27. helmikuuta 2012

Statement necklace

Heipsan!

Lupailin esitellä mun perjantai ostoksen, joten tässä tulee :)
Oon ettinyt pienen ikuisuuden täydellistä isoa kaulakorua, mulla oli siihen aika kovat kriteerit. Oon jossain joskus semmosen täydellisen nähny, mut se jossain oli joku kuva vaan enkä sit oon tiennyt et mistä just sen yksilön sais tai se oli joku mega kallis mitä ei voinu ajatellakaan ostavansa.
Noh nyt mulle tärppäs ja löysi aika kivan yksilön Aldosta! Tääkään ei vielä ihan täydellinen ole, mutta paremman puutteessa menee kyllä täydellisesti! Nyt uskon kun mun ei tämmöstä korua tartte enää ettiä ne se ehkä tulee vastaan ;)

Mun kriteert täydelliselle korulle oli että siinä pitää olla hopea pohja ja paljon kirkkaita kristalleja. Olin myös ajatellut et ois kiva jos siinä olisi muutamia värillisiäkin kristaleja tuomaan väriä vähän. Tämä ei ollut ihan semmoinen mistä olin haaveillut, mutta tämä on paras mitä olen tähän mennessä nähnyt, ja hintakaan ei ollut ollenkaan paha! Tää oli puoleen hintaan eli alennettu 20 punnasta 10 ja stten kun osti kaks korua ni sai toisen ilmaseks, ni ostettiin kaverin kanssa puokkiin mikä tarkoitti sitä et sain tän 5 punnalla :) Eli ei ollenkaan paha alkuperäiseen 20iin verrattuna! :)

Mitäs mieltä ootte?

Tän tyylinen ois se ihan täydellinen yksilö, että jos jossain törmäätte samantyyliseen niin vinkit ois enemmän ku tervetulleita!;)I bought this necklase last Friday when I as shopping. I have been looking for to found a perfect statement necklace for like ever, but havent found it yet. This isnt THE perfect one, but it was so cheap and best one that i have seen so I had to get it. Do u like it? :) In this pic Olivia Palermo has almost the perfect one and that's the style im looking for, so if u similar somewhere please let me know ;)

-Juulia

10 kommenttia:

 1. Kiva kun sulla tulee nykyään paljon useemmin noita postauksia!
  Kaulakoru sopii sulle tosi huvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritän ehdottomasti pitää tätä tahtia yllä, ihanaa kun tykkäät! :)) kiitos paljon :) Se olikin tänään päällä ni voisin yrttää ihan koko asustakin saada kuvaa ni näkis sit sen vielä asuu yhdistettynä! :)

   Poista
 2. ääää toi koru on täydellinen! itekki oon metsästelly sopivaa statement korua mut vielä en oo löytäny :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitti :) Siis tosi jännä toi jotenki ku tuntuu et kaupat on pullollaan tommosia koruja, mut siltikään sieltä ei löydy yhtään täydellisiä yksilöitä..:s

   Poista
 3. Tässä aikani kuluks oon selaillut tätä sun blogias, ja oli pakko tulla sanomaan että oot saanut uuden lukijan. Tosi kivan olonen blogi ja muutenkin kiva seurata muiden suomalaisten elämää englannissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiku ihanaa! :) tervetuloa seuraamaan, toivottavasti viihdyt pitkäänkin mukana :)) Kiitos paljon :)

   Poista
 4. Love statement jewellery
  and this one is simply gorgeous

  I am following your blog now..
  Hope you will visit mine too

  www.brunetteversusstyle.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo thank u so much :) yey, nice to hear, welcome to read! And have to go take a look at it too :)

   Poista