12. helmikuuta 2012

BECKS

Iltaa! :)

Mun viikonloppu on sisältänyt koulu hommia, pientä shoppailua, kiinalaista ja kavereiden kanssa hengailua. Ihan mukavaa siis ollut :) Vaikkakin noi koulu jutut ois voinu laskuista jättää kokonaan pois!

Pitemmittä puheitta lauantain asuun. Tän näköisenä olin kaupungilla pikaisesti pyörähtämässä.Ulkovaatteiden puolesta tää mun pukeutuminen on aika tylsää tällä hetkellä, aina noi samat elementit oikeestaan, musta takki, Vilan huivi, Biancon nilkkurit ja MK:n laukku. Mutta mitäs sitä hyvää komboa vaihtamaan, kun joku toimii ja on lämmin :) Aika mustan puhuva toi asu on, vähän onneks tuo vaaleutta toi huivi, mut kyll sitä aina huomaa et ku on talvi ni värejä tulee käytettyä vähemmän. Mut nyt on ihanaa kun kaikki kaupat on pullollaan kevään värejä, oonkin alkanut niitä tosi paljon kaipaamaan! :) Tää on kaikist ihaninta aikaa shoppailla, pitkän ja yleensä aika tumman talvisesongin jälkee alkaa tulla ohuita matskuja ja vaaleita värejä, niin ihanaa! Vaikken oo oikeestaan shoppailemaan kunnolla päässytkään..:s


 Niin sanotusti pääasuna toimi rento mutta mun mielestä ihan kivan näköinen yhdistelmä. Nimittäin uusi farkkupusero Ginasta ja mustat farkkuleggarit. Sain ton puseron käyttööni viime viikonloppuna Suomen vierailullani. Olin sen jo aiemmin tilannut Gina tricotin nettikaupasta ja se mua jo postissa odottikin kun pääsin kotiin. Omistan melkeinpä samanlaisen mutta vaaleamman farkun värisen yksilön ja tykkään siitä hirmusti, niin nyt kun näin että noita oli tullut ton värisiä ni oli pakko tilata! Niitä tais olla myös jotain kiva vaaleen keltasia/punasia yms, mitkä näytti myös hurjan kivoilta! Venaan niin että täällä alkaa lämmetä että voi alkaa käyttämään kevättakkeja ja bleisereitä, en malta odottaa että pääsen yhdistämään ton mustaan perus bleiseriin! Ainii pitis varmaan semmonen vielä ittelleni tehdä ennen kun ne kelit tosiaan alkaa, ni pääsee sitten heti käyttämään ;D


Vähän rypyssä oli toi pusero näissä kuvissa, ehtiny näköjään ryppyyntyä metrossa istuessa. Toi oli mulla päällä varmaan joka päivä viime viikolla yhdisttettynä vaan eri tavoin, leggareitten kanssa, noitten farkkuleggareitten kanssa, sekä ihan farkkujen kanssa. Monikäyttöinen vaate on siis kyseessä.


Kävin H&M:ssä ostamassa muutamat perus sukkahousut ja huomasin ku myyjä antoi mun edessä olevalle tommosen ihanan David Beckham paperipussin et mun oli pakko kysyy siltä myyjältä josko se vois antaa semmoisen mullekin vaikka ostin vaan yhen pikku jutun. :D Rakastan kaikki hienoja paperipusseja, tiiän oon outo, mut niitten kanssa on niin paljon kivempi kävellä kaupungilla ku muovipussien.. Säästän kaikki hienoimmat, tai no ketä mä yritän huijata, säästän vaatekauppojen pussit aina :D Niihin on hyvä sitten myöhemmin laittaa tavaroita jos kaikki ei mahdu tavallisee laukkuun!


Käytiin tyttöjen kanssa samalla reissulla China townissa syömässä, löydettiin tommonen söpö Japanilainen mesta mistä sai kuitenkin oikeestaan kaikkea Aasialaista ruokaa, sushia, perus kiinalaista ja vaikka mitä.


Sisustukseltaan se oli tosi söpö. En viittinyt kauheesti otella kuvia ku se oli ihan täys eikä ihmiset kauheen innolla kattonut mua ku ottelin niistä kuvia, mut tuolla huomas et sisustukseenki oli oikeesti panostettu, ku jotkut mestat tuolla China Townissa ei oo mitenkään kauheen esteettisiä sisustukseltaan ni tää oli siihen kyllä vaihtelua. Toi näytti tosi yleelliseltä ja siellä istutiin sillee pöydissä että se näytti et oltais istuttuu lattialla :D


Olin tosi mielikuvituksellisella tuulella ja tilasin Chicken fried ricea:D Mutta hyvää oli ja täyttävää! Mut on kyllä tota riisi ruokaa vähän vaikkeeta syödä niillä puikoilla...:s Eka taistelin niitten kanssa ja loppu ruoka menikin sitten lusikan avulla, minkä ne toi mulle jo heti, en varmaa näyttänyt ihan siltä että handlaan ne tikut :D

Tämmöinen viikonloppu ja lauantai on mulla ollut. Mimmoinen teillä? :) Entäs mitäs tykkäätte asusta?

Here is some pics that i took on Saturday. My weekend has included school work, little bit of shopping, chinese food and friends. So it's has been quite nice, if u dont count the school works :) How was ur weekend? And what to do think about my outfit? That shirt is new, I orded it from Gina tricot's online shop and got it last weekend when I was in Finland. I have been wearing it a lot after I got it, it's so comfortable and looks nice too, I think :)


♥ Juulia

4 kommenttia:

 1. Ah mäki haluun shoppailemaan... Ehkä mä tänään meen :) pitäiskö kysyy saako täälläki H&M:ltä david beckham -paperipusseja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa mennä :)) Ja kannattaa ehdottomasti myös kysyä sitä! ;D kivasti tuo iloa päivään tommoinenkin pikku juttu :))

   Poista
 2. Sä näytät ihan paikalliselta! :D

  VastaaPoista