23. helmikuuta 2012

Kevättä ilmassa!

Heissan!

Täällä on ollut tänään niin kaunis ilma ettei oo muuta voinu ku vaan hymyillä! Niin se ilma aina vaikuttaa mielentilaan, ainakin mulla. +15 astetta, ellei jopa enemmän, ja auringon paiste tekee ihmeitä :) En siitä valitettavasti päässyt mitenkään paljoa nauttimaan kun piti kotona tehdä kouluhommia, mutta vähän kuitenkin kun kävin aamupäivällä pyörähtämässä kaupungilla.




Tämmöinen keväsempi asu ihanan päivän kunniaksi ;) Mulla oli ton nahkatakin alla vain ohut toppi ja välillä oli vähän liian lämmin..:D Eli oikeen mukava ilma oli! Täytyy muistaa alkaa kantaa aurinkolasejakin mukana, ku oon niin monena päivänä unohtanu kotiin..
Tuossa asussa muuten näette mun ensimmäisen pastellin värisen ostoksen :) Haalean mintunvihreä toppi H&M:ltä. Rakastan sitä ja mun täytyy ehdottomasti saada muutama muunkin värinen tuollainen, sen verran kiva malli on kyseessä!

Mitäs tykkäätte keväisemmästä asusta?:)

It's getting warmer here and I'm loving it! It was so nice outside today, about +15 degrees and sun was shining and even when it was little bit windy, the wind was warm. Perfect! I just hope it would stay like this! This is my outfit that i wore today, that was almost too hot! What do u think about it, any oppinions? :)

xx Juulia

6 kommenttia:

  1. Ihanan keväinen asu! Kuinka lämmintä siellä oikein on kun tuossakin joku kävelee vaan pitkähihainen päällään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, siihen pyrittiin :)) Haha on kyllä mukavan lämmintä ollu nyt pari päivää ;D

      Poista
  2. Just, nyt tuli hirvee hinku tulla sinne Lontooseen! Mäkin haluun käyttää shortsejaa! :D

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä okein mukavalta ilmaalta, pääsisinpä Lontoosen nyt=D No kesällä onneksi pääsen josko silloinkin olisi hyvät ilmat;)
    Todella kauniin värinen toppi=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kelpaa kyllä nyt :) Oon niin hymy korvissa koko aika ku tänäänkin on kiva ilma! :) Eiköhän se tästä oo koko aika paranemaan päin, ainakin toivottavasti. ELi eiköhn silloin kesällä ole oikein mukava ilma myös! :))
      Kiitos, tykkään ite kans hirveesti, vähän piristää asua :)

      Poista