14. helmikuuta 2012

Heels

Heipsan!

 Tossa aikasemmassa postauksessa olevan puseron ja muiden Gina tilausten lisäksi tilasin myös Nellyltä muutaman jutun. Ne oli myös mua postissa odottamassa kun saavuin Suomeen viime vklpna.

Mulla oli vielä jäljellä siä lahjakorttia minkä voitin syksyllä. En itekkää tiiä miten tää on mahdollista, ei oo koskaan menny näin kauan lahjakortin tuhomiseen, mut veikkaan et se on siks ku tänne en oo niitä saanu tilattua ja se oli kaikista suurin lahjakortti minkä oon koskaan omistanut.

Vielä yhen tilauksen tolla saan tehtyä ja sit onkin kortti tuhottu :)
Ihanat niitti korkkarit! Oon näitä ihaillu pitkään ja päätin ne tilata kun niitä ilmeistyi tän värisiä, ja tykkään hirmusti siitä että noi on mokkanahkaa, jotenkin kauheesti siihen nyt tykästynyt :) Eikä noi niititkään ollenkaa rumat oo, toivottavasti osaisin käyttää noita myös arkisemmissa tilaisuuksissa, ku yleensä juhlia on sen verran vähän, ettei sit tuu niin paljoa käytettyä.Oon himoinnut myös kaikkia erivärisiä korkkareita, koska oikeestaan kaikki mitä yt omistan ja mitä käytän on mustia. Kyllä tuolta kaapista muutamat nuden värisetkin löytyy ja yhdet kirkkaanpunaiset, mutta monta väriä ois mielessä mitkä haluisin! :) Ja nää turkoosit sattu nyt tuolta löytymään! Halusin nää myös vähän matalampana mallina, ssen arkikäytön takia, ku normaalisti mun korot nousee sinne 12-13 cm, ni valitettavasti yleensä niillä ei ihan kaheksaa tuntia koulussa kävellä..:s Näissä oli vähän lyhyempi korko, mut kuitenki tarpeeks korkee et ylittää mun rajotukset ;D Ei missään nimessä saa olla liian lyhyt, muuten ei oo korkkarikaan!

Tosi kenkä painotteinen oli tää tilaus pääasiassa, kyllä tilasin yhdet rintsikat myös, niistä en vaan kuvaa muistanut ottaa. Ne oli ne samat Wonder Brat mitkä mulla aikasemmin mustana olikin jo ni nyt tilasin vaan valkoisena. Tosi hyvät olkaimettomat, voin suositella kaikille!

Mitäs mieltä ootte? :) Onkos teillä tullu tilailtua Nellyltä mitään lähiaikoina?:)

Here is couple other things that I also ordered before I went to Finland. These are from Nelly.com. I had a giftcard for that shop, so I desided to spend it on shoes ;)  What do u think about these heels?

xx Juulia

4 kommenttia:

 1. Mä himoitsen noita Forget your boyfriend korkkareita sinisinä! Kyllä mulle noikin kelpais, oon nyt ehkä vähän kateellinen sulle :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne siniset oli kans ihan super kivan näköiset!! :) hihi :)

   Poista
 2. Noi ekat korkkarit on siis ihan mielettömän upeet!!! :)

  VastaaPoista