20. helmikuuta 2012

s/s fashion 2012- part 1

Moikka!

Niinkuin lupailin niin nyt tulisi kevään/kesän muoti juttuja vähäsen. Teen tän nyt miljoonassa osassa ku päätin ruvea photoshopilla taiteilemaan ja siinä kestääkin vähän pidempään ku aattelin ni nyt ei oo aikaa tehdä ku tämmönen yks kollaasi. Pahoittelen jo etukäteen surkeista photoshoppaus taidoistani, jotenkin ne olikin paremmat englannin kielistä ohjelmaa käyttäessäni ja sain parhaimman mahdollisen arvosanan viime jaksolla tän käytöstä, muuuttta niin ne asiat unohtu joululoma aikana ja tää näytää nyt tältä :D Ehkä ne jutut tässä palailee muistiin ;)

Vaatteet asos.com, riverisland.com ja ginatricot.com

Pastellia, pastellia, pastellia. Tän kaikki jo varmasti tiesikin, mutta siis kevään väripaletti on hyvin pastellinen. Ku viime keväänä/kesänä yhdisteltiin rohkeasti kirkkaita värejä ni nyt sit pastellisia keskenään ja sit niihin kirkkainpiin väreihin. Myös paljon pitsisiä juttuja oli nähtävissä ja niitäkin etenkin valkoisena ja pastellin savyissä! Eli hyvin tyttömäistä ja söpöä, ehkä jopa melkein ällösöpöähän tämä on! Mutta avain onkin siinä miten näitä yhdistelee ;)

Jatketaan seuraavalla osalla toivotavasti piakoin!

Mitäs tykkäätte tästä trendistä? Iskeekö patellit, vai onko liian lällyjä?:)

Mä kyllä oon alkanu näille lämmetä, tietenkin liika on liikaa, mutta pienissä määrissä ja oikeinn yhdistettyä oikein kiva, raikas ja etenkin kesäinen trendi! Itse yhden pastellin värisen vaatekappaleen olenkin jo hankkinut, yritän esitellä sen teille tässä joku päivä ;)

xx Juulia6 kommenttia:

 1. Oi mä rakastan kaikkii pastellivärejä! Onks noi housut mistä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ne on kyllä ihania, niin kesäsiä!! :) Noi on River Islandilta, mutta saman tyyppisiä oon nähny mun mielestä Zarassakin :)

   Poista
 2. Rakastan pastellivärejä♥!
  Tuo laukku on kyllä ihana, mistäs on?=)
  Mitä sinä muuten opiskelet, tai siis tiedän kyllä että muotia mutta vähän tarkemmin ottaen?Jos ymmärsit=D

  VastaaPoista
 3. Jos en nyt ihan väärin muista niin asokselta oli tuo ihanuus :)
  Suoritan sen nimistä kurssia kuin Access to HE Diploma (Fashion), eli semmoista vuoden yliopistoon valmistavaa kurssia mikä on aiheelta muoti. Itse olen erikoistuunut vaatesuunnitteluun ja mulla on suunnittelu ja piirtämis tunteja, sivuaineena mullaon nyt myös markkinointi, mikä ei oo kylläkään alkanut vielä :) Selvensiköhän tää yhtään? :) Mutta lyhykäisyydessään jos sanotaan niin vaatesuunnittelua :)

  VastaaPoista
 4. oranssi mekko on aivan ihana!(: mistäs se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tosi nätti :) Muistaakseni asokselta :))

   Poista