11. tammikuuta 2012

Turisteilua

Moikka!

Päivät täällä Lontoossa on mennyt tosi mukavasti. Mulla oli ihan älyttömän ihana viikonloppu Elinan kanssa täällä, että kiitos vaa tosi paljon seurasta <3 Mutta niin kuin aina sanotaan, hauska ei voi kestää ainiaan ja Elina siis lähti eilen kotia kohti :/
Käytiin viikonlopun aikana vaikka missä paikoissa täällä ja näyttelin kaikkia perus turistikohteita ja ihan tätä lähiympäristöä tässä kodin lähellä hänelle. Mulla on tosi paljon ihania kuvia tältä ajalta ja joudun varmaa siks laittaa ne kahessa osassa mut siis tässä nyt tulee kuvia perjantailta ja lauantailta.
Nää ei oo nyt ihan oikeessa järjestyksessä, mutta kuvia siis Big Benistä, London eyestä, Piccadilly circucsesta, Nottinghillistä ja Portobello roadilta :)

Vitsi tykkään tosta mun kamerasta ihan hirveesti, on ihanaa ku saa otettua parempi laatuisia kuvia vähän pimeämmälläkin :) Toivottavasti teillekin asti välittyy se laatu, ku tää blogger ei niitä kuitenkaan ihan yhtä hyvinä tänne aina laita :s

Tossa näkyy vähän ton yhden päivän asuakin, mitäs tykkäätte? :) Hyvin perusjutuilla mentiin, mutta uudet kengät mitkä ostin täältä, Forever 21:sta, tossa perjantaina ni pääsi heti jalkaan. Noi oli vaan 19 puntaa, ku oli alennuksessa ja sain siitä vielä opiskelija alen, ni hintaa jäi vaivaset 17 puntaa, oli tosi hyvä löytö kyllä,  ku mun ne vanhat mustat otk:t on jo niiin huonossa kunnossa, ja ne oli muutenkin vähän liian lyhyet, ei ihan kunnolla yltäny polven yli :)

Laitan vähän lisää kuvia tältä vklp:lta tossa vaikka huomenna tai perjantaina, ja hei sain otettua kuvia niistä mun koulujutuista mitä tehtiin viime jaksolla, ni niistäkin tulossa kuvia näytille piakoin :)

xx Juulia

6 kommenttia:

 1. Heh, toi yksinäinen postikärry on aik läppä ;)) <3

  VastaaPoista
 2. Mistä toi täydellinen nahkatakki on? :)

  VastaaPoista
 3. Hei viitsisitkö kertoa mistä ostit sun MKn laukkusi ja paljon maksoit siitä? Itsellä ihan sama laukku ollut haaveena jo hetken :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin ton Helsingin keskustan Stockmannilta ja se oli joku vähän päälle 300 e :) Kallishan se on, mutta ihan todella sen arvoinen, tekee mun mielestä joka asusta niin hyvän näköisen :)) Suosittelen ehdottomasti, varsinkin jos on jo pidemmän aikaa pysynyt mielessä !

   Poista