ei kauheen hyvää asukuvaa ole, tämmöinen yksi kuitenkin löytyi missä näkee tota mekkoa mikä mulla oli päällä ja plus kampausta, mikä oli vähän erilainen vaihteeksi :)


Mulla oli päällä Vilasta ostettu paljettimekko. Mietin ihan hirveen kauan että mitä mä nyt oikeen päälleni laittaisin ja ku olin ton jo tota ennen jonki aikaa sitten ostanu ja säästänyt sitä johonki tärkeeseen tilaisuuteen niin pitihän s tuolloin sitten päälle laittaa. Ja milloinkas muulloinkaan koko paljettimekkoa voi pitää kuin uv:nä?;)


Rakas Niksu<3 Mun hiukset oli tosiaan tällä kertaa laitettu kiinni, olin nostelllu ne pinneillä vaan tonne vähän ylemmäs, ku ne muuten jäi kiinni kokoaika noihin paljetteihin. Muutenki vähän vaihtelua kampauksiin piti saada niin koklasin tota :) Oli vähän outo olo olla hiukset kiinni, ku oon turvautunut olemaan sen mun kiharapehkon takana aina, mutta vaihtelu virkistää :D

Semmoinen asu, mitäs mieltä ootte? Kenkinä mulla oli tossa täältä Lontoosta Bershkasta ostetut korolliset ovtk -saappaat mitä en oo muuten tainnut teille esitelläkään? Ne oli kans ekaa kertaa jalassa, yritän näyttää ne teille kans nyt tässä jossain asussa lähi päivinä :)

Here is my outfit that I wore on New Year's Eve. I had been saving that sequin dress for some special event and what would be better event to wear a sequin dress than a New year's? :) Also my hair was put litlle bit differently, I usually always wore it open. What do u think about this outfit? :)

T:Juulia

6 kommenttia:

 1. Sun hiukset on vaan täydelliset <3 :)

  VastaaPoista
 2. Ompas ihana mekko! Mä haluun tommosen :D

  VastaaPoista
 3. kiitti :) Kannattaa hei käydä Vilassa vielä kattomassa ku näin siellä Suomesdsa ollessani vielä tommoisia ja vielä puoleen hintaan! Että jos vaikka kävis hyvä tuuri :))

  VastaaPoista
 4. Heei. Terveee. Näytät toosi nätiltä näissä kuvissa! Toivottavasti oli oikein kiva uusivuosi!! :)) Mekko on must aivan ihana ja sopii sulle kans vallan mainiosti! :) Muuten mulla oli kans kysymys... Että onko sun hiukset aina ollu suunnilleen ton pituset vai onks niitten pituus vaihellu paljonki? ootko ikinä oottanu pidennyksii? Ja kuvissa sun hiukset näyttää ihanan silkkisiltä, mut niin näyttää aina munki vaikka siis nää mun hiukset on luultavasti karummat ku röllin hiukset :DDD ja sitte kans sellane toisenlaine kysymys et ku hait sinne lontoosee nii pyysiks ne sulta mitää kielikoetta tai mitää? Oon just hakemas lontoosee opiskelemaan UCAS:in kautta ja ne ainaki pyytää(ei pakkolline) sellasta ku IELTS/TOEFL tesituloksii, ja mähän en oo mitää sellasta tehnykkää :DD että vaan sellane kyssä et pyysiks ne mitää Enkun osaamis koetta sinne kouluun pääsyyn? :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! kiitti tosi paljon :) Oli oikein mukava, kiitos kysymästä!

  Näissä kuvissahan mulla on hiukset ylhäällä et ei oo noin lyhyet, mut siis ton pituiset mitkä tossa bannerissa on niin on ollut aika kauan. Mulla on ollut hiusten kasvatusprojekti käynnissä varmaan viis vuotta kohta eikä ne oo tosta enempää oikeen kasvanu..:s Yläasteella mulla oli vähän lyhyemmät hiukset, johonki olkapäille ehkä, muttei oikeestaan kauheesti sen lyhyempiä hiuksia koskaan ollut. Sillon kun mulla oli tumman ruskeet hiukset mulla oli pidennykset, semmoset klipsilliset ja ne oli kyll tosi kivat. Tästä on varmaan kolme vuotta nyt. Voisin semmoiset hyvin ottaa myös nyt näille vaaleille jos leikkaisin lyhyemmiks, ku ne oli kauheen kivat. Mulla oli vaan ainut ongelma niitten kanssa että ku mun omat hiukset on aika paksut niin niistä tuli pidennyksien kanssa sit tosi paksut :D haha, kiitos paljon, kiva jos näyttää siltä, koska ne on tosi karheeta laatua kyllä oikeesti :D ja sit vielä nyt ihan kuolleet noi latvat, ni ei oo kauheen silkkisetr kylläkään :D

  Mä en oo tehnyt noita, ku niille riitti ku on kirjottanu ylioppilaskirjoituksissa enkun. Silloin kun tulin tänne ja kävin ilmoittautumassa kouluun niin ne oli vähän ihmeissään siitä ettei mulla sitä ollut ja mietti hetken et pitääkö mun semmoinen tehdä, mut sit ne soitti johonki kielikeskukseen ja kysyi että riittääkö toi A-levelsien tasoinen enkku ja sit se riitti että mun ei ainakaan tarttennu sitä tehä :) Mut veikkaan että se riippuu siitä mihin on hakemassa, jos on enemmän hakemmassa semmoseen missä kirjoittaminen ja puhuminen on tärkeämpää ne voi olla tarkempia. ET jos pääset haastatteluun niin kannattaa siellä kysyä vielä ni ei tuu yllätyksiä :)) Onnea hakuun!

  VastaaPoista